tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba kızlar nasılsınız :KK24: bayadır girmiyordum siteye,tellwedeki DestinaEfil'in profilindeki yazı dikkatimi çekti Binnaz abla uygulamasındaki Destina Eren sanırım kendisi birde tellwedeki Melima1 ve Nil Güneş aynı kişi sanırım

Merhaba kızlar nasılsınız :KK24: bayadır girmiyordum siteye,tellwedeki DestinaEfil'in profilindeki yazı dikkatimi çekti Binnaz abla uygulamasındaki Destina Eren sanırım kendisi birde tellwedeki Melima1 ve Nil Güneş aynı kişi sanırım
ben binnazda fal baktırmıyorum ama mesajınız üzerine açtım baktım cidden aynı kişi gibi duruyorlar ve orada ücreti yüz tl şok oldum :o

ben binnazda fal baktırmıyorum ama mesajınız üzerine açtım baktım cidden aynı kişi gibi duruyorlar ve orada ücreti yüz tl şok oldum :eek:
Evet Binnaz abla sitesinin fiyatları tellweye göre çok pahalı ve falcılar bir çok sitede farklı isimlerde fal bakıyorlar :KK16: ben Binnaz ablada her ikisinden de yorum aldım ama 49 krediyken yani fiyatları yüksek değilken yorum aldım Nil Gündeş'ten 2 hafta önce tarot yorumu almıştım ve bana söylediği bir şeyi yaşamıştım bayram günü Destina Eren'e 2 ay önce katina falı baktırmıştım ama hiçbir gelişme yok vade geçti ama söylediği şey çıkarmı çıkmazmı bilemiyorum çünkü ben vadelere fazla takılmıyorum sonuca yada gelişmelere bakıyorum en cok,vadeyi tam tutturan fazla yok :KK6: birde binnaz abladaki Belgin Yıldız'dan yorum alan varmı aranızda ben siteye ilk geldiği zamanlarda yorum almıştım güzel yorumlamıştı 10 dakikalık dolu bir yorumdu,yorum alıp memnun kalıp kalmayanınız varmı merak ettim

Evet bende şimdi farkettim DestinaEfiL olayını. Burayi okuyor mu bilemem ama resim olayı sitenin onayindon geçiyor resimler henen yüklenmiyor yani o denl gelmidtir konuşma ile bence. Binnaz da Belgin YildixdYı yorum aldim ama begenmedim ben geldiler enerji grldo şöyle boylr oldu dotrtrk bitirdi süreyi. Oradan yorim aldigom Esin Karaca , Çağla Çakır ve Berrin Banu var 3'ününde dediklerini haftasına yaşadım...

Evet bende şimdi farkettim DestinaEfiL olayını. Burayi okuyor mu bilemem ama resim olayı sitenin onayindon geçiyor resimler henen yüklenmiyor yani o denl gelmidtir konuşma ile bence. Binnaz da Belgin YildixdYı yorum aldim ama begenmedim ben geldiler enerji grldo şöyle boylr oldu dotrtrk bitirdi süreyi. Oradan yorim aldigom Esin Karaca , Çağla Çakır ve Berrin Banu var 3'ününde dediklerini haftasına yaşadım...
Ben sesli yorum almıştım kendisinden açıkçası bende iyiydi peki bu bahsettiğiniz 3 tane yorumcunun ne hakkında söyledikleri çıkmıştı aşk,iş veya egitim ben 3'ünden de yorum almadım ama merak ettim

İş ve aşk anlamında dedikleri çıktı Esin Karacanın , 7 ayfir aramayan adam 3 gün sonra aradi baristik sonunuz yok demişti zaten ayrıldık.iş konusunda ödüllendirileceksin dedi Esin Karaca ve tatil vermişlerdi. Çağla Çakır''da da Hayatims girecek kişiyi tarif etmişti hayatimdh sunandş tarif ettigi kişi car ve mutluyum. O iş konusunda yıl sonunda terfi alacaksın dedi , terfi alacafim belli oldu ama hakediş yıl sonu olacak.

İş ve aşk anlamında dedikleri çıktı Esin Karacanın , 7 ayfir aramayan adam 3 gün sonra aradi baristik sonunuz yok demişti zaten ayrıldık.iş konusunda ödüllendirileceksin dedi Esin Karaca ve tatil vermişlerdi. Çağla Çakır''da da Hayatims girecek kişiyi tarif etmişti hayatimdh sunandş tarif ettigi kişi car ve mutluyum. O iş konusunda yıl sonunda terfi alacaksın dedi , terfi alacafim belli oldu ama hakediş yıl sonu olacak.
Teşekkür ederim,Çağla Çakır'a kredim birikince baktırırım bende onu merak ettim en çok

Berrin Banu neleri bilmişti? Aşk konusunu mu yoksa hem iş hem aşk mı bildi o da?

Ben de çağla çakıra az önce baktırdım,gelecek odaklı konuşmuş ve tarihler verdi,yakın vadeler,eğer çıkarsa yazarım buraya.Bir de esin karacanın puanı biraz düşük,bide olumsuz yorumlarda var,emin olamadım ,sizce atsam mı ona da ? kopyala yapıştır yapmışsınız yazmış biri yorumda.

Ve dayanamadım berrin banuyada baktırdım kızlar binnazda.İyi tespitleri olmuş,o yönden beğendim ,anı bilmiş.O da tarih verdi yakın zamanlı,çıkarsa yazarım buraya.

Back
X