tellwe.com'da bakılan fallar!

Allahallah bazıları diyor bana tam çıktı bazıları diyor patladı.Kehanettin'e baktırdım.Önce onunla ilgili olumlu şeyler okudum.O yüzden attım.Şimdi araştırdım,çıkmadı diyorlar,patladı diyorlar...ne bileyim...
Tellwe'deki fallarimi okuyorum da neredeyse hepsi patlamis olumlu veya olumsuz farkli seyler soylemisler olmamis Nakta bile hic tutmadi bende onun soyledigi tek Kasim ingorusu var o olursa yazarim.

Evet canım şimdi tekrar kahve falı gönderdim ve eski sevgilimin ismini söylediniz ileride yeni aşk yaşayacağım kişinin diye. Hoş aynı isimde başka biride olabilir neden olmasın ama :) Fallarda geçmiş gelecek bazen böyle karışıyor :) Bakalım ne diyecek bu sefer Kaan bey :)

Kaan ne dedi? Bir gelişme var mı canım merak ettim :)

Bana ilk falda olumlu konuştu ikinci falı başka hesaptan genel durum nedir die sordum siz dürüstlüğe emeğe falan çok önem veren birisiniz falan die sallamış yani böyle olmayan insan mı var mıdır diyip iade aldım kendisinden :KK70:

Hahaha çok iyiymiş :D

Banu yılmaza en son geçen yıl atmıştım. O zaman falında ileride yaşayacağım bi olayı söylemişti ben de saçmalamış olmaz böyle şey diye düşünmüştüm ama gerçekten geçen gün yaşadım o olayı :KK43: kötü bi olaydı maalesef :KK43: kadın hiç ayrıntı yokken taa geçen yıldan bilmiş bugünkü durumu..
kısa bakar ama net ne görüyorsa onu söyler hakkını yemiyim.
ben de onu hep arkadaşlarıma falan övdüm iki arkadaşıma da baktırdım ikisi de falını beğenmedi pc m de onlara attırdığım hesapları buldum geçen sene demeyim ama aylar geçmiş 2 falın üstünden de bir arkadasımın sevglisinin uzak bir ere gidip onu uğurlayacağını bilmiş mesela cocuk cidden 3 4 ay uzakta kaldı kız onu uğurladı o zaman öyle bir şey yoktu ilişkiniz var ama belirsiz her an bitebilir demiş kesin ve net ayrıldılar hiç ayrılmazlar derken ... diğer arkadaşımın falında da bir kavgayı anlatmış sonra da belirsiz cümleler olduğu için kız hiç beğenmemişti ama ilginç olan o kızda abisiyle kavga etti ve verdiği tarif abisiymiş anlamamısız o yüzden banuyılmaz ın bana verdiği tarihler tuttu diyememem ama dedikleri hep tuttu yani mesela seni daha da rahatsız edecek belirsizlik var falan su an dediği gibi ilerliyor yani fal işi cok ilginç bir sey cidden enerji tutması falan

Buarada belirtmeden gecemiycem gecenlerde sardunyaya baktirdigimda yazmistim cokertti beni olumsuz diye baska biri olacak falan demisti hic inanmamistim hakkaten gecen hafta baska biri cikti karsima onu da deneyebilir isteyen
banada sana geri dönüşü asla yok ben seni kandıramam falan demişti 4 gün geçmeden eski sevglim cok pişman bir şekilde geri dönmüştü katina yollamıştım ben

ben de onu hep arkadaşlarıma falan övdüm iki arkadaşıma da baktırdım ikisi de falını beğenmedi pc m de onlara attırdığım hesapları buldum geçen sene demeyim ama aylar geçmiş 2 falın üstünden de bir arkadasımın sevglisinin uzak bir ere gidip onu uğurlayacağını bilmiş mesela cocuk cidden 3 4 ay uzakta kaldı kız onu uğurladı o zaman öyle bir şey yoktu ilişkiniz var ama belirsiz her an bitebilir demiş kesin ve net ayrıldılar hiç ayrılmazlar derken ... diğer arkadaşımın falında da bir kavgayı anlatmış sonra da belirsiz cümleler olduğu için kız hiç beğenmemişti ama ilginç olan o kızda abisiyle kavga etti ve verdiği tarif abisiymiş anlamamısız o yüzden banuyılmaz ın bana verdiği tarihler tuttu diyememem ama dedikleri hep tuttu yani mesela seni daha da rahatsız edecek belirsizlik var falan su an dediği gibi ilerliyor yani fal işi cok ilginç bir sey cidden enerji tutması falan
Bana Banu Yılmaz çıkmadı.

