falcılarla yakın arkadaş olunması, onların açıklamaların yapılması bana çok samimi gelmiyor. sadece size değil genel olarak ifade etmek istedim. burda özel mesaj ile birkaç arkadaş bana falını gönderdi ben de onlara görderdim. hatta bir arkadaşın falında 2 ay sonra gelecek çıktı mı diye sordum, o bile unutmuştu falı ve o falcı ile değerlendirme yaptık. siteyi bu amaçla kullanırken şimdi ben de şöyle bir şüphe oluştu. burda gelip falcının açıklamasını yayınlayan kişinin (beğendi falcılardan anladım o kişi olduğunu) arkadaşlarında biri ile ben yazıştım ve birbirimize fallarımızı gönderdik. bu kız iyiniyetli olarak bak ona da şöyle demiş diye beni falımı gönderse, iki gün sonra nasıl kullanılmayacak ben nerden bileyim. bu sefer bizim iyiniyetli paylaşımlarımız suistimal edilmiş olmuyor mu? yanlış anlamayın sadece size söylemiyorum. siz bunu bugun yapmadınız ama yarım başka falcıların yakın olduklarının yapmayacağı birsey de değil. burdan fal atıp derleştiğimiz insanlar iki gün sonra fal sitelerinde yorumcu oldukları ortaya çıktı. o zaman ilk tepkiyi de siz gösterdiniz ve çok haklıydınız. şimdi o durumdan ne farkı kaldı yaptığınızın. bu sefer bizim burda olan insanlara inanacımız zendeleniyor.
Bak ben buna en güzel örnek olarak şu an üyeliğini iptal ettirmiş olan
topukluyla180
'i verebılırım....Kızcagız buraya geldıgınde....olacak ya....hiç de böyle bır seye denk gelmemiştim yıllarca burada aynı gün üye olan başka bir iye ile başladılar "Ayevi" deyıp durmaya....Bırı yazıyor,dıgerı yanıt verıyor. Benle beraber başka üyeler de şüphelendı durumdan ve şikayet ettık "falcı olbılır" dıye.....
Sonra ne oldu bılıyormusun, bır gun özel mesaj atmış bana "ben ne yaptım sana,ne istıyorsun benden,ben de senın gıbı fal gönderen bırıyım ınanmıyorsan sımdıye dek yaptıgım harcama dekontunu (tutarını bıle vermıstı) göndereyım. Forumda önceden olanlar benım gunahım mı?"..... Gün gectıkçe burada olan bıtenı konustukça,sogudu buradan....Bu kadar entrıkaya,oyuna ne gerek var. Duramam ben burada capella dedı ve üyelıgını sıldırdı....Maille hala konusuyorum....Fallarımızı paylasıyoruz....Öyle naif ki....Nereden nereye...
Senı "şüpheye" düşüren şey burada o kadar çok yasandı ki.....Eskı sayfaları okusana....Hepsını de yönetım IFSA ettı. Ne şoklar yasadık....Dost oldugumuz,çok konustgumuz 1 uyenın telwede 2 uyelıgının bulundugunu,burada da 8 ayrı uyelıkle yazdıgını.....Bunlardan bırı....Geçmiş sayfalarda çok ıbret alınacak sey var.....Bana derlerdı kı,
ne dıye bu kadar falcılarla ugrasıyorsun?.....Sanane? Bence dunyada 2 tur ınsan var: Av ve Avcılar.... 30 yasıma dek hep av oldum o nedenle bunun ne denlı acı verıcı oldugunu bılırım. Ama 30'umdan sonra ne avım ne de avcı.
ncarenot
da öyle.....O yuzden bu kadar alenıyız....
Ama av olup da bunu yasamanın acısını çok ıyı bıldıgımden kımse bu durumu yasasın ıstemıyorum. Haklı kımse onun yanında duruyorum otomatıkman.... Zannetmeyın bu yanlız fal-falcı mevzu....Gecen erkek kardesımın yedıgı durm ortaya cıkınca "Gelınımız ve yıgenım kalır sen gıdersın bu evden,egerkı bu sebeple bır daha karsıma cıkarsan" dedım....Inanın evde sözüm bayagı gecer....
Ha bu arada özelden konusup da ismini bıldıgım üyler, TheMySky (sadece ismi), Topukluyla180, ncarenot, Leyla_74 (sadece ismi),Gelpisipisi,Madilik34 ve Borellus80 ah bır de Phılly dıyecegım ama gecen yıl banlandıgımda maılden konustgumuzda da gercek adını kullanmamıstı akıllı hatun:) Bu üyelerden de sadece topuklu ile Borellus'un tellwe nıcklerını bılıyorum. Onun dışında Vaselin de dahıl isteyen benı yönetıme şikayet edıp, özel mesajlarda kım kıme ne kadar kişisel bılgılerını vermıs görebılırler....Çok da rinto...Ayrıca başkasının gönderdıgı kadar benım de gönderdıgım fal yorumum var....Benı kım koruyacak heyyy
Topukluyu zaten topıge gırıs mesajı "
bu" oldugu ıcın,Borellus da yavrum aynı ben:) fal baktırır baktırmaz burada hemen yorum yapmasından. Benım de bu huyum yuzunden telwe uyelıklerımı bulan uyeler olmustu burada:) Hatta bır hesabım da tellwede yıne capella79..... Hadı telweyı gectım....hangı sıteden olursa olsun yorum alır almaz falcıyı,yorumunu vs. burada yazıyorum....Burayı okuyup da benı anlamayacak falcı varsa alnını karışlarım
Genlerıme bıraz sınsılıgı,bıraz hesap-kıtap ve sakınlıgı de koysalarmıs ya. Yok anasını satayım...Ha bu arada son mesajımda Nakta burada yazıp benı tehdıt ettı,özur dılememı ıstedı yazmısım.....Tehdit etmedı, akıllı kadın kım acıktan kımı tehdıt eder

Özür dıle demiş idi, ah aynı mesajı yazdım gönderdım...baktım yarım gıtmıs....O yarımı sıldım yenı gonderdım.....Ama bu konu yetti gari aa yeni bır özür mevzuu istemıyorum
Falsepetinde Betül Demir'e gönderip de begenen var mı bır de tellwe Binevs...gönderen var mı? Binevs'e fena taktım...Önüne gelene dıyorum ama dedıklerımden bırı çok ayrıntı vermıs dıgerı göndermemıs.....Falımın sağlamasını yapmalıyım...Pembecı mı bu hatun dıye? Ay olsa dunyanın sonu sankı