- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #25.561
yıllar önce bi ecem23 vardı şu an ki o mu acaba? Atsam mı bilemedim:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bana çok pembeci geldi. Çok fazla olumlu şeyler söylemiş özel su falı atmıştım geçen haftalardayıllar önce bi ecem23 vardı şu an ki o mu acaba? Atsam mı bilemedim:)))
En son denedim ani ve yakin gelecegi bildi Ecem ben ilk defa baktirdim begendim.yıllar önce bi ecem23 vardı şu an ki o mu acaba? Atsam mı bilemedim:)))
Katina göndermiştim,ama kart okuyucu değil kesinlikle..Söylediğişeyleri kkartlardan yola çıkarak söyleyemez,bildiğin saf duru görü. Anı çok net yorumlamıstı ve aman hersey guzel olacak dıyeyım 1 daha gelsın kafasında bırı degıl, olumsuz bır durum yasayıp bunu kabullenemeyen ve pembe tablo bekleeyen bırı bunu kabullenemeyebılır. Hani dost acı söyler....şeklınde....Kahve mi bsktırmıştın? Biosuna tarot ve katinada çok iyi olduğunu yazmış sanki. Merak ettim ben de listeme ekledim.
Tam sevdigim falci, neyse onu soyleyen :) Daha once ayisigin baya populermis ben hic gormemistim ama eski mesajlarda gordugum kadariyla anda cok iyi demisler. Zaten gelecek cok degisken ben gelecegi tutturmalarini cok beklemiyorum an ve yakin gelecek yeterli benim icin.Katina göndermiştim,ama kart okuyucu değil kesinlikle..Söylediğişeyleri kkartlardan yola çıkarak söyleyemez,bildiğin saf duru görü. Anı çok net yorumlamıstı ve aman hersey guzel olacak dıyeyım 1 daha gelsın kafasında bırı degıl, olumsuz bır durum yasayıp bunu kabullenemeyen ve pembe tablo bekleeyen bırı bunu kabullenemeyebılır. Hani dost acı söyler....şeklınde....
Medusa Daimon'u kesinlikle önermem de, yeni diye merak edip atlama sakın. Falda olabılır dedım söyledıklerıne ama soru-cevap kısmında öyle 1 batırdı ki....kizlar falsepetinde 15-20 tl kimi onerirsiniz?
Durumumu uzun uzun anlattıgım bır kaç kısı var,burası vesilesi ile tanıstıgım. Eminim dün o hatundan aldıgım yorumu onlara göndersem onlar da "yuh" derler.....O kadar....Hakıkaten enerjı meselesı de bu enerjı neye gore uyusuyor veya gerı kacıyor ben anlamadım,sonucta her halukarda o para bızım cebımızden cıkıyor.....Falsepetinde Ayışığın’a baktırdım çok da umutluydum çok guzel yorumlar var ama sanırım enerjimiz hiç tutmadıanda soyledikleri o kadar alakasız ki yakında uzaktan alakası yok, karşı tarafı da tamamen yanlış yorumlamış. Geçmiş de doğru değil. Klasik yeni biri var demiş gelecek için de. Gerçi geleceği takmıyorum ama anla ilgili bir nokta bile tutmadı. Uzuldum açıkçası, keşke tutsaydı enerji.
Ben de bilsem neye goretutuyor. Herkesi denemek gerekiyor ancak o zaman anlaşılıyor. Bariz tutmadı ama :) sadece sen değil bir çok kişi de anda çok iyi yazmışlar onceki mesajlarda da. Uzuldum keşke tutsaydı bana daDurumumu uzun uzun anlattıgım bır kaç kısı var,burası vesilesi ile tanıstıgım. Eminim dün o hatundan aldıgım yorumu onlara göndersem onlar da "yuh" derler.....O kadar....Hakıkaten enerjı meselesı de bu enerjı neye gore uyusuyor veya gerı kacıyor ben anlamadım,sonucta her halukarda o para bızım cebımızden cıkıyor.....
Falsepetinde Ayışığın’a baktırdım çok da umutluydum çok guzel yorumlar var ama sanırım enerjimiz hiç tutmadıanda soyledikleri o kadar alakasız ki yakında uzaktan alakası yok, karşı tarafı da tamamen yanlış yorumlamış. Geçmiş de doğru değil. Klasik yeni biri var demiş gelecek için de. Gerçi geleceği takmıyorum ama anla ilgili bir nokta bile tutmadı. Uzuldum açıkçası, keşke tutsaydı enerji.
Ayışığın cevap kısmında tutarlıydı ve soylediği şeyler doğruydu ama asıl fal gerçekten hiç alakası yoktu benle ve durumla. Belki sana uyar bilemiyorum. Ecem23 iyiydi bende belki ona tekrar atabilirim bir gelişme oldu baktığı faldan sonra.Hadi ya vaz mı geçsem düşünüyordum bende onu. Bu arada Ellynore fena değilmiş. Yakın zamanlı bişey sordum olmayacak dedi. Hafta başı öğreneceğim bende büyük ihtimal bakalım dediği gibi mi olacak.
Merak ettim bakalım ayışığın sana olacak mı. Bana Ellynore iyiydi, bilmişti genel durumuBir kaç gün önce Ellynore baktırmıştım.Sorduğum bir soru onun dediği gibi oldu.İhtimal dahi vermiyordum.Karşı tarafın düşüncesini ve atacağı adımı söyledi.Gelecek çıkar mı bilmem ama enerjimiz tuttu.İlk falı da çıkmıştı.Ayışıgı'nı da bekliyorum bakalım enerjimiz tutacak mı