tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de çağla çakıra az önce baktırdım,gelecek odaklı konuşmuş ve tarihler verdi,yakın vadeler,eğer çıkarsa yazarım buraya.Bir de esin karacanın puanı biraz düşük,bide olumsuz yorumlarda var,emin olamadım ,sizce atsam mı ona da ? kopyala yapıştır yapmışsınız yazmış biri yorumda.
esin karaca nerde

Binnaz da galiba
öf sürekli fal baktırıp duruyorum acaba vadeyi de mi erteliyorum. dün fal kutusu denedim güllü diye bi kadın. tellwe de verilen tarihleri verdi aslında. ama net tarih sorduğumda göremedim dedi. falın akışından mıdır tellweye alıştığımdan mıdır nedir bilmiyom sorularımdan birine cevap vermesine rağmen içime sinmedi. ruhani ve ayevinde öle hissetmiyodum mesela. tellwe de önerdiğin biri var mı

öf sürekli fal baktırıp duruyorum acaba vadeyi de mi erteliyorum. dün fal kutusu denedim güllü diye bi kadın. tellwe de verilen tarihleri verdi aslında. ama net tarih sorduğumda göremedim dedi. falın akışından mıdır tellweye alıştığımdan mıdır nedir bilmiyom sorularımdan birine cevap vermesine rağmen içime sinmedi. ruhani ve ayevinde öle hissetmiyodum mesela. tellwe de önerdiğin biri var mı
Kizlar bu ne hiz basim dondu :) Cok fal baktiriyorsunuz ben de bir ara boyleydim boyle bir donem oluyor gercekten ama enerji cok dagiliyor dikkat edin, cok takilmadan terapi niyetine iyi geliyor ama cok takilinca hem fal net cikmiyor hem de kafa karisiyor.

i
Kizlar bu ne hiz basim dondu :) Cok fal baktiriyorsunuz ben de bir ara boyleydim boyle bir donem oluyor gercekten ama enerji cok dagiliyor dikkat edin, cok takilmadan terapi niyetine iyi geliyor ama cok takilinca hem fal net cikmiyor hem de kafa karisiyor.
işte ondan erteleniyor galiba işlerim. baktırmayım en iyisi ya.

i

işte ondan erteleniyor galiba işlerim. baktırmayım en iyisi ya.
Ara vermeye calis mesela bir hafta kadar, bir de gondermeden once falci enerjisi cekiyor miu ona bak, mesela ben biri onderdi diye pek hoslasmadigim bir falciya atinca hem bilemiyor hem de negtif etkiliyor beni.

Olumlu muydu size de ? Bana çok olumlu olunca tereddüt ettim,bide dünkü medyumkızıl olayından sonra.
mesajını cevaplamamışım. yok hauır pembeci bi kadın değil. çat çat çat tamam olcak ama hemen olmıcak bunları yaşayacaksın ancak öyle döneceksin dedi.

Ara vermeye calis mesela bir hafta kadar, bir de gondermeden once falci enerjisi cekiyor miu ona bak, mesela ben biri onderdi diye pek hoslasmadigim bir falciya atinca hem bilemiyor hem de negtif etkiliyor beni.

lizzya şuan ruhani yok ya ondan gerildim. ben ruhaniye vefk falı attım ikinci kez. o gün bana vefk yaptı rüyamda trafik kazası geçiriyordum. sabah hakkaten ş.dışına yola çıktım şarampole uçtum. araç pert aöa benim sadece kaşım patladı. bana da sölemişti falda olumsuz düşündüğün her şeyi yaşıyorsun çaresiz değilsin lütfen olumlu düşün diye. o zamandan beri sade 1 kere daha atabildim. bayramda girmeyince bayramdan sonra girer dedim girmedi. mesela ay eviide kaza heçirdiğim tarihi bildi vadesini yani. o sürede ailenin yanında olacaksın dedi. zaten apar topar oraya gönderildim. ikisi favorim. bi son kez hayatınyolundaya baktorsam mı ruhani yi beklesem mi bilmiyom :(

lizzya şuan ruhani yok ya ondan gerildim. ben ruhaniye vefk falı attım ikinci kez. o gün bana vefk yaptı rüyamda trafik kazası geçiriyordum. sabah hakkaten ş.dışına yola çıktım şarampole uçtum. araç pert aöa benim sadece kaşım patladı. bana da sölemişti falda olumsuz düşündüğün her şeyi yaşıyorsun çaresiz değilsin lütfen olumlu düşün diye. o zamandan beri sade 1 kere daha atabildim. bayramda girmeyince bayramdan sonra girer dedim girmedi. mesela ay eviide kaza heçirdiğim tarihi bildi vadesini yani. o sürede ailenin yanında olacaksın dedi. zaten apar topar oraya gönderildim. ikisi favorim. bi son kez hayatınyolundaya baktorsam mı ruhani yi beklesem mi bilmiyom :KK43:
Cokk gecmis olsun canim ya cok uzuldum, buyuk bir travma olmustur senin icin ama verilmis sadakan varmis ki hicbir sey olmamis. OLumlu dusunce gercekten onemli, her olumsuzlugu ceken yine biziz bazen bunun farkinda olmuyoruz bilincaltimiza islemis oluyor. En azindansana enerjisi uyan falclari bulmussun, benim de oyle uyan 1-2 kisi var, insan deneyerek buluyor bunu tabi. BU arada bilmiyorum dogru mu ama burada konsuulmustu Ruhani'nin MedyumZagnos oldugu.

