tellwe.com'da bakılan fallar!

Okaliptüs iyi mi ya? Memnun kalaniniz var mi? Profil resminden dolayi bir turlu guven vermedi bana
bana vade olarak ağustos dedi. anlık iki durum söyledi birisini tam doğru bilemedi diğerini de teyit edemiyorum ama falı çok derli toplu değildi bence ,sadece sorduğum soruma cevap verip geçmiş. fal sonrası sorularıma da dönmedi

Yok yanlış yazmışım sanırım dört yıldız verdim die terslemiş iade etmek istedim demiş hakkımın dolduğunu söylemiş onun için de terslemiş . Bende daha önceden copy paste olduğunu düşündüğüm diğer fallara tabiki de bir yıldız verdim zaten paramızla rezil oluyoruz. Aferin beş yıldız diyecek halim yok. Falına da emek verdiği için dört yıldız verdim ama çok hisli bir yorumcu değil bence. Mesela asılan adam çıkmış kartlarda yorumu şu bu adamı as diyor öldür diyor mecazi anlamda bu tabi bu adam seni hiç önemsemiyor unut onu falan yazmış da yazmış.Ben lydian'dan tarot almıştım daha önce vadesine var ama çok derli topluydu karşımdaki kişiyle ilgili çok nokta atışı vardı. neyse bende uygulamayı silmeye karar verdim fala harcadığım parayla kendime neler alırdım neler :KK70:
Valla haklısın o paralarla neler almazdık ki bu zamanda falcı olmak varmışş en iyi parayı onlar kazanıyor bırakn işi gücü fal bakın:)) atanda kazanıyo sahiden bakanda:/:))

Defnesen e fal baktiran ve vadesi cikan var mi kızlar nasil yorumluyor merak ediyorm benimkini 5ay filan önceydi yorumunu silmistim hicnisey hatirlamiym valla simfi yollamak istemedim

Okaliptüs iyi mi ya? Memnun kalaniniz var mi? Profil resminden dolayi bir turlu guven vermedi bana
Ben begendim sesli al bakmıs aksanı var biraz butun sorularıma cevap vermiş sonunda. anlık bildiği şeyler var ayrıca yakın gelecek olacak dediği bir şey var Haziran sonu yüzyüze görüşeceksiniz dedi haziran başı atmıştım, gerçekten de haftaya görüşme için plan yaptık.

işini iyi yapıp yapmadığına bir şey diyemem de 50 tl e fal bakan birisi nasıl para için yapmıyor bu işi anlamadım :KK70: kendisine kaç kere fal attım iade edip hemen ücretini yükseltti :KK70:
ücreti indirim isteyince indiriyor kişi başlı sonra yükseltiyor. sana özel değil. bende kredi kotam dolduğunda indirim istemiştim direkt indirdi.

Defnesen e fal baktiran ve vadesi cikan var mi kızlar nasil yorumluyor merak ediyorm benimkini 5ay filan önceydi yorumunu silmistim hicnisey hatirlamiym valla simfi yollamak istemedim
ben inatla attım beni red etti. sürekli saçma sapan sebeplerle. yok katina at, yok buna tarot uyar. bende arkadaşlarıma fal bakıyorum. neye ne atacağımı biliyorum. destinaelf miydi neyfi ınun gibi paso red edidp en son enerjim uyuşmadı dedi. aynı dk arkadaşım gönderdi. onda da an da iyiydi ama vadesi olmadı.

ben inatla attım beni red etti. sürekli saçma sapan sebeplerle. yok katina at, yok buna tarot uyar. bende arkadaşlarıma fal bakıyorum. neye ne atacağımı biliyorum. destinaelf miydi neyfi ınun gibi paso red edidp en son enerjim uyuşmadı dedi. aynı dk arkadaşım gönderdi. onda da an da iyiydi ama vadesi olmadı.
Aynen bende fal yolluyorum defnesene inatla iade ediyo bakmiyo ego tavan olms

Kıymet miydi Kısmet miydi tam hatırlamıyorum aynısını yapmıştı. bu fala o olur bu olur. Saatlerce beklemişken :D Bakmak istemiyorsan baha üretme işte istemiyorum de iade et. bu tür kişilere sinir oluyorum.

Ben attığımda kendisi herkese indirim yapmıştı duvarında yazıyordu kişiye özel bir durum değildi.
okuduğunun nesini anlamadın.kredi alamadım,indirim yapar mısın dedim. indirdim gel dedi. falı attım. bu kadar. para için illede 50 krediye bakıcam demedi. kötülemenin de bi adabı var ya.

okuduğunun nesini anlamadın.kredi alamadım,indirim yapar mısın dedim. indirdim gel dedi. falı attım. bu kadar. para için illede 50 krediye bakıcam demedi. kötülemenin de bi adabı var ya.
nasıl bir uslup bu. size yapmış olabilir ben kendi fal attığımda olan durumu açıkladım. nesini kötüleyeyim fal bile baktırmamışım. ayrıca tanımadığınız insana sen diye hitap etmeyin. adaptan bahsediyorsanız önce bunu yapın.

Ben attığımda kendisi herkese indirim yapmıştı duvarında yazıyordu kişiye özel bir durum değildi.

Simdi Allah aşkına üstte yazan mesajda KOTULEME yapılan bir uslup var mı? Ben de göremedim... Kızcagız AYNI SIZIN GIBI durumu acıklamıs....Biraz fazla mı alınganlık gösteriyorsunuz acaba???

Back
X