- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.741
Yok canım durumla ilgili merak ettigin birsey varsa atvadesi yakın ise bekleyim ona göre yorum alayım. artık vadelere takılmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım durumla ilgili merak ettigin birsey varsa atvadesi yakın ise bekleyim ona göre yorum alayım. artık vadelere takılmıyorum
Yok canım durumla ilgili merak ettigin birsey varsa at
yaa sen birtanesinn ayyy kuzum iyi ki gösterdin bunu cok tesekkur ederim yoksa görmezdim ben, aksam deniyeyim mutlaka ikisini de ya şimdiden heycanlandim!Ay teşekkür ederim size, ben denedim dün bunu. Yani başta tam olarak inanmadığımdan esas kişi değil de videoyu dinlerken aklımdan kısa süreliğine geçirdiğim diğer kişi mesaj attı :) bugün inanıp odaklanarak tekrar deneyeceğim
angelmiracle kuzucum dene istersen
![]()
Ben de aynı durumdayım aslında bağımlılık olduhiç yok Sevgili elif.. ben sadece durum nasıl ilerleyecek onu merak ediyorum. galiba fala ara vermek gerek.
Rica ederiim keske herkesin isine yarasa. Ben de saskinim normalde komik gelir boyle seyler ama mutlaka da denerim her seyi denemekte fayda var zarari yok dua ve meditasyonun sonucta. Her defasinda da olmasi dikkatimi cekti soylemek istedim. ILk 1-2 defa olmamisti ama sonra oldu o yuzden ilkinde olmayabilir sabirli olup dinlemek gerekiyor.Ay teşekkür ederim size, ben denedim dün bunu. Yani başta tam olarak inanmadığımdan esas kişi değil de videoyu dinlerken aklımdan kısa süreliğine geçirdiğim diğer kişi mesaj attı :) bugün inanıp odaklanarak tekrar deneyeceğim
angelmiracle kuzucum dene istersen
![]()
Peki gündüz de denedin mi hiçRica ederiim keske herkesin isine yarasa. Ben de saskinim normalde komik gelir boyle seyler ama mutlaka da denerim her seyi denemekte fayda var zarari yok dua ve meditasyonun sonucta. Her defasinda da olmasi dikkatimi cekti soylemek istedim. ILk 1-2 defa olmamisti ama sonra oldu o yuzden ilkinde olmayabilir sabirli olup dinlemek gerekiyor.
Dun gunduz denedim bilgisayarda arka plan o da ise yaradi.Peki gündüz de denedin mi hiç
Canım cok soru sordum ama ilk attığın videoda sadece bakıyor musun. Yani istediğin kişiyi düşünerek sadece video ya mi bakıyorsun.Dun gunduz denedim bilgisayarda arka plan o da ise yaradi.
kus seslieri olan mi? Onda videoya bakmana gerek yoks adece dinlemen yeterli arka planda da calabilir dinlerken arada aklindan bekledigin kisiyi gecir dusun onu biraz, sana mesaj atip iletisim kurduggunu kurarsa ne kadar mutlu olursun onu dusun o kadar o videoda cok meditasyon yapmana gerek yok. Bir alttakinde gozlerini kapayip sessiz ortamda kafanda canlandirman gerekiyor, oradaki kisi acikliyor 2-3 defa onu dinleyerek yaparsin sonra adimlari ezberliyor insan sadece diger videoyu dinlerken de yapabilirsin.Canım cok soru sordum ama ilk attığın videoda sadece bakıyor musun. Yani istediğin kişiyi düşünerek sadece video ya mi bakıyorsun.
Anladım Evet kuş sesli olanı sormuştum. Çok teşekkürler bir deneyeyim ben dekus seslieri olan mi? Onda videoya bakmana gerek yoks adece dinlemen yeterli arka planda da calabilir dinlerken arada aklindan bekledigin kisiyi gecir dusun onu biraz, sana mesaj atip iletisim kurduggunu kurarsa ne kadar mutlu olursun onu dusun o kadar o videoda cok meditasyon yapmana gerek yok. Bir alttakinde gozlerini kapayip sessiz ortamda kafanda canlandirman gerekiyor, oradaki kisi acikliyor 2-3 defa onu dinleyerek yaparsin sonra adimlari ezberliyor insan sadece diger videoyu dinlerken de yapabilirsin.
yaa sen birtanesinn ayyy kuzum iyi ki gösterdin bunu cok tesekkur ederim yoksa görmezdim ben, aksam deniyeyim mutlaka ikisini de ya şimdiden heycanlandim!
ve tabii ki asılLizyaa 'ya da çokça teşekkürlerimi iletiyorumm
![]()
Rica ederiim keske herkesin isine yarasa. Ben de saskinim normalde komik gelir boyle seyler ama mutlaka da denerim her seyi denemekte fayda var zarari yok dua ve meditasyonun sonucta. Her defasinda da olmasi dikkatimi cekti soylemek istedim. ILk 1-2 defa olmamisti ama sonra oldu o yuzden ilkinde olmayabilir sabirli olup dinlemek gerekiyor.