HevinGazel'in pembeci olduğundan supheleniyordum simdi yorum yapan birini gordum "hayatinda baska biri var ve bizim iş nedeniyle barışmamizin imkani yok malesef tespitler uymadi" gibisinden bir sey yazip iade istemis
Demek ki surekli pembe tablo ciziyor, pff uygun fiyata iyi yorumluyor diye sevinmiştim o da patladı :işsiz:
Aranizda olumsuz konuştuğu oldu mu?

Cokk gecmis olsun canim ya cok uzuldum, buyuk bir travma olmustur senin icin ama verilmis sadakan varmis ki hicbir sey olmamis. OLumlu dusunce gercekten onemli, her olumsuzlugu ceken yine biziz bazen bunun farkinda olmuyoruz bilincaltimiza islemis oluyor. En azindansana enerjisi uyan falclari bulmussun, benim de oyle uyan 1-2 kisi var, insan deneyerek buluyor bunu tabi. BU arada bilmiyorum dogru mu ama burada konsuulmustu Ruhani'nin MedyumZagnos oldugu.
medyumzagnosu da denedim. bana sevgilimle evlenmem için negatif enerjide işlem yapılması gerektiğini söyledi. ayrıca zagnos ruhani nin dediği tam zıttı şeyleri söyledi. iş için ruhani temmuzda uzun yol ve görüşme öngördü. zagnos aralık dedi. evlenebileceksem adama niye büyü müyü yaptırayım :D sanmıyorum ruhani nin o olduğunu.

HevinGazel'in pembeci olduğundan supheleniyordum simdi yorum yapan birini gordum "hayatinda baska biri var ve bizim iş nedeniyle barışmamizin imkani yok malesef tespitler uymadi" gibisinden bir sey yazip iade istemis
Demek ki surekli pembe tablo ciziyor, pff uygun fiyata iyi yorumluyor diye sevinmiştim o da patladı :işsiz:
Aranizda olumsuz konuştuğu oldu mu?
Açıkçası bana pembeci gibi geldi.Yorumu bana olumlu.Ama falda sürekli bebeğimli sonra enerjin çok duru güzel geldili falan konuşuyor.Ben fal bakımın da öyle konuşulmasını sevmiyorum yapmacık geliyor çünkü.Bana vadesi 2-2.5 hafta ve pazartesi baktırdım.Tutar mı bilmiyorum çünkü artık vadeyi de o hayırsız kişiyi de beklemiyorum.

Açıkçası bana pembeci gibi geldi.Yorumu bana olumlu.Ama falda sürekli bebeğimli sonra enerjin çok duru güzel geldili falan konuşuyor.Ben fal bakımın da öyle konuşulmasını sevmiyorum yapmacık geliyor çünkü.Bana vadesi 2-2.5 hafta ve pazartesi baktırdım.Tutar mı bilmiyorum çünkü artık vadeyi de o hayırsız kişiyi de beklemiyorum.
ayni sekilde konustu benimle de, enerjin cok guzel vs.
bana cok cok pembeci gelmisti, olaylar da dedigi sekilde ilerlemedi zaten

Kızlar önerebileceğiniz kim var ya anda iyi olam vade falan umrumda degil anı iyi analiz eden kisiyi iyi okuyan şöyle uygun fiyatlı?

Kızlar önerebileceğiniz kim var ya anda iyi olam vade falan umrumda degil anı iyi analiz eden kisiyi iyi okuyan şöyle uygun fiyatlı?
Ben okaliptus49 begendim. Medyum cetin katina da begenmistim anda iyiydi ama sonra ona tarot attim 180 derece donmus degistirmis anlamadim ve o yuzden sogumustum ama belki katina'da daha iyidir. Perseis anda cok iyidi bende ama o da uzakta suanda bu ay bakim yapmayacakmis.

Ben okaliptus49 begendim. Medyum cetin katina da begenmistim anda iyiydi ama sonra ona tarot attim 180 derece donmus degistirmis anlamadim ve o yuzden sogumustum ama belki katina'da daha iyidir. Perseis anda cok iyidi bende ama o da uzakta suanda bu ay bakim yapmayacakmis.
okaliptus'u merak ediyorum aslinda, analizleri basarili miydi yani anı guzel bilmis miydi sizde?

okaliptus'u merak ediyorum aslinda, analizleri basarili miydi yani anı guzel bilmis miydi sizde?
Bence de anda bildi herkese uyacak seyler degildi, sonu olumluya bglamis. benim acimdan biraz zor gozukuyor ama anda iyi oldugu icin gelecek tutar mi diye meraktayim. Haziran sonunda byuzyuze gorusme dedi ve oyle olacak gibi cunku iki gun once konustuk onumuzdeki gunlerde goruselim dedik yani ay sonunda gorusmeyi bilmis olacak buyuk ihtimalle ki ben haziran basinda baktirmistim ona. Kehanettin de fena degildi aslinda ama cok kisa bakmis cok bir sey dememis falda, o da iki hafta icinde iletisim olacak demisti, oldu. Ben Uyumsuzz'u da begendim aslinda anda bildi hatta yakin gelecek bir ongorusu tuttu ki spesifik bir seydi.

Back
X