Kehanettin'e baktırdınız mı?
kehanettine 2 kere atmıştım başında kendi enerjisini anlatıyor biraz pek sevdiğim fal tarzı değil net net cümleler kullanmıyor 2 ay içinde dönüş görüyorum demişti öyle de olmuştu evlilik falı mı ne vardı onu yollamıştım bir de sadece o falda söylüyormuş eskisiyle evleneceğimi söylemiş o zamanlarda yani şu an imkansız gibi... ama ecem23 cidden yazın ilişkinizin bir seviye üstüne geçeçeğinizi düşünüyorum demiş yaz başı ayrıldık cidden level atladık :D

kehanettine 2 kere atmıştım başında kendi enerjisini anlatıyor biraz pek sevdiğim fal tarzı değil net net cümleler kullanmıyor 2 ay içinde dönüş görüyorum demişti öyle de olmuştu evlilik falı mı ne vardı onu yollamıştım bir de sadece o falda söylüyormuş eskisiyle evleneceğimi söylemiş o zamanlarda yani şu an imkansız gibi... ama ecem23 cidden yazın ilişkinizin bir seviye üstüne geçeçeğinizi düşünüyorum demiş yaz başı ayrıldık cidden level atladık :KK70:
Ecem23 'ün söylediği sadece 2 şeyi yaşadım.1) gece yolculuğu yapacaksın 2)evine 2 samimi arkadaşın gelecek dertleşeceksin .İlişkimle ilgili sööylediği şey olmadı.Ama analizleri kötü diyemem.Bir şans daha vereyim dedim iskambil baktırdım.Gene analizleri güzel,vade vermemiş soru sormak içinde 10 kredi istemiş.Ben de 1 verdim.Bilerek vade vermiyorlar.Soru sorsun diye...soruda parayla...Banu Yılmaz çıkmadı.Temmuzdan sonra arayacak dedi gerçi.

Ecem23 'ün söylediği sadece 2 şeyi yaşadım.1) gece yolculuğu yapacaksın 2)evine 2 samimi arkadaşın gelecek dertleşeceksin .İlişkimle ilgili sööylediği şey olmadı.Ama analizleri kötü diyemem.Bir şans daha vereyim dedim iskambil baktırdım.Gene analizleri güzel,vade vermemiş soru sormak içinde 10 kredi istemiş.Ben de 1 verdim.Bilerek vade vermiyorlar.Soru sorsun diye...soruda parayla...Banu Yılmaz çıkmadı.Temmuzdan sonra arayacak dedi gerçi.
falcıalim var bir de bana söyle göstermişler böyle demişler diye fal bakıyor bak ona kışın atmıştım yaz başı ayrılacaksınız 2 ay ayrı kalacaksınız sonra ciddiyetle gelecek demiş ama ilginç olan yaz başı ayrılmamız bunu bilmiş olması

KIzlar Istanbul'da falcilar topigi var orada konusulanlara da bir bakin derim, online fallarin cogu cikmiyor ben artik bildigim 2 kisi var online onun disinda kimseye atmiyorum onun disinda 50 tl ye birine baktirdim topikte onermisler, telde bakiyor ve her seyi bildi kadin anda zaten suphelendigim seyleri teyit etmis oldum.

KIzlar Istanbul'da falcilar topigi var orada konusulanlara da bir bakin derim, online fallarin cogu cikmiyor ben artik bildigim 2 kisi var online onun disinda kimseye atmiyorum onun disinda 50 tl ye birine baktirdim topikte onermisler, telde bakiyor ve her seyi bildi kadin anda zaten suphelendigim seyleri teyit etmis oldum.
Kim bu kadın?Teli varsa alabilir miyim?Neyi bildi mesela?Harf falan,kişisel tarif...senin ağzından laf almıyor değil mi?

Online kimlere baktırıyorsun*

Online kimlere baktırıyorsun*
Online'da bana bilen hep soylerim Zumra Lal ve Medyum Fatima bir de Elfin Demet. Bu kisiler vadeleri tam bilemiyorlar zaten ben vadeye takilmiyorum ama genel hatlariyla karsimdaki kisiyi duygularini akin gelecekte nasil davranacagini bilen kisiler bunlar.

Online'da bana bilen hep soylerim Zumra Lal ve Medyum Fatima bir de Elfin Demet. Bu kisiler vadeleri tam bilemiyorlar zaten ben vadeye takilmiyorum ama genel hatlariyla karsimdaki kisiyi duygularini akin gelecekte nasil davranacagini bilen kisiler bunlar.
telde baktırdığın kim?Onu merek ettim.O da iyi mi?

Back
X