tellwe.com'da bakılan fallar!

evet kuşum benim facebook instagram veya twitterım yok. bitek wp var. onada nasıl ulaşıcak bilemem. ayevi bana aralık demişti aşk meselesi için naktada aralık dedi. aslımda genel olarak fallareım hep aralık vadeli aşkta. iş için de hemen hemen kasım arallık vadesi verildi fatima hariç. fatima 8 ay sonra dedi :( yani bilemiyorum. fatimaya detay verdiğim için verdiğim detaylardan gitmişti. keşke vermeseydim..
Soylemistim ya canim fatimaydi.
Yani dedikleri cikarmi bilmem ilerisi icin.ama o iki detay gibi bilmelerini istyorum az da olsa guvenmek icin.
Bu arada yine demistim ama ayevinin verdigi cok cok cok ilginc ve dogru bilgiler vardi karsi tarafla ve benle ilgili.
Ama hayat haritasinda soyad memleket is falan verdigimiz icin facebooktan mi bakti diye korkuyorum.eger bakmadan bildiyse harika.
Hatta sen mid emistin bizim faceimiz yok ama bilmis diye????
Az kaldi eylule kadar bekleyelim bakalim.

Kizlar cikan fal haberi vereyim size. Nakta bana esas oglan icin temmuzda bir iletisiminiz olacak demis, temmuza kadarda 2 kez bir iletisim dueumunuz olabilir demis. Ayrica 6 temmuzda bir erkekle tartisma olacak ve 10 temmuz civari capkin bir erkek size yeniden yazacak bence uzakd durun demis. Simdi okudum yazdiklarini. Ve geri donuk wp.yazismalarimi kontrol ettim. Ben o an ses kaydini dinlerken sadece sonuca odaklanmisim ayrintilari unutmustum. Ben dedigi gibi 6 temmuzda wp.da bir erkekle tartistim. 10 temmuz degil ama 13 temmuzda oldukca capkin ve karaktersiz bir cocuk benle olmak istedigini yazdi ve cevap vermedim. Ayrica temmuz ayina gelene kadar 2 farkli zamanda esas oglana mesaj atmisim karsiligi gelmemis. Ilkkez 2 gun omce karsilikli yazistik. Yeniden fal yolladim bakakim bukez ne diyecek. Ben sanirim cok dusundugumde ve gun saydigimda olacagi varsa da saptiriyorum. Unutmak dusunmemek en iyisi.
kuşum bende atıcam da 3 hafta olmuş. vadeleri tuttu bende atsam red edicek desem ki bazıları oldu eğer bakmak istersen bakar mısın desem inan naktaya çok ihtiyacım var şuan :( napiyim?

kuşum bende atıcam da 3 hafta olmuş. vadeleri tuttu bende atsam red edicek desem ki bazıları oldu eğer bakmak istersen bakar mısın desem inan naktaya çok ihtiyacım var şuan :KK43: napiyim?
Valla canim ben suan karar asamasindayim ve suanki durumla ilgili gorulerinize ihtiyacim var dedim sagolsun bakarim dedi. Sanirim bizim enerjilerimiz tuttu:) nakta vazgecemeyecegim falcilardan oldu. Senin verdigi vadeler kisa surede tutmus demek ne guzel:)

Valla canim ben suan karar asamasindayim ve suanki durumla ilgili gorulerinize ihtiyacim var dedim sagolsun bakarim dedi. Sanirim bizim enerjilerimiz tuttu:) nakta vazgecemeyecegim falcilardan oldu. Senin verdigi vadeler kisa surede tutmus demek ne guzel:)
kuşum bana 3 fak baktı nakta. birincisinde 9 aylık vade vermişti onlar oldu. tabi bu 9 ay içerisinde ikinci kez gitmiştim. oldu bitti onlar dediği vadeler yani.sonra bida attım 3 hafta önce ondada marta kadar vade verdi. şuan bitek 26 temmuz vadesi 4 ağustos vadesi aralık vadesi şubat ve mart vadesi var. sorry 4 fal atmıştım 3ü tuttu. 4üncü de o minvalde ilerliyor. bi atayım görüşüne ihtiyacım var diye. bakmazsa da canım sağolsun.

kuşum bana 3 fak baktı nakta. birincisinde 9 aylık vade vermişti onlar oldu. tabi bu 9 ay içerisinde ikinci kez gitmiştim. oldu bitti onlar dediği vadeler yani.sonra bida attım 3 hafta önce ondada marta kadar vade verdi. şuan bitek 26 temmuz vadesi 4 ağustos vadesi aralık vadesi şubat ve mart vadesi var. sorry 4 fal atmıştım 3ü tuttu. 4üncü de o minvalde ilerliyor. bi atayım görüşüne ihtiyacım var diye. bakmazsa da canım sağolsun.

