tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende de nokta atisli bir sey yoktu ayrica sonradan herkese ayni seyleri soylemis diye yazilmisti burada. Falsepetindeki yorumlari okudum hakkinda herkes nokta atisindan bahsetmis herhalde benle enerjisi tam uyusmadi. Bir de bana Agustos ayi icinde olacak seylerden bahsetmisti olmadi gerci daha 3-4 var ama olmayacak gibi duruyor su anda.
Telwe de kredim çalındı.Haberiniz olsun.

ben 1 kez aşk falı mı aşk kartları mı ne onu attım 2 kez de kahve belki 3.. ama tüm kahve fallarında da kart baktı elinde kartlar var onunla soru cevap yaparak anlatıyor kahveye 2 dk bakıyor geçiyor ama kahvede gördükleri de çok doğru şeyler oluyor. elinde bir destesi var onun ne atarsak atalım ona bakıyor gibi geliyor.
Telwe de kredim çalındı.Başınıza böyle bir şey geldi mi....ACİLLLLLL

Yeni yazdın bekliyorum.Çok tedirgin oldummmmmm
tamam sakin olmaya calisin peki herhangi bir fal bakilmis gorunuyor mu? bi de odeme bilgileri sayfasina bakin zaten ne kadar yatirdiginiz duruyor. elbet cozum bulacaklardir bence sistemde bir yanlislari var . nsil calinabilir ki ilk defa duyuyorum boyle birsey.

tamam sakin olmaya calisin peki herhangi bir fal bakilmis gorunuyor mu? bi de odeme bilgileri sayfasina bakin zaten ne kadar yatirdiginiz duruyor. elbet cozum bulacaklardir bence sistemde bir yanlislari var . nsil calinabilir ki ilk defa duyuyorum boyle birsey.
YYaniii ne bileyim anlamadım.Kredim yokkkkkk gittti....25 kredim vardı.Yeşilçingene falımı iade etmiş kredimi iade etmedi mi acaba

YYaniii ne bileyim anlamadım.Kredim yokkkkkk gittti....25 kredim vardı.Yeşilçingene falımı iade etmiş kredimi iade etmedi mi acaba
etmistir etmemezlik yapamaz da belki sistemde bozukluk oldugu icin gozukmuyordur bikac saat bekleyin telas yapmamaya calisin :/ eminim cozulcektir bir yanlislik olmustur

etmistir etmemezlik yapamaz da belki sistemde bozukluk oldugu icin gozukmuyordur bikac saat bekleyin telas yapmamaya calisin :/ eminim cozulcektir bir yanlislik olmustur
Canlı fal baktırmışım.Canlı fal kısmına girdim fakat görüşmedim ki kimseyle...ayrıca fal geçmişimde öyle bir görüşme yokk.. yok...acaba kapatmadım mı canlı falı.... anlamadım ben ya nasıl gider

Canlı fal baktırmışım.Canlı fal kısmına girdim fakat görüşmedim ki kimseyle...ayrıca fal geçmişimde öyle bir görüşme yokk.. yok...acaba kapatmadım mı canlı falı.... anlamadım ben ya nasıl gider
ama siz hic bir yorum almadiniz ki sonucta falciya sorsunlar tuh ya :/ canli fal da hic baktirmadim ben hic bilmiyorum sistemini. acaba canli fala basip sorunuzu yazdiginizda karakter basina 3 kredi alip mi yedi kredinizi ? destegin iade etmesi lazim hersekilde.

Evett arkadaslar patlayan fallarda bugun :) lydian once kahve kesmedi bi de astroloji baktirdim. Bayramda ya da 27sinde iliskiyle ilgili sevineceginiz bisey bi gelisme olacak 1 ay icinde iliski olacak dedi ama 27si bugun herhangi biradim yok :(

Evett arkadaslar patlayan fallarda bugun :) lydian once kahve kesmedi bi de astroloji baktirdim. Bayramda ya da 27sinde iliskiyle ilgili sevineceginiz bisey bi gelisme olacak 1 ay icinde iliski olacak dedi ama 27si bugun herhangi biradim yok :KK43:
vadelere cok takilma derim oyle birebir tarih tutturan bir falciyla hic karsilasmadim sahsen ben. biraz dha bekle ki ben lydiana baktirmistim aylar aylar once dedikleri olmadi vadelerde patladi :D zamana cok takilmamaliyiz belki de ilerde dediklerini yasarsin kim bilir ...

vadelere cok takilma derim oyle birebir tarih tutturan bir falciyla hic karsilasmadim sahsen ben. biraz dha bekle ki ben lydiana baktirmistim aylar aylar once dedikleri olmadi vadelerde patladi :KK70: zamana cok takilmamaliyiz belki de ilerde dediklerini yasarsin kim bilir ...
Bak sende de patlamis... peki sonuc cikti mi sende

banuyılmaz dan korktum ... fallarında bir şeyler çıkıyordu ama ilk defa sanki karşımdan beni seyrediyor gibi ayrıntı bir olayı anlatmış geçen ay ki falında böyle bir şeyle karşılaşan var mı

Back
X