tellwe.com'da bakılan fallar!

Slm kızlar ya size bir şey sokak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.İnstagranda bubengellenme olayı nasıl oluyor takip listemden çıkmış.En yukarda keşfet kısmında ara butomunda ismini yazınca profili çıkmıyor ama engellese bile profili gözüküyor biliyorum.Engellendogimi nasıl anlarim
Canım, eğer profili adını yazdığında hiç çıkmıyorsa engellemiştir. Sen kendin Google chrome ya da explorer yani herhangi bir tarayıcıdan o kişinin Instagram adını yazdığında eğer çıkıyorsa yine bilirsin.. Bazen listeden çıkartmak için,ilk önce engelleyip,daha sonra o engeli kaldırıyorlar.. Böyle bir durumda olabilir..

Sevindim senin adına,inşallah aşk kısmıda çıkar,belki vade uzamıştır,olmadı diye düşünme..
Ayeviide Keşke biraz indirim yapsa :110:
Teşekkür ederim canım pek ihtimal vermiyorum ama hayırlısı herşeyin :) ben baktırdığımda çok yüksek değildi fiyatı şimdi uçmuş bence

Ben baktirdm cok tozbembe konustu ve karakter analizimi bile yapamadi hic begenmedim maalesef
Haklisin banada toz pembeydi.birde salak gibi dedim ki keske boyle bir hayat beklese herkesi.yinede bi teyit etmek istedim.ben baktirmiyorum artik ya milyar olmustur verdigimiz para hicbirnin dedigi gbi gecmemis senelerim.

Kizlarr byv nur banuyu nasil buluyorsunuz? Dusuncelerinizi bkliyorum
Nurbanu benim favori falcılarımdandır,ilk baktırdığımda herşeyi anlatmıştı,hiçbirşey bahsetmediğim halde,ve dediği gibi de tarihle beraber çıkmıştı ilk falı,tarot tavsiye ederim,ikinci falını bekliyorum şuan ,tabi enerji işi fal ama tavsiye ederim kendi adıma.

Nurbanu benim favori falcılarımdandır,ilk baktırdığımda herşeyi anlatmıştı,hiçbirşey bahsetmediğim halde,ve dediği gibi de tarihle beraber çıkmıştı ilk falı,tarot tavsiye ederim,ikinci falını bekliyorum şuan ,tabi enerji işi fal ama tavsiye ederim kendi adıma.
Bende baktirdim begendim falini tabi cikarmi bilmiyorum , insallah cikar

Merhaba, eskilerden kimler buralarda bilmiyorum yeni arkadaşlara da selam olsun :)) Anda iyi olan falcıya ihtiyacım var. Uygun fiyatlı gündemde kimler var acaba? Geysu’ya çok fal atan biri olarak geleceği patlak olduğundan istemiyorum gizemhatunu yakalayamıyorum.
Yeni falcı falan var mı?

Merhaba, eskilerden kimler buralarda bilmiyorum yeni arkadaşlara da selam olsun :)) Anda iyi olan falcıya ihtiyacım var. Uygun fiyatlı gündemde kimler var acaba? Geysu’ya çok fal atan biri olarak geleceği patlak olduğundan istemiyorum gizemhatunu yakalayamıyorum.
Yeni falcı falan var mı?
Benim fallarim
Hoş geldin benim tüm fallarim patladı oneride bulunmak zor teyit edemediğim şeyler oldu hep an da suan Binnaz başlığında Fatıma diye birinden bahsediyorlar eski falcilardan mış geri dönmüş bir bakın isterseniz yorumlara

Fatima'nın geçmiş yıllarda patlayan falları da çok oldu.

Falcı Seray' ın çıkan falı var mı? Kimseden çıkan fal haberi gelmiyor.

Back
X