Yesilcigeneden de memnunum ben ama uzakta gorunuyor kimbilir ne zaman girer.

banuyılmaza neredeyse bir senedir fal atıyorum her defasında herseyi bildi bugun uzun sürenin ardından cok spesifik bir olayı bildiği için tekrardan heyecanla yazmaya geldim bu mesajı görünce şaşırdım sizin dedğiniz gibi bir usluplada hiç karşılaşmadım
Oyle bir uslupla karsilasmadigina senin adina sevindim. Yalniz beni ve yazilarimi hatirlamadin sanirim. Sen giderken ben dönüyordum diye bir deyim var. Burada Banu dan ilk soz eden bendim ve o siralar oldukca memnundum kendisinden ve de bir yil dan daha uzun suredir baktiriyorum ama hem son zamanlarda salliyor, hem bir faldan digerine ayni konu hakkinda ongoruleri birbirini curutuyor. Puan icin asiri kasiyor ve puan vermeyi unutursan veya tam puan almazsa fena atar yapiyor. Ayrica sorunda daha detayli cevap alabilmek icin az biraz bilgi veriyorsan bu bilgiyi bir sonraki falda kullaniyor. Ben de senin sasirmana sasirdim gelecegi sadece Yuce Yaradan bilir ama mevcut durumumuzu iyi biliriz e bu konular da tutmuyorsa.... Bir de son farkettigim bir durum daha var ki kara tablocu. Ben mesela birçok kaliteli zaman geçiriyorum, çeşitli atraksiyonlar oluyor yaşamımda bunlardan hiç söz edilmiyor nedense. Hiç mi görmüyor... Ama olumsuz ne varsa sıralanıyor. Hani hiç mi güzel bir gün yok olmayacak hayatımda. Neyse ki o dedikleri de çıkmıyor. Enerjisi gerçekten itmeye başladı.

Uzun lafın kısası kendisinden memnunken yazıyordum da durum değişince neden yazmayayım. Neyse o.

Son düzenleme:
Oyle bir uslupla karsilasmadigina senin adina sevindim. Yalniz beni ve yazilarimi hatirlamadin sanirim. Sen giderken ben dönüyordum diye bir deyim var. Burada Banu dan ilk soz eden bendim ve o siralar oldukca memnundum kendisinden ve de bir yil dan daha uzun suredir baktiriyorum ama hem son zamanlarda salliyor, hem bir faldan digerine ayni konu hakkinda ongoruleri birbirini curutuyor. Puan icin asiri kasiyor ve puan vermeyi unutursan veya tam puan almazsa fena atar yapiyor. Ayrica sorunda daha detayli cevap alabilmek icin az biraz bilgi veriyorsan bu bilgiyi bir sonraki falda kullaniyor. Ben de senin sasirmana sasirdim gelecegi sadece Yuce Yaradan bilir ama mevcut durumumuzu iyi biliriz e bu konular da tutmuyorsa.... Bir de son farkettigim bir durum daha var ki kara tablocu. Ben mesela birçok kaliteli zaman geçiriyorum, çeşitli atraksiyonlar oluyor yaşamımda bunlardan hiç söz edilmiyor nedense. Hiç mi görmüyor... Ama olumsuz ne varsa sıralanıyor. Hani hiç mi güzel bir gün yok olmayacak hayatımda. Neyse ki o dedikleri de çıkmıyor. Enerjisi gerçekten itmeye başladı.

Uzun lafın kısası kendisinden memnunken yazıyordum da durum değişince neden yazmayayım. Neyse o.

Sonuna kadar katiliyorum. Banu yilmaz a 2 farkli kisi icin 4 ay arayla fal baktirdim. Ilk fali vadesi tutmamasina ragmen durumda iyiydi ama 2. Fali sanirim ilk faldaki sorumdaki kisiyi dikkate aldigu icin bana uymadi. Resmen adami bana deli divane asik yapti. Daha bir suru sey ve begenmedim diye 1 puan verdim. Dun nasil bir gafletleysem yeniden deneyeyim dedim. Sen bana 1 puan vermissin neden geldin diye mesaj atmis. Belki ogun enerjimiz tutmamistir yeniden denemek istedim dedim. Kusura bakma sana fal bakmam ayrica benim o gun enerjim tamdi yine 1 puan verirsin hic ugrasamam diye azar cekmis. Paranla rezil oluyorsun iste. Yani bana uymayan bir fal icin 5 puan mi vermem lazim. Falcilar emek veriyorsa bizde para veriyoruz. Bende niye yeniden sans vermek istediysem anlamadim.

