- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #25.421
Ben hiç baktırmadım ona. Ama merak ediyordum eğer size geri dönül sağlarsa bana da söyler misinizzMedyum selena nasıl?Benim mailime cevap vermedi.Sizlere cevap veriyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç baktırmadım ona. Ama merak ediyordum eğer size geri dönül sağlarsa bana da söyler misinizzMedyum selena nasıl?Benim mailime cevap vermedi.Sizlere cevap veriyor mu?
Ben de hic geysuyu denememistim dun attim bugun bakicak istersen bekle bi ben yazarim bakincaYesilcingene ve geysu arasındayım arattırdığımda ikisi içinde beğenen ve beğenmeyen eşit gibi duruyor karar veremedim. Bu çok önerilenlerden bir tek onları denemedim sanırım. Yesilcingeneyi denemek istediğimde iade almıştım gerçi
tamamBen hiç baktırmadım ona. Ama merak ediyordum eğer size geri dönül sağlarsa bana da söyler misinizz
Bana da öyle demişti üç yıl arayla iki falı iade ettiYesilcingene beni yine iade ettidaha önce söylediğim gibi sizinle enerjimiz uyuşmuyor olumşu ya da olumsuz bir şey göremiyorum dedi
Geysuyu denemek istiyorum ama sadece anda iyi diyolar o yüzden çok emin değilim son 40 kredimi kime kullansam bilemedim. Vadeleri tutan birini istiyorum
Bence bunu teyit edebilmenin tek yolu; (tabi biraz zor bir yol ) karşı taraf ile iletişimi bir müddettir olmayan biri falda aldığı anlık durum yorumlarını, iletişim olduğunda karşı taraftan bir şekilde teyit edebilmesi..Geysu anda çok iyi ben ona çok attım ama vadeleri tutmuyor ve sonunda patlıyor aynı kişi oldukları söylenen ki ben hala emin değilim gizem hatun da öyle. Anda iyi gelecek tırt.
Burda şu soru aklıma geliyor bu anda iyi olanlar bi takım aracılarla zihnimizi okuyor olabilir mi? Ya da biz fal atarken ay inşallah şöyle der gibi bi hisle attığımız için onu biliyor olabilir mi? Dolayısıyla hem bizim hem karşı kişinin zihnini okuyor şöyle davranmış, sana böyle demiş, sende böyle tavır almışsın vs. vs. Diyor bizde aaa anda çok iyi bu yaaa anı biliyor diyoruz. Çözemedim ben :))
Artık bana da öyle geliyor çünkü ben ne zaman umutlansam falcılar hep güzel şeyler söylerken umutsuzluğa kapıldığım an kötü şeyler söylemeye başlıyorlarGeysu anda çok iyi ben ona çok attım ama vadeleri tutmuyor ve sonunda patlıyor aynı kişi oldukları söylenen ki ben hala emin değilim gizem hatun da öyle. Anda iyi gelecek tırt.
Burda şu soru aklıma geliyor bu anda iyi olanlar bi takım aracılarla zihnimizi okuyor olabilir mi? Ya da biz fal atarken ay inşallah şöyle der gibi bi hisle attığımız için onu biliyor olabilir mi? Dolayısıyla hem bizim hem karşı kişinin zihnini okuyor şöyle davranmış, sana böyle demiş, sende böyle tavır almışsın vs. vs. Diyor bizde aaa anda çok iyi bu yaaa anı biliyor diyoruz. Çözemedim ben :))
Nefertiti bana iletisim olcak dedi oldu... ama surmez duygusal vermiyo dedi biz suan sevgiliyiz :)) allahtan soledigi gibi cikmadi sonucEcem23e su falı attım son zamanlarda baktırdığım falcılar hep sonu olumsuza bağlarken ecem23 çok olumlu konuştu. Ve 3 tane çok kesin ve net tarih verdi. Nefertitiyr baktırmıştım fal mabedindeki o da olumsuza bağlamıştı mesela
Geysu anda çok iyi ben ona çok attım ama vadeleri tutmuyor ve sonunda patlıyor aynı kişi oldukları söylenen ki ben hala emin değilim gizem hatun da öyle. Anda iyi gelecek tırt.
Bende şöyle diyorum ; aldığımız kararlar ile karşıya gösterdiğimiz tavırla ya da karşı tarafın hayatında olan bişi ile olacak olan değişiyor mu acaba..? Mesela karşıya attığımız sitem dolu kızgın bir mesaj iletişimin devamını getirmeye engel oluyorsa, ya da iş için baktırdıysak ,iş yerinde bizim dışımızda gelişen bir olay akışı değiştiriyor mu..? Önceden anı biliyorsa ,geleceği de doğru hissediyor derdim ama hayır artık öyle düşünmüyorum.. Anlık da bile durum değişebiliyor.. Tüm bunların en kötü tarafı ,hala bile bile fal atıyor olmamız.. Arada sırada bile olsa....Bende şunu çözemedim cnm beni hatırlarsın belki ismim değişti ama burda 3yıldır surekli aynı kişi için baktırırdım ve evet anda cogusu biliyor ama gelecek hiçbirinde ufak iletişimler hariç çıkmıuor burda bir gariplik yokmı anda iyilerse geleceğinde bari tutmaaı lazım deilmi ben de anlamaıdm vallahi...
demkki. tüm fallar anlık ne bitti. diye üzülmek ne devam diye sevinmek lazım falcı güvenilirse ancak ozmn dikkat ederiz. enfazla mesela bnm çogu falım iş. işten geçince çıkmıştır buyuk bir. şok yaşamıştım
..
Bende şöyle diyorum ; aldığımız kararlar ile karşıya gösterdiğimiz tavırla ya da karşı tarafın hayatında olan bişi ile olacak olan değiştiriyor mu acaba..? Mesela karşıya attığımız sitem dolu kızgın bir mesaj iletişimin devamını getirmeye engel oluyorsa, ya da iş için baktırdıysak ,iş yerinde bizim dışımızda gelişen bir olay akışı değiştiriyormu..? Önceden anı biliyorsa ,geleceği de doğru hissediyor derdim ama hayır artık öyle düşünmüyorum.. Anlık da bile durum değişebiliyor.. Tüm bunların en kötü tarafı ,hala bile bile fal atıyor olmamız.. Arada sırada bile olsa....