- 18 Şubat 2018
- 13.345
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.557
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #25.081
Arkadaşlar Merhaba uzun süredir forumda yazılıp cizilmiyor.Dun yaşadığım bir fal deneyimini aktarmak istiyorum ki bu kişiye fal atmayı düşünenler iki kere dusunsunler ve aldatıcı yorumlara inanmasinlar!Uzun süredir Tellwe de fal baktirmiyorum ki dün Yasemin abla adlı yorumcu dikkatimi cekti ve fal attım.İlk zamanlarda baktirdigim fallarda acemiligin verdiği saflik ile çok detay veriyordum falcilara ama dün attığım falda hiç detay vermedim.Neyse falım geldi ve okuyunca resmen şok oldum cunki bilinmesi çok çok zor olan şeyleri soylemis ve açık açık isim vermiş kendisi,şaşkınlığımdan dolayı forum da çok samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım fal yorumunu ve diğer falları didik didik Edip bu detayları nasıl bilebilmis olacağını arastirmaya koyulduk.Derkennn gelen fal yorumu Medyum Çetin adlı yorumcunun bana göndermiş olduğu fal yorumu verilmis detaylar ile birebir örtüşüyor.Yok arkadaş yok,resmen enayi yerine koyuluyoruz.İade felan istemedim çünkü beş kredi için uğraşmak istemiyorum.Ama bu yazıyı okuyan her arkadaşım bu yazıyı dikkate alarak göndersin bu siteye fal.