- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.861
Allah Allah benim basım kel mi,bana niye kimse öyle bir sey yazan özel mesaj atmadı? Ay catladım meraktan bırı özelden anlatsın......Kım bu eskı uye...Kımmıs bedava fal bakan....Nıye benı es gecmısler? Çok pıs kalbım kırıldı yahu....
Bana da bişey gelmemiş. İstemiyorum da zaten, özellikle son yaşadığım saldırıdan sonra :/ Durumu anlatıyorum böyleyken böyle diye ardından çıkmış biri diyor ki bana hiç böyle bir üslupla davranmadı, her dediği tek tek çıktı, hiç sekmedi. Hani anti-tez üretir gibi beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. Ben en başta beğeniyordum zaten bu kadının yorumlarını ama o eski özeninden eser kalmayınca üstüne durumu daha iyi anlamak için soru sorduğumda çirkinleşince burada güncel yorumumu yazma sorumluluğu hissettim kendimde. Aylardır ortalarda görünmeyen kişi konu çok sevgili falcısını eleştirmek olunca birdenbire ortaya çıkıp turnaklarını çıkarıverdi neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne sevgi, bu ne sadakatmış! Hani gözlerim yaşardı. Arkadaşlarda bile yok artık böyle bir kayırma... Daha da yorum yapmıyorum. Durum ortada.
Kimler buradaymis:))) kizlar kim var yeni iyi bakan, birilerini onerin ozelden. Capella, yasiyor musun yavru kus:)