tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir forumda yazılıp cizilmiyor.Dun yaşadığım bir fal deneyimini aktarmak istiyorum ki bu kişiye fal atmayı düşünenler iki kere dusunsunler ve aldatıcı yorumlara inanmasinlar!Uzun süredir Tellwe de fal baktirmiyorum ki dün Yasemin abla adlı yorumcu dikkatimi cekti ve fal attım.İlk zamanlarda baktirdigim fallarda acemiligin verdiği saflik ile çok detay veriyordum falcilara ama dün attığım falda hiç detay vermedim.Neyse falım geldi ve okuyunca resmen şok oldum cunki bilinmesi çok çok zor olan şeyleri soylemis ve açık açık isim vermiş kendisi,şaşkınlığımdan dolayı forum da çok samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım fal yorumunu ve diğer falları didik didik Edip bu detayları nasıl bilebilmis olacağını arastirmaya koyulduk.Derkennn gelen fal yorumu Medyum Çetin adlı yorumcunun bana göndermiş olduğu fal yorumu verilmis detaylar ile birebir örtüşüyor.Yok arkadaş yok,resmen enayi yerine koyuluyoruz.İade felan istemedim çünkü beş kredi için uğraşmak istemiyorum.Ama bu yazıyı okuyan her arkadaşım bu yazıyı dikkate alarak göndersin bu siteye fal.

Arkadaşlar Merhaba uzun süredir forumda yazılıp cizilmiyor.Dun yaşadığım bir fal deneyimini aktarmak istiyorum ki bu kişiye fal atmayı düşünenler iki kere dusunsunler ve aldatıcı yorumlara inanmasinlar!Uzun süredir Tellwe de fal baktirmiyorum ki dün Yasemin abla adlı yorumcu dikkatimi cekti ve fal attım.İlk zamanlarda baktirdigim fallarda acemiligin verdiği saflik ile çok detay veriyordum falcilara ama dün attığım falda hiç detay vermedim.Neyse falım geldi ve okuyunca resmen şok oldum cunki bilinmesi çok çok zor olan şeyleri soylemis ve açık açık isim vermiş kendisi,şaşkınlığımdan dolayı forum da çok samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım fal yorumunu ve diğer falları didik didik Edip bu detayları nasıl bilebilmis olacağını arastirmaya koyulduk.Derkennn gelen fal yorumu Medyum Çetin adlı yorumcunun bana göndermiş olduğu fal yorumu verilmis detaylar ile birebir örtüşüyor.Yok arkadaş yok,resmen enayi yerine koyuluyoruz.İade felan istemedim çünkü beş kredi için uğraşmak istemiyorum.Ama bu yazıyı okuyan her arkadaşım bu yazıyı dikkate alarak göndersin bu siteye fal.
Peki anlamadigim medyum cetin’in diger hesabi mi oluyor bu ? O zaman medyum cetin mi cok detayli bilmisti sana daha once?

Peki anlamadigim medyum cetin’in diger hesabi mi oluyor bu ? O zaman medyum cetin mi cok detayli bilmisti sana daha once?
Canım ben ona detay vermişim zaten faldan once,faldan sonra da soru kısmında başka bir detay vermişim.Simdi Medyum Çetin in çoklu hesabı var diyemem,ama bu kadın hiç detay vermeden bu kadar şeyi nasil bildi ki Medyum Çetin in söylediği şeylerin aynısını söylemiş bana.C

Canım ben ona detay vermişim zaten faldan once,faldan sonra da soru kısmında başka bir detay vermişim.Simdi Medyum Çetin in çoklu hesabı var diyemem,ama bu kadın hiç detay vermeden bu kadar şeyi nasil bildi ki Medyum Çetin in söylediği şeylerin aynısını söylemiş bana.C
Duvarını okudum insanlar şok olmuş bildiniz, detayi gordunuz vs gibi.Sırf meraktan fal atayım dedim ama fal alımını kapamış galibaz. Ben cok detay vermem falcilara eger falci kendiliginden bilmediyse we tellwede bana oyle detay bilen sasirtan olmadi onun icin anlarim bakalim hisleri mi var yoksa bilgi toplayip oyle mi bakiyor, denemis oluruz.

Duvarını okudum insanlar şok olmuş bildiniz, detayi gordunuz vs gibi.Sırf meraktan fal atayım dedim ama fal alımını kapamış galibaz. Ben cok detay vermem falcilara eger falci kendiliginden bilmediyse we tellwede bana oyle detay bilen sasirtan olmadi onun icin anlarim bakalim hisleri mi var yoksa bilgi toplayip oyle mi bakiyor, denemis oluruz.
Tamam canım,bir dene bakalım sonucu karsilastiralim.Dun benden sonra Tellwe de daha önce hiç fal baktirmaya bir arkadaşim attı,ona sadece harf vermiş ve çok genel sayilabilecek bir yorum yapmıs.Ben de direk isim verdi ve çok spesifik şeyleri söyledi.

