- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.161
Duvari acik da degil ki :/Duvarına yaz canım kazayle oldu diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvari acik da degil ki :/Duvarına yaz canım kazayle oldu diye
Tellwe yönetimle iletişime geçmeyi bir dene o zaman canımDuvari acik da degil ki :/
Tellwe yönetimle iletişime geçmeyi bir dene o zaman canım
Nakta derim ikisi arasından. Ama sevenide var sevmeyenide var onu da belirteyimNakta ve yesilcingeneyi de denemek istiyorum. Hangilerini önerirsiniz? Hangileri size daha çok çıktı?
Şuan naktanın ücreti fazla geldiği için yesilcingeneye attım. Sanırım herkese iade ediyor çünkü yarım saat olmadı 5 kişiden 1.sıraya düştüm Bana da iade etti sana verebileceğim güzel bir haberim yok, olumlu veya olumsuz bir şey alamadım diyip özür dilemiş. İnşallah bu “bundan bir tırt olmaz, bırak bunun peşini” demek değildirYeşilçingene Bende çok istiyorum.Ama,iade ediyor hep
Böyle söyleyip iade etmek de insanın moralini bozar ama. Bi de kimseden mi bi enerji alamıyor da herkesi iade ediyorŞuan naktanın ücreti fazla geldiği için yesilcingeneye attım. Sanırım herkese iade ediyor çünkü yarım saat olmadı 5 kişiden 1.sıraya düştüm Bana da iade etti sana verebileceğim güzel bir haberim yok, olumlu veya olumsuz bir şey alamadım diyip özür dilemiş. İnşallah bu “bundan bir tırt olmaz, bırak bunun peşini” demek değildir
Sana verebileceğim güzel bir haber yok yazıp ardından olumlu veya olumsuz bir şey alamadım hem çelişkili hem moral bozucu gerçekten. İlk cümlesinde güzel bir haber yok demişsin demekki olumsuz şeyler var. Sağlık olsun ne diyeyimBöyle söyleyip iade etmek de insanın moralini bozar ama. Bi de kimseden mi bi enerji alamıyor da herkesi iade ediyor
Evet, başka türlü söylese yine bi derece ama insan olumsuz bi şeyler mi gördü diye düşünüp durur normal olarak. Siz hiç takılmayın bence, moralinizi bozmayın. Herkesin falını iade etmesinden belli.Sana verebileceğim güzel bir haber yok yazıp ardından olumlu veya olumsuz bir şey alamadım hem çelişkili hem moral bozucu gerçekten. İlk cümlesinde güzel bir haber yok demişsin demekki olumsuz şeyler var. Sağlık olsun ne diyeyim
ben hadese baktırmıştım 1 sene önce ama çoook pembeciydi ve dediği hiçbirşeyi yaşamadımHades’de güniçi aktif olmuş, falcinurseli ile Selizay’da bir gelseler![]()
iç karartıcı ve seni fallardan soğutacak kadar olumsuz bir fal istiyorsan yesilcingeneye atNakta ve yesilcingeneyi de denemek istiyorum. Hangilerini önerirsiniz? Hangileri size daha çok çıktı?
ayrıca ben yeşilçingenenin eski sevgiliyle alakalı konuları özellikle durumu anlattığınızda olumsuz şey anlattıysak bilerek iade ettiğini düşünüyorum ki olumsuz konuşacağı için puanı düşmesin . çünkü bi zamanlar ben de dahil burdakiler olumsuza açığım diyerek fal gönderdiğinde enerjimiz uyuşmadı diyerek iade ettiği herkese fal bakmıştı çünkü olumsuza açığız dedik. enerjin uyuşmuyorsa uyuşmuyordur bu sonradan değişecek birşey değil bir kere görü alamadın mı hiç alamazsın kendi de demiş zaten uyuşmuyosa uyuşmuyodur diye. madem uyuşmuyorda neden ilk attığımız falları iade edip 2. attığımız fallarda olumsuza açığım diyerek gönderdiğimizde bakıyor? tamamen kendiyle çelişiyor ve oy için yaptığı bariz belli enerjiyle alakası yok ayrıca bi falcının bu kadar insanla uyuşmaması imkansız birşey nerdeyse forumdakilerin yarısıyla uyuşmadı burda da bi çelişki var gerçekten başarılı olan bir falcı bu kadar uyumsuzluk yaşayamaz diye düşünüyorum. kendisi sadece iş güç konularına ve olumlu olarak anlattığımız fallara bakıyor bence. kendi de demiş zaten ''başka bir soruda görüşelim'' diye. falcının karşısındakinden enerji ve görü alması soruya göre değişmez o sorundan görü alamadım bu sorunda görü alıcam diye bu nasıl bir saçmalıktır enerjin uyuşmuyorsa bi kere karşıyla alakalı hiçbirşeyden görü alamazsın. insan kandırıyorlar resmen. büyük ihtimalle sen ilk falda olumsuz bir konuyu anlattın kendisi 2. falda başka soru istedi senden sen aynı soruyu sorunca tersledi çünkü daha olumlu bir fal bekliyordu kendileriAynen hep iade ediyor.Bana enerji alamadim özür dilerim.Başka bi soruda Başka bi falda görüşelim dedi.aradan zaman geçti.Yine attim umarim bu sefer enerjimiz tutar dedim.beni tersleyerek iade etti.enerji tutmuyorsa tutmuyordur.Başka zamanla Başka falla alakasi Yok yazmiş
