tellwe.com'da bakılan fallar!

ozel mesaj attim sana. Bence iyiydi ben begendim. Oldukca uzun vade veriyor, aslinda benim yakin gelecekte bir gelisme olmayacai icin yakin gelecek icin durumlar boyle ilerleyecek dedi bir kac olacak seyden bahsetti.
banada msj atarmısınız adını lütfen

Kehanettin’e attım evet analizleri iyiydi. Barışırsınız ama devamı olmaz dedi ona daha var o yüzden sanırım
Bana da eski eşim için Çok uğraşacaksın ama ayrılık yok demiş. Dün öyle eski fallara bakarken farkettim ona önceden baktirdigimi bile unutmusum. Sonuç olarak boşandık. Ama eşimi aramızdaki sorunları mükemmel analiz etmiş. Yalnız sonucu sen bunu düzelteceksin kopmak yok diye bağlamış. Yani şunu deseydi mesela böyle olmaya devam ederse ayrılacaksınız dese tamamen bilmiş olacaktı.

Son düzenleme:
Bana da eski eşim için Çok uğraşacaksın ama ayrılık yok demiş. Dün öyle eski fallara bakarken farkettim ona önceden baktirdigimi bile unutmusum. Sonuç olarak boşandık. Ama eşimi aramızdaki sorunları mükemmel analiz etmiş. Yalnız sonucu sen bunu düzelteceksin kopmak yok diye bağlamış. Yani şunu deseydi mesela böyle olmaya devam ederse ayrılacaksınız dese tamamen bilmiş olacaktı.
onerebilcegin birileri varmi ?

kehanettin benim eski sevgilimin karakterini de baya %100 analiz etmiş. o konuda ben de şaşırmıştım demek ki analizleri iyi. bana da bu arada tekrar bir araya geleceksiniz ama geleceğiniz yok demiş. tabii çok uzun bir süreç. falın başında üç paragraf kendinden ve baktığı evlilik falından bahsetmiş sonra dört beş cümle fal yorumu yapmış o çok sinir bozucuydu.

Kızlar selam hepinize :) uzuun zamandır yoktum ama ara ara takip ettim uzaktan. Şu zamana kadar sürecim Nakta, Chitra, Taraca ve Banu Yılmaz gibi ilerliyor onu söylemek istedim.
Fal bencede enerji işi. Ve şunuda çok net söyleysyim size kaçan kesinlikle kovalanıyor.
Medyumçetin boş bir insan değil. İlk baktığı fal bana çok iyi değildi ama ikinci çok nokta atışlı ve isabetliydi.
Zümra Lal bu kadının yeri bende ayrıdır. Analizleri, öğütleri bana çok iyi geliyor. Ve süreç onun da dediği gibi ilerliyor.
Bunlar haricinde çıkan bana olmadı kızlar. Dediğim gibi kaçan kovalanıyor bunu bugün çok net anladım. Daha tam olumluya bağlanan bir şeyim olmadı ama az kaldığını hissediyorum. Karşı tarafa kaybetme korkusunu verdiniz mi eğer gerçekten seviyorlarsa tutuşuyorlar.
Birde çok sık baktırmayın gerçekten olayları öteliyor, zamanı geciktiriyor
Zümra lal hangi uygulamada?

onerebilcegin birileri varmi ?
Gelecek öngörüsü çıkan olmadi. Bir kaçının ufak tefek söylediği şeyler cıktı ama asıl mesele beklemede. Onun için öneri yapmak ne kadar doğru bilmiyorum. Geysunun ilk falı çıkmıştı mesela ama ikinci falı olmadi vadesi de geçti. Ama durum analizi olarak yine de en begendigim o oldu. Bir de fal sepeti samira güzel ayrıntılar vermişti. Bu arada telwe de yine parapsilogu da beğeniyorum. Onun da dediği bazı şeyler cıktı ama ağustos sonu demişti sorduğum kişiyle ilgili o da gecti

Son düzenleme:
kehanettin benim eski sevgilimin karakterini de baya %100 analiz etmiş. o konuda ben de şaşırmıştım demek ki analizleri iyi. bana da bu arada tekrar bir araya geleceksiniz ama geleceğiniz yok demiş. tabii çok uzun bir süreç. falın başında üç paragraf kendinden ve baktığı evlilik falından bahsetmiş sonra dört beş cümle fal yorumu yapmış o çok sinir bozucuydu.
Bence moralini bozma istiyor musun eskisiyle birliktelik bilmiyorum ama kader değişiyor sonucu aslında kimse Net bilemez. Ben böyle düşünüyorum. Ama arada kopukluk olduğu zaman karşı tarafın düşünceleri önemli oluyor bunu bilebilen de iyidir bana göre

Bence moralini bozma istiyor musun eskisiyle birliktelik bilmiyorum ama kader değişiyor sonucu aslında kimse Net bilemez. Ben böyle düşünüyorum. Ama arada kopukluk olduğu zaman karşı tarafın düşünceleri önemli oluyor bunu bilebilen de iyidir bana göre
yok ben geleceğe inanmam :) bence şu an gördükleri şeylerin üzerinden tahminde bulunuyorlar bazen tutuyor bazen tutmuyor. senin eski evliliğinde mesela o anki duruma göre bitmeyecek diye yorumlamış ama öyle olmamış. geleceğin değişken olduğunu da düşünüyorum. hem istiyorum hem istemiyorum aslında ama tekrar bir birliktelik denemek istediğim kesin :D

anda durumları çok iyi biliyor dediğin biri var mı?

Telweede chitra, yulee, nakta, kehanettin, medyumcetin, okaliptus, lydian, perseis, banuyılmaz, evremdamla dışında önerebileceğiniz vadeleri tutan falcı var mı?

yok ben geleceğe inanmam :) bence şu an gördükleri şeylerin üzerinden tahminde bulunuyorlar bazen tutuyor bazen tutmuyor. senin eski evliliğinde mesela o anki duruma göre bitmeyecek diye yorumlamış ama öyle olmamış. geleceğin değişken olduğunu da düşünüyorum. hem istiyorum hem istemiyorum aslında ama tekrar bir birliktelik denemek istediğim kesin :KK70:
Aynen bence de gelecek değişken. Durum analizi olarak en cok geysuyu begeniyorum.nakta da karşı taraf düşüncesini merak ediyorsan çok iyi

Yesilcingene ve geysu arasındayım arattırdığımda ikisi içinde beğenen ve beğenmeyen eşit gibi duruyor karar veremedim. Bu çok önerilenlerden bir tek onları denemedim sanırım. Yesilcingeneyi denemek istediğimde iade almıştım gerçi

Yesilcingene ve geysu arasındayım arattırdığımda ikisi içinde beğenen ve beğenmeyen eşit gibi duruyor karar veremedim. Bu çok önerilenlerden bir tek onları denemedim sanırım. Yesilcingeneyi denemek istediğimde iade almıştım gerçi
Medyum selena nasıl?Benim mailime cevap vermedi.Sizlere cevap veriyor mu?

Back
X