• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar fali nakta ya mi atayim geysu ya mi sizce ? Ikisine de baktim ikiside uzakta diyor
Geysu cogunlukla uzakta gozukse de sistemde, falini yollayinca ne zmn yorumlayacagi bilgisini muhakkak veriyo.. bana ya ayni gun ya da ertesi gun yorumluyo yolladgmda

Geysuya at bence ben sımdı attım kısılık analizleri süperr bilmiş yani baya herşeyi uzakta diyo ama fal attıgında mesaj atıyo sana ben dun attım bugün baktı hemen dönmüş sorularımada

Ne attin canim tarot mu kahve mi ? Hangisinde daha basarili. Bende bugun atayim hemen ya

Yaa instagram icin herhalde parayi baska bir yere oduyoruz . Naktaya da burca cok iyi diyorlar bende merak etmistim
Ben vereyim şifremi size valka bakın naktanın bana yaptığı yoruma sonra karar size kalsın..inanın çok kötü bir faldı.

Chitra'ya 2 kez atmıştım sanırım 2 3 gün beklediğimi hatırlıyorum ama çok sıra vardı o dönemlerde
Hala bekliyorum.Bakmadı.2 gün oldu.Taraca'da bekliyor.Ne yapsam acaba?size 2-3 gün mü yoksa 23 gün de mi baktı? anlamadım?

Kizlar attim geysu ya sabahtan ama hala siradayim :(

kızlar binnaz topigine yazdım buraya da yazayım benim asıl olay icin hala vadesi dolmamıs olsa da dun melisa donukuk’un soyledigi bisey oldu hic de beklemedigim bisey :nazar:
bilmiyorum ben cok mu rahat okunabilen bi insanım bicok kisi begenmemis ama ben hisli buldum bu kadını

Anladim canim :) Enerji uyusmayinca bi ise yaramiyo :)
Yani olan enerjimide aldı diyebilirim ,hiç bir dediği hayatımla ve karşımdaki insanlada örtüşen birşey değildi.birde evlenip ayrılmış biriyle ilişki gördü bana ..saygı duyarım ama bazı ön yargılarım var olması mümkün değil böyle birşey hayatımda.belirttiği zamandada söyledikleri olmadı zaten..enerjisi tutana iyi demekki ama

Ben 2 gün once attım 2. Sıradaydım hemen mesaj atmıs zaten yarın bakıcam diye baktı dedigi günde sorumada hemen döndü

Bana da dondu simdi. Bekleyecegim bakalim. Nasildi fali ? Ben ilk defa attim burda begeneni de var begenmeyeni de :)

Yani olan enerjimide aldı diyebilirim ,hiç bir dediği hayatımla ve karşımdaki insanlada örtüşen birşey değildi.birde evlenip ayrılmış biriyle ilişki gördü bana ..saygı duyarım ama bazı ön yargılarım var olması mümkün değil böyle birşey hayatımda.belirttiği zamandada söyledikleri olmadı zaten..enerjisi tutana iyi demekki ama

Bosver canim. Her falin cikacak diye bir kurali yok zaten ;)

Back
X