Nakta beni de depresyona sürüklüyor :) akrepgozu iki seferdir ben de atıyorum dediğin gibi kısa ama analizleri iyiydi. Sonuç beklemede. Belki dediğin gibi sürekli aynı kişilere atmamak en mantıklısıdirBu dönem baktırdığım falcıların analizlerini yazıyorum
öncelikle akrepgözden başlıycam çünkü çok büyük hayal kırıklığına uğradım . ben kendisine geçen sene sürekli olarak fal atıyordum hatta ona şuana kadar attığım falların sayısı 10 falandır. kendisiyle enerjimiz çok güzel uyuşuyordu ve olay analizleri çok iyiydi. son zamnlarda duvarını okuyunca kimse beğenmemiş herkes sacmalamıssın demis ben enerji meselesidir diyerek geçmişte fal attım beğeniyodum diyerek fal gönderdim kendisine. gelen sonuç içler acısı . ben fallarını sesli fal olduğu için beğeniyordum bana yazılı fal göndermiş hadi neyse dedim belki ortamı müsait değildir bekletmek istememiştir ama gönderdiği fal 2 paragraflık birşey o da 3 cümlesi özlü sözlerden oluşuyor ve tamamen saçmalamasyon bir fal. ve sorduğum soru olumsuz diye falın kendisinide direk sorum üzerinden olumsuz yorumlamış. kendisine eskiden attığım fallarda fal uzunluğu 12-13 dk uzunluğunda bir ses kaydı olurdu ve her kelimesi doğru olurdu. şimdi sanki zorlama fal bakıyormuş gibi fal göndermiş . kendisinin bir an önce eski formuna dönmesini temenni ediyorum yoksa oy ortalaması %70 lere kadar inecek gibi duruyor.
nakta: kendisine de bayadır fal atan biri olarak geçen gün aldığım fal içler acısıydı. doğru noktalara da değindi elbet ama sanırım çok uzun süre bir kişiye fal atınca tavsiyeye dönüşüyor ve olayları bildiğinden onlara göre fal bakmaktan ziyade arkadaşının derdini dinleyip cevap veriyormuş gibi oluyor. ya bu yüzden ya da bi yerde görmüştüm aynı kişiye çok baktırınca bir süre sonra kişinin kartları bile saçmalamaya doğru cevap vermemeye başlıyor diye. sanırım durum böyle olunca kendisindende son 2 faldır saçma fal yorumları alıyorum. ayrıca aşırı negatif bir faldı pozitif tek bir yer bile yoktu 13 dk boyunca bana yazılmış bir felaketi dinlemiş gibiydimkendi kendime işkence çektirdim bildiğiniz.. ayrıca verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı. olaylar onun dediği gibi de ilerlemedi. elde var sıfır durumu yaşadım o kadar falını dinleyip kendimi negatif bir ruh haline sokmama kesinlikle değmezmiş.
geysu: 0 nokta atışlı olumlu bir faldı. yani baktığı fal herkese uyacak türden bir faldı . bahsettiği problemler her ilişkide zaten olan normal problemler o yüzden hiç memnun kalmadım.
chitra: çok beğendim her zamanki gibi nokta atışlı bir faldı olay analizleri çok doğruydu karşı tarafı ve benim hislerimi güzel tarif etmiş.
ellynore : çok beğendim bana 2 ay önce baktığı fal 1 hafta önce çıktı verdiği tarihten biraz geçtikten sonra tuttu ama ilerleyiş ve sonuç onun dediği şekilde oldu. analizleri de güzeldi.
yani son dönemde beğendiklerim sadece ellynore ve chitra oldu
bana 1 - 2 cümlesi falan doğruydu ama fal kendi içinde çelişiyor resmen falın ilk cümlesiyle son cümlesi birbiriyle çelişmişNakta beni de depresyona sürüklüyor :) akrepgozu iki seferdir ben de atıyorum dediğin gibi kısa ama analizleri iyiydi. Sonuç beklemede. Belki dediğin gibi sürekli aynı kişilere atmamak en mantıklısıdir
Cnm yaninda bile gecmedi
Hm ilk ikisinde olmadi dem3k..ben de diorum dun denedim bi kere olmayinca umitlenmedim bosa..devam edicez deseneRica ederiim keske herkesin isine yarasa. Ben de saskinim normalde komik gelir boyle seyler ama mutlaka da denerim her seyi denemekte fayda var zarari yok dua ve meditasyonun sonucta. Her defasinda da olmasi dikkatimi cekti soylemek istedim. ILk 1-2 defa olmamisti ama sonra oldu o yuzden ilkinde olmayabilir sabirli olup dinlemek gerekiyor.
Nakta bende de çelişmiş çok sadece kafa karıştırıyor falı ayrıca çok şey söylüyor iki üç şey tutuyor işte ama gelecek soyledikleri olmadı.bana 1 - 2 cümlesi falan doğruydu ama fal kendi içinde çelişiyor resmen falın ilk cümlesiyle son cümlesi birbiriyle çelişmiş![]()