tellwe.com'da bakılan fallar!

Her sitede olduğu gibi binnazabla sitesinde de orada yorum yapan falcılar digerlerinden fal alıp onlar hakkında da olumsuz yönde yorum yapıyorlar. Uzun süredir fal baktıran biri olarak bunu kesinlikle söyleyebilirim.

Uzun süredir fal baktıran biri olarak şunu söyleyebilirim ki her sitede olduğu gibi Binnazabla sitesinde de orada yorum yapan falcılar diğerlerinden fal alıp onları hakkında kötü yorum yapıyorlar.

Esin Karaca'ya baktırdım.Beğenmedim.Anda bildiği ve bilemediği şeyler oldu.İş konusunu sormama rağmen ilişkimden bahsedip durmuş.Sorulara dikkat etmeden bakmış.Kopyala-yapıştır yapmış mıdır bilemem ama çok genel cümleleri var.Herkese uyabilecek tarzda.Temmuza vade vermiş çıkarsa yazarım

selam kızlar minik bir çıkan fal haberi vereyim :) Nakta dan en son yorum aldığımda bana karşına öğretmen birisi çıkacak ve sana teklifle gelecek demişti ben ihtimal vermemiştim ama bugün tesadüfen bir öğretmen cidden bana teklifle geldi..
Benim de is hayatimla ilgili gelismeleri bildi nakta..
Bir de geysu da bende baya biliyo kizlar ya, dedikleri de cikacak mi diye bekledim ona gore size yazarim diye emin olmadan yazmak istemedim ve birebir soyleigi sekilde ilerledi:)
Chitra ise hic girmiyo mu bu ara hep disarda gorunuyo ?

Benim de is hayatimla ilgili gelismeleri bildi nakta..
Bir de geysu da bende baya biliyo kizlar ya, dedikleri de cikacak mi diye bekledim ona gore size yazarim diye emin olmadan yazmak istemedim ve birebir soyleigi sekilde ilerledi:)
Chitra ise hic girmiyo mu bu ara hep disarda gorunuyo ?

chitra bende hiç tutmadı ama seviyorum onunda nezaketini, geysu evet cidden anda çok çok iyi bence, nakta dediklerinin hepsini yaşamasamda çıkan şeyler oluyor hiç tahmin etmediğim şeyler tutturdu yani muhtemelen olmaz dediğim şeyler oldu :)

Bir de gercekten bazi fal bakanlar bildiginiz olumsuz enerjiden mutsuzluklardan besleniyo sanki.. Moral bozucu konusarak bu sekilde fal baktirani etki altina almak onlari baya tatmin ediyo mutlu ediyo sanki.. Fincanlarda gorulenler goren kisinin algisi ile de cok onemlidir ve olumsuzluk hissedilse bile bunu soyleyis sekli oyle onemlidir ki, kahredici sekilde soylemek var bi de gayet olumlu guzel sekilde karsi tarafa arti bisey kazandirarak sadece uyarici amacli soylemek var.. Negatiflikten olumsuzluktan beslenen falcilara prim vermemk lazim ve kesinlikle etki altinda kalmamak lazim bu benim gorusum :) cok sevdigim bi soz var, sikayet sikayeti sukur sukuru getirir :)

Bir de gercekten bazi fal bakanlar bildiginiz olumsuz enerjiden mutsuzluklardan besleniyo sanki.. Moral bozucu konusarak bu sekilde fal baktirani etki altina almak onlari baya tatmin ediyo mutlu ediyo sanki.. Fincanlarda gorulenler goren kisinin algisi ile de cok onemlidir ve olumsuzluk hissedilse bile bunu soyleyis sekli oyle onemlidir ki, kahredici sekilde soylemek var bi de gayet olumlu guzel sekilde karsi tarafa arti bisey kazandirarak sadece uyarici amacli soylemek var.. Negatiflikten olumsuzluktan beslenen falcilara prim vermemk lazim ve kesinlikle etki altinda kalmamak lazim bu benim gorusum :) cok sevdigim bi soz var, sikayet sikayeti sukur sukuru getirir :)

ya aslında tüm falları sonuç olarak patlamış birisiyim :KK70: daha önceki mesajlarımda yazmıştım ama bi kaç kişi var onlardan yorum almayı seviyorum.. fala inanmak mı asla ama baktırırmıyım tabikide sonuçta kadınım ruhumda fal merakı var :) ve bahsettiğin cümle gerçekten doğru şikayet şikayeti şükür şükürü getirir..

Ayevinin yorumu bende patladı diyebilirim baktrdıgım baska kişilerdi bana erkeğe karşı hissiyatınmı var dedi ayy ne alaka ben evleniyorum olumsuz gördüğüm bir falda kredini harcamak istemem falan dedi bende iptal ettim baktrdıgm kişiye karşı bi hissettiğim bişey yok baştan sallama zaten

Bir de profiline hep kopyala yapıstir yapmissin filan yazmislar güvenemedim samimi gelmedi bana

Evet ben de okumuştum bir gün önce hatta hemen fal atacaktım okuyunca buraya da yazıp sordum,sonra dün akşam olsun atayım dedim,sonuçta yorumları mükemmel olan falcılara bile güven olmuyor diye düşündüm ve attım,iyiki de atmışım,yani tabiki enerji meselesi bu ama herşeyi geçtim ilişkimin ne zaman bittiğini bile söyledi,anı çok güsel yorumladı,bakalım tarih verdi,çıkarsa ki umarım çıkar buraya yazarım zaten,yine de siz bilirsiniz tabiki

Merhaba kızlar,uzun zaman oldu uzak kaldım forumdan ama muhabbetler hep aynı kişiler uzerinde dönüyor:)Online fal baktirmayi bıraktım ve nasıl bir rahatlama geldi anlatamam!En son bayramda memlekette yüz yüze fal baktirdim valla en iyisi bu diyebilirim:)Sene de bir baktiririm artık.

Ayevinin yorumu bende patladı diyebilirim baktrdıgım baska kişilerdi bana erkeğe karşı hissiyatınmı var dedi ayy ne alaka ben evleniyorum olumsuz gördüğüm bir falda kredini harcamak istemem falan dedi bende iptal ettim baktrdıgm kişiye karşı bi hissettiğim bişey yok baştan sallama zaten
Anladıgım kadarıyla baskalarina baktirmissin sanada hissiyatin mi var gibisinden bir soru sormus ve kredini harcamak istemem demis sende falini geri cekmissin. Eee bakılmayan bir fal nasıl patlamiş oluyoki bana mantiksiz geldi. Ben ayevine iki defa aktirdim birebir cıktı simdi bana bakmadigi icin yana yakila baska falci ariyorum bu kadin isini iyi yapan para göz olmayan birisi bence. Bir cok falci denedim ama maalesef ayevinin kiymetini bende bilemedim.

Evet ben de okumuştum bir gün önce hatta hemen fal atacaktım okuyunca buraya da yazıp sordum,sonra dün akşam olsun atayım dedim,sonuçta yorumları mükemmel olan falcılara bile güven olmuyor diye düşündüm ve attım,iyiki de atmışım,yani tabiki enerji meselesi bu ama herşeyi geçtim ilişkimin ne zaman bittiğini bile söyledi,anı çok güsel yorumladı,bakalım tarih verdi,çıkarsa ki umarım çıkar buraya yazarım zaten,yine de siz bilirsiniz tabiki
Heyecanla bekliyorum gercekten yorumlara bakimca korkup yollamadim cünkü cogu kisi kopyala yapistir yazmisti

Back
X