Borellus80 Borellus80 belli ki ayni kisi
Arkadasina detay veremedigine gore.
Ya cok uzuluyorum boyle seyler gorunce.
Bu ara nakta cok konusuldu munakasaya girmeme istegiyle 2 gundur yazmiyorum ama simdi yazayim tutamadim:)
Son falinda 3 harf verip bu erkek karsina cikacak ozelikkleri bu ama olmayacak demisti.
2 gun once bir aile dostunun tanidigiyla tanistrmaya calistilar.
Begenmedigim icin yok dedim sonra baktim ki naktanin dedigi uc harf sirasiyla adamin isminin ilk uc harfi.
Ilginc cok sasirdim.
Tabi bu her dediginin cikacagi anlamina gelmeyebilir.

Bu ara nakta cok konusuldu munakasaya girmeme istegiyle 2 gundur yazmiyorum ama simdi yazayim tutamadim:)
Son falinda 3 harf verip bu erkek karsina cikacak ozelikkleri bu ama olmayacak demisti.
Begenmedigim icin yok dedim sonra baktim ki naktanin dedigi uc harf sirasiyla adamin isminin ilk uc harfi.
Ilginc cok sasirdim.
Nakta'ya hiç fal baktirmadim canim o yüzden hakkında birşey soyleyemem ama bu bahsettiğim kişi,hiç detay vermeden bilinmesi imkansiz olan seyleri söyledi bana.Belki çok çok iyi bir falcidir herşeyi görür söyler diyecegim ama hiç sanmıyorum.

Ilginc cok sasirdim.
Bende naktaya hiç atmadım.. Fal sırası zaten fazla.. Sanırım indirim yapması imkansız.. :( Ya bari tellwede kredi ile bir kampanya olsa.. :(

Nakta'ya hiç fal baktirmadim canim o yüzden hakkında birşey soyleyemem ama bu bahsettiğim kişi,hiç detay vermeden bilinmesi imkansiz olan seyleri söyledi bana.Belki çok çok iyi bir falcidir herşeyi görür söyler diyecegim ama hiç sanmıyorum.
Benzer durumu ayevinde yasamistim ben de.
Yani o kadar degisik detaylar vermisti ki sadece sosyal medyadan anlayabilirdi.ve falda da soyad istedigi icin iskillenmistim.
Ama suclamakta istemem kesin olmadan sadece oyle hissetmistim.
Buradan birine sordum ozelden..onada oyle bilmis ama onun sosyal medya hesabi yokmus.
Ikilemde kaldigim bir durumdur.

Bende naktaya hiç atmadım.. Fal sırası zaten fazla.. Sanırım indirim yapması imkansız.. :KK43: Ya bari tellwede kredi ile bir kampanya olsa.. :KK43:
Belli olmaz duvarindan rica et istersen.ben de sanmam ama.
Evet ben de bakiyorum hep sira var.
Sık baktirmak istemiyorum.aklimda bir kac soru var.onun icin baktirirsam yaa siyrilmak istyorum su fal olayinda yaaaa...
Bazen aciyorum uzuluyorum kendime.

Bende naktaya hiç atmadım.. Fal sırası zaten fazla.. Sanırım indirim yapması imkansız.. :KK43: Ya bari tellwede kredi ile bir kampanya olsa.. :KK43:
Ben naktaya 1 kez baktırmıştım ilişki konusunda eskisi için olumsuz konuştu yeni kişi içinde olumsuzdu.Ama bi kıpırtı olabilir demişti olmadı o kıpırtı ama asla boş biri değil. Analizleri falan gerçekten çok iyiydi kadının.Böyle dolu dolu 14 dakika ses kaydı atmıştı. 50 tl ye deger diye düşünüyorum çünkü telwede o kadar boş falcı varki.Geçenlerde FLCI isimli kişiye fal attım şaka gibi 9-10 satır bir şey yollamış.O kadar fal attım telwede ilk defa iade istedim.Ama iade etmedi.Telwede beğendiğim 3 yorumcudan biri oldu nakta açıkcası.Uzun vadede dedikleri çıkarmı bilmem ama gönlüm rahat o parayı verdiğim için naktanın yorumuna.

Canim ayni sekilde ben de fal attim bikac gun once ve ben de direkt suphelendim. Yalniz ben onceki tum fallarimin okundugundan suphelendim. Sadece medyumcetin in dedigi bir cumleyi birebir araya serpistirmisti. Ben de fazla detay vermedigimi dusunuyordum fallarda fakat hesabimda cok fal oldugu icin yaklasik 2 yildir ve simdi farkediyorum ki senin de dedigin gibi medyumcetin e fal konusu ve sorularimda belirttigim hersey yeterince ayrintili olmus ve de medyumcetin de 4-5 falim var sanirim. Yani sadece Medyumcetin fallarim bana gelen yorum icin icerik olarak son derece yeterli aslinda. Medyumcetin in uslubu cok farkli. Bence bu kadin Medyumcetin'in sifresini kirdi. Bence ozelden birbirimize fal kod numaralarimizi da gonderelim ve sikayet edelim. Hani KHV12345 gibi fal kodlari oluyor ya ve de arkadasima da Medyumcetin e baktirdigi faldan bilgi almis diye birbirimizin fal kodlarini yazalim yonetime ve incelenmesini isteyelim. 5TL diye dusunme burada hem ulke cok vahim bir Forex krizi yasiyorken her kurus onemli hem de gizlilik ihlali var. Ayrica bu kisinin oyunu ortaya ciksin. Hem insanlarla dalga gecsin hem de haksiz kazanc elde etsin. Oh ne ala...

