tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynen ya ustelik 5 yil icinde evleneceksin demis. Ee bizahmet 5 yilda her turlu evlenirim tabi yas kac olmus:) okadar ucu acik ki fali. Sizede mi aynisini dedi. Verdigim puan onu uzmus istersen iade edebilirim demis ama cevap hakkim yok. Nasil iade isteyecegim bilemedim.
kuşum iade talep et olması lazım orda.

sevgili DegisikRuhHali DegisikRuhHali ve @Itsk bikaç keredir yeni falcı önermesi elbette ki hoş fakat nokta atışı evinin duvarındaki bilmem neyi bildi demesi garip geldi. DegisikRuhHali DegisikRuhHali kartlar ne idi

Canim ben kahvr fali attim. Alrishaya attigimi falci degistir yaptim. Ama pismanim. Mesajlarima cevap vermeyen cocuga seni seviyor 5 sene icinde evleneceksiniz demis. Sadece bu. Hani digerleri gibi su sebeple ayrilmissiniz, suan bunlari yasiyorsunuz diye biraz bahsetse tamam diyecegim. Ama yok seni seviyor ve 5 sene icinde evleneceksiniz. Nasil iade alicam bilmiyorum.

amma çok yeni falcı deneyip yorumluyorsun. cidden enteresan geldi bana
Allah aşkına....Sorgulamadan,etmeden....Ne demeye burada her yazanın önerisine koşuyorsunuz. Yıllardır baktıranlar bile yanılırken....Daha hakkında fıkır bıle olusturamadığınız üyeler??? Sıze bu önerileri yapanın profil sayfası bıle garıp:

Yas 20-Diş Hekimi ve doktora bile yapmıs Hadi şimdi bu da bana saldırsın...

Tellwede yeni falcı varmı Allah askına,aynı falcıların yeni hesapları....

Allah aşkına....Sorgulamadan,etmeden....Ne demeye burada her yazanın önerisine koşuyorsunuz. Yıllardır baktıranlar bile yanılırken....Daha hakkında fıkır bıle olusturamadığınız üyeler??? Sıze bu önerileri yapanın profil sayfası bıle garıp:

ay ağzını öpücemmmm :* selin hanım çok meraklılar yeni falcı denemeye... falcı değilse.

Aynen ya ustelik 5 yil icinde evleneceksin demis. Ee bizahmet 5 yilda her turlu evlenirim tabi yas kac olmus:) okadar ucu acik ki fali. Sizede mi aynisini dedi. Verdigim puan onu uzmus istersen iade edebilirim demis ama cevap hakkim yok. Nasil iade isteyecegim bilemedim.
Bana da 4 yıl için de evleneceksin demiş çocuk beni seviyormuş dönücekmiş mutlu bir ilişki yaşıcakmışız herkese aynı şeyleri söylüyor sanırsam istersen duvarına yazabilirsin canım cevap hakkım yok iade eder misiniz diye

doğru diyosun zaten tellwe de adam akıllı falcı bile yok ki bazı işini hakkıyla yapan bir kaç falcı haricinde benim de son bi 5 kredim varmış hadi yollayayım gitsin dedim

ay ağzını öpücemmmm :* selin hanım çok meraklılar yeni de falcı denemeye... falcı değilse.
Özelden de sana yazdım ama bunu gibilerin ceremesini sen yok yere cektın. Nıye?? Boyleleri hep vardı ve hep de olacaklar....O yuzden sureklı konustuklarımıza bıle yerı gelıp kuskuyla bakacak hale gelmıstık....Sımdı var olan durumu bu acıdan sen de gordun,haksızmıyız be tatlım:)

Özelden de sana yazdım ama bunu gibilerin ceremesini sen yok yere cektın. Nıye?? Boyleleri hep vardı ve hep de olacaklar....O yuzden sureklı konustuklarımıza bıle yerı gelıp kuskuyla bakacak hale gelmıstık....Sımdı var olan durumu bu acıdan sen de gordun,haksızmıyız be tatlım:)
haklısınnnn şuan anladım. bacukaya fal attım denemek için işte istediğim yere gelicekmişim 1 verip dedim ki "buna fal mı diyorsun jsjdjdj"

Canim ben kahvr fali attim. Alrishaya attigimi falci degistir yaptim. Ama pismanim. Mesajlarima cevap vermeyen cocuga seni seviyor 5 sene icinde evleneceksiniz demis. Sadece bu. Hani digerleri gibi su sebeple ayrilmissiniz, suan bunlari yasiyorsunuz diye biraz bahsetse tamam diyecegim. Ama yok seni seviyor ve 5 sene icinde evleneceksiniz. Nasil iade alicam bilmiyorum.
Alrishadakini çekmeseydin keske

Sizce perseis mi chitra mi lutfen tecrubesi olanlar bilgi verebilir mi? Hangisi daha gercekci ve cikan sonuc oluyor acaba?

Sizce perseis mi chitra mi lutfen tecrubesi olanlar bilgi verebilir mi? Hangisi daha gercekci ve cikan sonuc oluyor acaba?
chitraya baktırdım kuşum ama vadeleri tutmadı :( belki benimle enerjisel olarak vadesi tutmamıştır. ama mevcut furumu bilmişti. hoş mevcut durumu ben de biliyorum da ne işime yarıyo :D

DegisikRuhHali DegisikRuhHali T topuklu kizlar perseis anda bana bikac olumsuz sey soylemis ve o degil sen ariycaksin diyip ondan bi arama bekleme demis..sonunda bitirirken de bie aya arwniz duzelcek demis.. ben anlamadim bunu

DegisikRuhHali DegisikRuhHali T topuklu kizlar perseis anda bana bikac olumsuz sey soylemis ve o degil sen ariycaksin diyip ondan bi arama bekleme demis..sonunda bitirirken de bie aya arwniz duzelcek demis.. ben anlamadim bunu
:KK70: url topuklu değil başkasını etiketlemişsin jsjsjsj. adım atıcan o zaman kuşum. o adım atmıcaksa nasıl düzelsin. kızlar Allah aşkına burda 7/24 fal baktırıp böyle dedi şöyle dedi deyip motive oluyoz ne güzel üç gün fal baktırmamıştım gidip ayakkabı almıştım o parayla o beni nasıl mutlu etmişti ya. en azından elimde somut bişeyim vardı ayakkabım. lizzya nın olumlamalarını yapalım daha mantıklı vallahi bak. en azından çabalıyoruz deriz. bu ne fal atıp şu tarihe kdr bekle dedi deyip bide keriz gibi bekliyoruz. afedersiniz amaaan affetmesenizde olur keriziz valla.

Back
X