Desenize bu iş de Senanur olayına döndü....Hani az önce
nadiapetrova
demiş ya vadeleriyle fal sepetinde tutan kim var diye....Dünden beri
TheMySky
ile özelden yazdan beri Senanur'un baktıgı falları konusuyorduk,aslında o da Ayısıgını merak edıyordu ve benım durumumu az bucuk bılıyor o nedenle falımı gonderdım ona "bak bakalım nasıl dıye,gonderıp-gondermemeye ona gore karar ver"...Ama şu var Ayışıgın çok ıyı durum-kısılık analızı yapıyor, Bugraya yazdan berı neredeyse 5 fal baktırdım bırı cok kotuydu,çıkmayan falları da var ama sadece 1 tek agustos ortasında baktıgı fal vadelerıyle tuttu ve efsaneydı....Onerırmıyım....Zor....5 taneden 1 tane....Nasıl önereyım....Ama Senanur mesela ilk attgm 2 falında verdıgı vadeler sadece on gun atladı, bu ayın ortasında attıgm kahve falında hafta gecmeden dedıklerı oldu. Ve ondan ılk kez bu denlı negatıf seyler duydum kı meger hıssettıklerı ıle olacak olanlar aynı dogrultudaymıs.....Hatta o falda "olan seyler netıcesınde 1 karar vereceksınız ama bunu su an goremıyorum" demıstı....Hersey olup-bıttıkten sonra yenıden fal attıgmda "aslında verecegım kararı görmustunuz degıl mı" dedıgımde "evet gormustm ama o ankı ruh halınızın bunu kaldıramayacagını dusundum" demıstı...
Sımdı...Senanur'da da begenen de olmustu,hıc bılmedı dıyen de....Hadı onun ucretı 15 tl,dıgerı 40....Vebal almıs gıbı hıssettım sımdı,çok özur dılerım.Eger begendım dıye yazdıgımda fal baktırmanıza neden oldumsa....