Yesilcigeneden de memnunum ben ama uzakta gorunuyor kimbilir ne zaman girer.
yeşilçingene bana bakmıştı ama vadesi tutmadı. yani benim bi falcıyı beğenmem için mevcut durumu da bilmesi lazım. maalesef :( bana aileler arası toplanma görüyorum deyince gülesim geliyor. toplansalar ztn katliam çıkar. nasıl görüşebilirler anlayamıyorum. iyice dibe çökertti bu falcılar.

Sonuna kadar katiliyorum. Banu yilmaz a 2 farkli kisi icin 4 ay arayla fal baktirdim. Ilk fali vadesi tutmamasina ragmen durumda iyiydi ama 2. Fali sanirim ilk faldaki sorumdaki kisiyi dikkate aldigu icin bana uymadi. Resmen adami bana deli divane asik yapti. Daha bir suru sey ve begenmedim diye 1 puan verdim. Dun nasil bir gafletleysem yeniden deneyeyim dedim. Sen bana 1 puan vermissin neden geldin diye mesaj atmis. Belki ogun enerjimiz tutmamistir yeniden denemek istedim dedim. Kusura bakma sana fal bakmam ayrica benim o gun enerjim tamdi yine 1 puan verirsin hic ugrasamam diye azar cekmis. Paranla rezil oluyorsun iste. Yani bana uymayan bir fal icin 5 puan mi vermem lazim. Falcilar emek veriyorsa bizde para veriyoruz. Bende niye yeniden sans vermek istediysem anlamadim.
Benzerini bana da yapti cok kinci biri :D resmen saka gbi tavirlari:D

fal sepetinde ki ‘süpriz yorumcu’ adlı falcı hesabı noluyor? kim bakıyor ki fala orada bilen var mı veya o hesaba fal gönderen 15 tl fiyatı birde.

naktaya fal attim ve cok sasirtti beni.gelecekle ilgili dediklerine emin degilim olacak seyler mi bilemiyorum cok olumluydu ama an karsi tarafin dusunceleri onun agzindan konusur gibi bakisi mukemmeldi . yuzyuze veya online hepsi dahil favorim. dediklerinden hepsini teyit edemem ama bazi seyler cok dogruydu.ben bayildim kendisine. nakta pembeci midir? olumsuzda konusur mu yoksa?

naktaya fal attim ve cok sasirtti beni.gelecekle ilgili dediklerine emin degilim olacak seyler mi bilemiyorum cok olumluydu ama an karsi tarafin dusunceleri onun agzindan konusur gibi bakisi mukemmeldi . yuzyuze veya online hepsi dahil favorim. dediklerinden hepsini teyit edemem ama bazi seyler cok dogruydu.ben bayildim kendisine. nakta pembeci midir? olumsuzda konusur mu yoksa?
Nakta aksine biraz fazla olumsuz konuşan bir falcı.Kesinlikle pembeci değil.4 kere baktırdım bende hep olumsuzdu.

Kizlar tekrar merhabaa :) . Telwede uygun olupta cok begendiginiz falcilar var mi :KK64: baktirasim geldi ama issizim valla cokta veresim gelmedi. Chitra var nasi cikan oldu mu aranizda. Nakta yi duydum ama o da 50 krediye bakiyomus:KK61:

Kizlar tekrar merhabaa :) . Telwede uygun olupta cok begendiginiz falcilar var mi :KK64: baktirasim geldi ama issizim valla cokta veresim gelmedi. Chitra var nasi cikan oldu mu aranizda. Nakta yi duydum ama o da 50 krediye bakiyomus:KK61:
onermek ne kadar dogru bilmiyorum enerjiniz tutmayabilir ama hepsine atmaktansa degene atin derim. cogu masal anlatiyor online da yuzyuze de. bosuna enerji dusurmeyin. benim fkrim tabi

konuşuyor ama yerden yere vurmadan düzgün üslupla neden olmayacağını söylüyor. pembeci biri değil en azından bana pembe değil. boşuna ümit etmemen gereken yerde yoktan yere ümit vadetmedi

konuşuyor ama yerden yere vurmadan düzgün üslupla neden olmayacağını söylüyor. pembeci biri değil en azından bana pembe değil. boşuna ümit etmemen gereken yerde yoktan yere ümit vadetmedi[/QUOTE
evet banada oyle geldi ses tonu konusmasi cok akici ama yardimcilai var gibi yada akil okuyor . gercekten cok begendim bende bu sitedeki yorumlardan dolayi attim ona zaten hcbir falci herkese uymuyor o kesin ama uyup uymayacagini gormek icin riske girmeye deger biri.dedikleri cikacak mi meraktayim

Back
X