- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.601
bana dediyseniz oldu hatta ben ikinci falını beğenmemiştim jsjsjs çok saçma bulmuştum. çünkü ağzından konuşması, duygularını söylemesi ne biliyim benim sevdiğimle örtüşmüyor gibi geliyordu. hatta dedim ki geçen sefer söylediğinizden farklı bir şey söylüyorsunuz ndn böyle oldu dedim. falınızdan aldığım enerji bu dedi ama ben ilk falından memnundum (bu arada aramız kötüyken atmıştım) ama söylediği şeyler oldu. şubatta ayrıldık martta barıştık nisanda ben kopmak istedim (ki o zaman ki aklımda imkansızdı) mayıs başında ise tekrar barışma öngörmüş ve söyleyeceklerini söylemişti. mayısa kadar ki falıda böylece tutmuş oldu. arada sadece düşüncesini öğrenmek amacıyla fal aytım tarih istemedim çöZüm falıydı galiba. en son falım yorumladığı 3 hafta önce. artık nakta için imkansız görmüyorum kafamda ki tarihler yüzübden mi hayatım öyle yönleniyor bilemiyorum ama söyledikleri tam tarihinde veya +10/-10 gün olarak çıkıyor.olmasi imkansiz gorunen birsey oldugu oldumu acaba naktanin baktigi fallarda?