• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Yalniz arkadaslar Nakta'nin aylar once dedigi bi nokta(kahve falindan degil de ongorude bulundugu hissettgi bisey) cikti bugun... Her sey cikmasa da ongoru ile hissettigi sey cikiyo ..

Evet bir yıl önceki falı çıktı sorduğum kişiyle alakalı.ama devamında farklı biriyle tanışacağımı söylemiş o kısmı çıkmadı.
Peki o kişiyle devam edebildiniz mi. Yani baska biri olduguna göre olumsuz muydu görüsü

Peki o kişiyle devam edebildiniz mi. Yani baska biri olduguna göre olumsuz muydu görüsü
Bana yorumu olumsuzdu geysunun..bahsettiği kişiyle bir daha bir araya gelmedik süreç onun dediği gibi oldu ..inşallah yanılırım dedi,benim o kadar üzüldüğümü hissedince ama yanılmadı maalesef.bu arada yeni bir falda atmıştım iki hafta önce süreç yaklaşıyor çıkarsa yazarım

Evet bir yıl önceki falı çıktı sorduğum kişiyle alakalı.ama devamında farklı biriyle tanışacağımı söylemiş o kısmı çıkmadı.
falım daha gelmedi bekliyorum.ilk defa baktırıyorum.Vadesi çıkıyor mu?

Ayy kızlar yapmayın yaaaaa falı geldi.En fazla 2 ay dedi.Bilmiyorum.Zaten 1 yıldır bekliyorum.

Ya benim ilk baktırdığım kişidir Geysu. Şubat ayında baktırmıştım en geç mayıs demişti ama olmadı. Analizleri ve geçmişi çok iyiydi ama hakkını yemeyeyim o konuda
Yani hiç vadesinde çıkan yok mu yaaaa lütfen arkadaşlar...

En fazla 2 ay dedi lütfen yaaa çıksın artık bir şey...çok ihtiyacım var..
Siz beğendiniz mi analizlerini Geysu’nun, yani vade için birşey diyemiyoruz inanın söylediği zamanda çıkmadı daha sonralarda olmuştu bana söylediği,ama süreç onun dediği gibi olumsuz ilerledi

Back
X