tellwe.com'da bakılan fallar!

Valla kizlar kaan tarihlerde nokta atisi yapiyor yani en azindan soledigi tarihteki sey aynen o tarihte oluyor. O yuzden de cok uzun vadeler vermiyor bence... ben begeniyorum onu bana verdigi bi tarih var o gecsin yine aticam fal
Kaan sana soru hakkı vermişmiydi? Bana vericem dedi ama vermedi ayrıca çok yüzeysel baktı verdiğim paraya acıdım. Merak ettiğim özellikle sorduğum şeyleri cevaplamamış çok havada kalmış. Çok belirsiz net hiçbir şey söylememiş çok üzüldüm biz bu paraları çöpten toplamıyoruz soru hakkı istedim ama vermedi. Verdiğim paraları helal etmiyorum

Bende şunu çözemedim cnm beni hatırlarsın belki ismim değişti ama burda 3yıldır surekli aynı kişi için baktırırdım ve evet anda cogusu biliyor ama gelecek hiçbirinde ufak iletişimler hariç çıkmıuor burda bir gariplik yokmı anda iyilerse geleceğinde bari tutmaaı lazım deilmi ben de anlamaıdm vallahi...
demkki. tüm fallar anlık ne bitti. diye üzülmek ne devam diye sevinmek lazım falcı güvenilirse ancak ozmn dikkat ederiz. enfazla mesela bnm çogu falım iş. işten geçince çıkmıştır buyuk bir. şok yaşamıştım
..

Ben ileri gelecek temalı bi fal hiç atmadım zaten dediklerine de inanmadım. 6 ay vade veriyor. 6 ay sonra soruyorsun işte bilmem ne olmuş ondan vade uzamışmış falan. Bence bu hikaye Allah bilir.

Yakın zamanlı gelişmeleri bilenler oluyor bunu da bi takım aracılarla yaptıkları bariz tabi. Ama bunda da tam tarih nasıl veriyorlar bilemiyorum. Adam 26 Ocak arayacak dedi şak herif aradı dehşet bişey. :rolleyes:Çok da deşmek istemiyorum bu konuları :rolleyes:

Ben ileri gelecek temalı bi fal hiç atmadım zaten dediklerine de inanmadım. 6 ay vade veriyor. 6 ay sonra soruyorsun işte bilmem ne olmuş ondan vade uzamışmış falan. Bence bu hikaye Allah bilir.

Yakın zamanlı gelişmeleri bilenler oluyor bunu da bi takım aracılarla yaptıkları bariz tabi. Ama bunda da tam tarih nasıl veriyorlar bilemiyorum. Adam 26 Ocak arayacak dedi şak herif aradı dehşet bişey. :rolleyes:Çok da deşmek istemiyorum bu konuları :rolleyes:

Aynen ençok yakın gelecek oyuzden ne umutlanmak ne karamsar olmak lazım
o tarihleri bende çok yaşamıştım hatırlarsan kuzu neydi o günler ya kuzey 15ocak demişti terkedildim derken. şak diye çıkmıştı oha yaniii:KK55:

Kaan sana soru hakkı vermişmiydi? Bana vericem dedi ama vermedi ayrıca çok yüzeysel baktı verdiğim paraya acıdım. Merak ettiğim özellikle sorduğum şeyleri cevaplamamış çok havada kalmış. Çok belirsiz net hiçbir şey söylememiş çok üzüldüm biz bu paraları çöpten toplamıyoruz soru hakkı istedim ama vermedi. Verdiğim paraları helal etmiyorum
Yok vermedi bana sanirim o sitede ole bisey yok bilemiyorum. Valla kimine iyi kimine kotu oluyo iste... mesela bana banu yilmaz buyuk sallamisti alakasi yok diyince iade bile etmedi kartlarda bu cikmis ben uydurmuyorum dedi bi de.... gerci yani hangisi tam olarak biliyo ki bizde kabahat bu kadar cok baktirmamiz medet ummamiz... ben hala baktiruyorum bu bataktan ne zaman kurtuluxam acaba :)))

Kadın sesi gibi demeyelim de :) Ama erkek sesi de değil. Anladınız umarım :)

Anladım. Bende nasıl ifade edeceğimi bilemediğim için öyle yazdım :D ama Kaan’ı dinledim Can değil. Can daha feminen bir sesle konuşuyordu. Kaan parça parça konuşuyor gerizekalıya anlatır gibi hiç sevmedim konuşmasını yaaa. Resmen sıkıldım dinlerken genel bişey sordum genel cevap vermiş ben dikkate alınacak değildi falı.

Anladım. Bende nasıl ifade edeceğimi bilemediğim için öyle yazdım :KK70: ama Kaan’ı dinledim Can değil. Can daha feminen bir sesle konuşuyordu. Kaan parça parça konuşuyor gerizekalıya anlatır gibi hiç sevmedim konuşmasını yaaa. Resmen sıkıldım dinlerken genel bişey sordum genel cevap vermiş ben dikkate alınacak değildi falı.
Hay allah üzüldüm. Birilerini önerirken açıkçası çekiniyorum. Ama Kaanın falını kendimde beğendim ben. Demekki memnun olanda var olmayanda...

Ben kaanı şimdi tekrar dinledim aslında çok boş bir falmış ya. Burcumun özelliklerinden bahsetmiş soruma cevap vermiş, verdiği cebap sadece evet, tarih vermiş ama belirli bir tarih değil yani 2018 23 demiş ne demek açıklasaymış keşke.

Burda fal baktiranlar olarak birlestirseydik fala verdigimiz paralari heralde kocaman bi villa almistik suan mangal yapiyoduk bahcede bu baktirdigimiz adamlar da umrumuzda olmuyodu buyuk ihtimal :)) vallaa biktim ya bi cikiyo bi cikmio :))
reel de yüzyüze baktırdıklarımızda tam çıkmıyor :D naısl bir şeyse bu :D belki cok baktırıp çok idtediğimiz için :D

Back
X