tellwe.com'da bakılan fallar!

capella79 capella79 topukluyla180 topukluyla180 super ozetlemissiniz. Tesekkurler.

Ben bir falcinin kazene mail atacak kadar ne yasadigini henuz cozemedim. Ayrica siz bir FALCISINIZ (genel soyluyorum) bir ilah degil..bunu da unutmayin. Bu sitelerdeki hickimse vergi vermiyor dukkan parasi vermiyor. Bu paralari biz siz buraya gelip onemli bir kisiymis gbi cemkirin diye vermiyoruz. Umut istiyoruz beklentiye giriyoruz.kaldi ki fal bakan bir insan fali bakarken enerjileri okur. Enerjiler degiskendir! her etki bir tepki dogurur. Herkes cikti cikmadi deme OZGURLUGUNE sahip sen nasil fal bakip etik olmayan yoldan para kazaniyorsan ve bu ozgurluge sahipsen. kimse burda bir insana laf etmedi.

Ha bir de sunu soylemeden gidemicem FALCININ ADI MI KARALANMIS?? SAHSINA AGIR LAF MI EDILMIS?

TAKMA ADINIZA YANI? ha bir de seyi sorucam ama gulmek geliyor yazamadim.. NASIL MAHKEMEYE VERICEKSINIZ RUMUZUNUZLA MI? KARSIDAKININ RUMUZUYLA BIRLIKTE MAHKEME VERCEKSINIZ OYLE MI? guldurmeyin

Bilmiyorsaniz bu yazilari yazmayin.

Herkese iyi aksamlar diler topigi uzun bir sureligine terkediyorum..saglicakla

Kizlar yesil cingeneye fal attim.. cok mu olumsuz bakar fallarina ? Yapisi nasildir acaba ?. Daha bakmadi insallah iade etmez :bicak:

Kizlar yesil cingeneye fal attim.. cok mu olumsuz bakar fallarina ? Yapisi nasildir acaba ?. Daha bakmadi insallah iade etmez :bicak:
Olumsuz görürse olumsuzu söyler pembe tablo çizmez olumlu görürse vade verir.Eger tanışacağım biri varsa o kişiyi tarif eder.Bana baya olumsuz konuşmuştu eski sevgilim icin dedigi gibi de olumsuzda oldu.

Olumsuz görürse olumsuzu söyler pembe tablo çizmez olumlu görürse vade verir.Eger tanışacağım biri varsa o kişiyi tarif eder.Bana baya olumsuz konuşmuştu eski sevgilim icin dedigi gibi de olumsuzda oldu.

En azindan pembe tablo cizmiyorsa guzel :)) cok tesekkur ederim

ayeviii'ye fal atmıştım eski sevgilimin beni hala sevdiğini bir barışma olacağını benden sonra benim gibi onun da hayatına birini almadığını söyledi ayeviii sizce nasıl?

Falsepeti oyluma fal gönderdim dün. Göndermez olaydım hiiiç beğenmedim. Aynı cümleleri tekrarlamış sürekli ams güya 10 dk lık fal
Bende hiç beğenmemiştim su falı atmıştım ama alakası yok. Yeni biriyle tanışacaksın çok iyi olacak tek dediği bu. Kimdir,nedir, nerde tanışacağım yok. Gökten zembille inecek herhalde.

Bende hiç beğenmemiştim su falı atmıştım ama alakası yok. Yeni biriyle tanışacaksın çok iyi olacak tek dediği bu. Kimdir,nedir, nerde tanışacağım yok. Gökten zembille inecek herhalde.
Ya kahve attım atmaz olaydım gerçekten. Sürekli banada diyo ki s harfi çıkmış 5 rakamı çıkmış. 10 dk lık sesli falın 9 dk sı bu yeminle. Çok sinir oldum.

Çok uzun zamandır tellwede baktırmıyorum birini önerebilir misiniz eskilerden ve iyi en azından az çok tutan anı bilen uzun uzun yorumlayan?? Lütfen önemli bi konu var çünkü

Back
X