Kesinlikle.Bi kapris bi kapris.Bu falcilarin yüzünden Kendim fal öğreneceğim.ayrıca ben yeşilçingenenin eski sevgiliyle alakalı konuları özellikle durumu anlattığınızda olumsuz şey anlattıysak bilerek iade ettiğini düşünüyorum ki olumsuz konuşacağı için puanı düşmesin . çünkü bi zamanlar ben de dahil burdakiler olumsuza açığım diyerek fal gönderdiğinde enerjimiz uyuşmadı diyerek iade ettiği herkese fal bakmıştı çünkü olumsuza açığız dedik. enerjin uyuşmuyorsa uyuşmuyordur bu sonradan değişecek birşey değil bir kere görü alamadın mı hiç alamazsın kendi de demiş zaten uyuşmuyosa uyuşmuyodur diye. madem uyuşmuyorda neden ilk attığımız falları iade edip 2. attığımız fallarda olumsuza açığım diyerek gönderdiğimizde bakıyor? tamamen kendiyle çelişiyor ve oy için yaptığı bariz belli enerjiyle alakası yok ayrıca bi falcının bu kadar insanla uyuşmaması imkansız birşey nerdeyse forumdakilerin yarısıyla uyuşmadı burda da bi çelişki var gerçekten başarılı olan bir falcı bu kadar uyumsuzluk yaşayamaz diye düşünüyorum. kendisi sadece iş güç konularına ve olumlu olarak anlattığımız fallara bakıyor bence. kendi de demiş zaten ''başka bir soruda görüşelim'' diye. falcının karşısındakinden enerji ve görü alması soruya göre değişmez o sorundan görü alamadım bu sorunda görü alıcam diye bu nasıl bir saçmalıktır enerjin uyuşmuyorsa bi kere karşıyla alakalı hiçbirşeyden görü alamazsın. insan kandırıyorlar resmen. büyük ihtimalle sen ilk falda olumsuz bir konuyu anlattın kendisi 2. falda başka soru istedi senden sen aynı soruyu sorunca tersledi çünkü daha olumlu bir fal bekliyordu kendileri
iç karartıcı ve seni fallardan soğutacak kadar olumsuz bir fal istiyorsan yesilcingeneye atkendisi uzun bir fal bakmıştı sadece 1-2 cümlesi doğruydu geri kalanlar full abartı ve saçmalamasyon şeylerdi . ben naktaya at derim
ayrıca ben yeşilçingenenin eski sevgiliyle alakalı konuları özellikle durumu anlattığınızda olumsuz şey anlattıysak bilerek iade ettiğini düşünüyorum ki olumsuz konuşacağı için puanı düşmesin . çünkü bi zamanlar ben de dahil burdakiler olumsuza açığım diyerek fal gönderdiğinde enerjimiz uyuşmadı diyerek iade ettiği herkese fal bakmıştı çünkü olumsuza açığız dedik. enerjin uyuşmuyorsa uyuşmuyordur bu sonradan değişecek birşey değil bir kere görü alamadın mı hiç alamazsın kendi de demiş zaten uyuşmuyosa uyuşmuyodur diye. madem uyuşmuyorda neden ilk attığımız falları iade edip 2. attığımız fallarda olumsuza açığım diyerek gönderdiğimizde bakıyor? tamamen kendiyle çelişiyor ve oy için yaptığı bariz belli enerjiyle alakası yok ayrıca bi falcının bu kadar insanla uyuşmaması imkansız birşey nerdeyse forumdakilerin yarısıyla uyuşmadı burda da bi çelişki var gerçekten başarılı olan bir falcı bu kadar uyumsuzluk yaşayamaz diye düşünüyorum. kendisi sadece iş güç konularına ve olumlu olarak anlattığımız fallara bakıyor bence. kendi de demiş zaten ''başka bir soruda görüşelim'' diye. falcının karşısındakinden enerji ve görü alması soruya göre değişmez o sorundan görü alamadım bu sorunda görü alıcam diye bu nasıl bir saçmalıktır enerjin uyuşmuyorsa bi kere karşıyla alakalı hiçbirşeyden görü alamazsın. insan kandırıyorlar resmen. büyük ihtimalle sen ilk falda olumsuz bir konuyu anlattın kendisi 2. falda başka soru istedi senden sen aynı soruyu sorunca tersledi çünkü daha olumlu bir fal bekliyordu kendileri
Kesinlikle.Bi kapris bi kapris.Bu falcilarin yüzünden Kendim fal öğreneceğim.
Perseis girmiyor iki gündür, bana geçen hafta bakmıştı çok beğendim. Nakta bana çok olumsuz geldi sorduğum soru dışında alakasız şeyler de söylemişti anda belki bildiği bir iki şey vardı ama tahminleri tutmadı, yeşil çingene de sadece anlık karakter analizi yapıp gelecekte olabilir tarzı konuşmuş yani beni ikisine de bir daha atacak kadar beğenmedim.Şuan naktanın ücreti fazla geldiği için yesilcingeneye attım. Sanırım herkese iade ediyor çünkü yarım saat olmadı 5 kişiden 1.sıraya düştüm Bana da iade etti sana verebileceğim güzel bir haberim yok, olumlu veya olumsuz bir şey alamadım diyip özür dilemiş. İnşallah bu “bundan bir tırt olmaz, bırak bunun peşini” demek değildir