Kizlar bepinizin bildigi gibi bu Forex krizinden dolayi cok buyuk bir ekonomik kriz kapida. Acil onlemler alinmazsa, bu akut Forex krizi aşılmazsa Banana Republic olur bu ulke. Neden bu topikte yazıyorum çünkü bu tabii ki de herşeyi olduğu gibi ilişkileri de hersekilde etkileyecek. Krizle birlikte işten çıkarmalar yaşanacağı için herkes koltuğunu kaybetmekten endişelenecek ve herkes için iş primer öneme sahip olduğundan hele ki goreceli olarak hala ataerkil olan ülkemiz için, aşk olayları erkekler için ötelenecek. Geleceği varsa da daha kritik olan iş/kariyer/para konularından gelmeyecek. Bu konularda artık boşuna fal atmayalım :KK43:
Ben kalan son kredimle sanırım ülkenin durumu ne olacak, meteliğe kurşun mu atacaz falı atacam :/

Ben naktaya 1 kez baktırmıştım ilişki konusunda eskisi için olumsuz konuştu yeni kişi içinde olumsuzdu.Ama bi kıpırtı olabilir demişti olmadı o kıpırtı ama asla boş biri değil. Analizleri falan gerçekten çok iyiydi kadının.Böyle dolu dolu 14 dakika ses kaydı atmıştı. 50 tl ye deger diye düşünüyorum çünkü telwede o kadar boş falcı varki.Geçenlerde FLCI isimli kişiye fal attım şaka gibi 9-10 satır bir şey yollamış.O kadar fal attım telwede ilk defa iade istedim.Ama iade etmedi.Telwede beğendiğim 3 yorumcudan biri oldu nakta açıkcası.Uzun vadede dedikleri çıkarmı bilmem ama gönlüm rahat o parayı verdiğim için naktanın yorumuna.

flcı ile ilgili ben de aynı sorunu yaşamıştım bir kaç yıl önce.
aslında burada anlatılıyor bu olumsuzluklar ama sürekli mesaj yazıldığından arka sayfada kaldığından ve fal baktıran ve foruma giren kişilerin dönem dönem değiştiğinden yine fal atılıyor bu kişilere...
nakta dışında diğer 2 begendiğin kişi kim?

kizlar falsepeti yorumcu zeus hakkinda dusunceleriniz neler gercekten nokta atisi olarak sunu bildi sasirdim diyebilceginiz kimseye soylemediginiz bir ayrintiyi bildigi oldu mu ?

flcı ile ilgili ben de aynı sorunu yaşamıştım bir kaç yıl önce.
aslında burada anlatılıyor bu olumsuzluklar ama sürekli mesaj yazıldığından arka sayfada kaldığından ve fal baktıran ve foruma giren kişilerin dönem dönem değiştiğinden yine fal atılıyor bu kişilere...
nakta dışında diğer 2 begendiğin kişi kim?
Ben normalde fal batırmadan once formda eski yazılarda aratıyorum falcilari. Bi iki kişi beğenmiş ondan attım lakin 8-9 satır bi fal yollamış hiç begenmedim. Telwede chitra ve yesilcingeneyi beğeniyorum. Ilişki konusunda bilmişlerdi. Birde geysununda iş konusunda dediğini yaşamıştım.chitranin bu ay sonuna kadar bi vadesi var bakalım bu sefer çıkacak mı

medyumfiliz hakkında ne düşünüyorsunuz? profilinde çok olumlu yorum görüyorum 1 kere fal attım ve geçmişle anda çok iyiydi sizce gelecek çıkar mı ?

kizlar falsepeti yorumcu zeus hakkinda dusunceleriniz neler gercekten nokta atisi olarak sunu bildi sasirdim diyebilceginiz kimseye soylemediginiz bir ayrintiyi bildigi oldu mu ?
ben geçenlerde baktırdım. Hiç sormadığım halde geçmişteki ilişkimi olayları bilmiş ben beğendim açıkçası gelecek beklemede ama tutarlı şeyler söledi.

falci zeusa baktirdim hayatima dair nokta atisi da yoktu. dediklerinde 'aa olabilir' dicegim hic bir nokta yoktu. demekki benle enerji tutmadi fazla. begenmedim ha kotu puan da vermedim yine de. uzun sure fal baktirmak istemiyorum insallaah fal atasim gelmez kimseye.

Back
X