tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu arada hayatınyolunda'ya baktırdım dün,anda gayet iyi buldum,vadesini takip ediyorum bakalım,başka baktıranlar var mı? Pembeci mi acaba?

perasmyrna benim promosyon falıma bakmıştım resmen destandı fal okurken sıkıldım ortasında başını unuttum falın :KK70:
Çok uzun fallar ordan burdan copy oluyor belli oluyor zaten mutlaka 1-2 yerde de olsa cümlenin akışını bozan bi anlamsız kelime ya da alakasiz bi cümle oluyor. Birkac kere başıma geldi anladım. Zaten bazı falcılar profil yazılarını bile ordan burdan çalmış nasıl güven olur ki. Benim çeşitli sitelerde yüzden fazla falım var hepsinden birkac cumle kopyalasam birçok kişiye ; buyrun falınız diyebilirim herhalde :KK14:

Destinaefile baktırdım az önce,ama genel bi yorum oldu,ayrı olduğum kişiyle ilgili hiçbirşey bahsetmemiş,anı bilememiş malesef.

Aynen ya pespembeydi,bilerek genel aşk hayatım diye sordum,duvarında aşırı iyi yorumları görünce,bakalım bilecek mi diye,ama hiç bahsetmemiş bile.

Eklentiler

• Screenshot_20180620-153240_1529498019054.webp
    Screenshot_20180620-153240_1529498019054.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 72
yok yok size öyle bir şey demedim yanlış anladınız sanırım kötü niyetten niye fal atasanız :) ben sadece iade etmesine çok şaşırdım çünkü bayaaa pespembe konuşan bir falcı :KK70:
bir şey kybetmedim o zaman ayevii ve ruhani adamdır. ruhani burayı okuyosan n'olur gel

Back
X