Evremdamla olayında,herkes banlanıp gıtmısken sen baska bır nedenden dolayı olan banın açılır açılmaz gelıp buraya TEK BASINA yazdıın ve hatta bır sozunu asla UNUTMADIM:
"Haksızlıga ses ETMEYEN DILSIZ SEYTAN GIBIDIR" dedin.... Uzgunum senın gıbı gerılere gıdıp o mesajı bulmaya calısıp-alıntılayıp: Bakk...sen de bunu demıstın demeyecegım......Cunku yıllar gecıyor,konular degısıyor,olaylar baskalasıyor ama orada verılen tepkılerı farklı konulara monte etmeye calısmak........Yok ben bunu yapmayacagım ama o gunku dık tavrını da asla unutmayacagım,unutamam da.@ncarenot ile gunlerce seni konustuk...hayran kaldık durusuna....Aslında yıne bıle kızgın degılım sana...Fevrılıgın benım fevrılıgım gıbı esıp-savuran-gectıgı yerı darmaduman eden.....
Ama be yavrum sen böyle yaptıkça kapatmaya calısılan konuyu hortlatmıyormusun? Nakta da nakta...Yeter da....Bu olayı patlatanlardan bırı de sen degılmısın? Acık acık dedın kı "Nakta benı uzerıme cınlerını gondermekle tehdıt ettı"
ncarenot
da deıkı elınde boyle yazan ekran goruntusu varsa gonder:KANITLA....
Sen özelden ancak yazabılırım yoksa banlanırım dedın, hALBUKI nAKTA'nın bunu dedıgı bır ekran goruntusu koysan BITTI GITTI.......
Yonetım senı nıye banlasın? Sen mı dedın o lafı kı?.....Eee özelden de öyle bır seyı İSPATLAYAMADIN....
Bak sana iftira atılmamısken bıle nasıl sınırlenıp nerelere gıdıp,arastırma yapmıssın.......Yetmemiş.....koca koca olaylardan bellı kısımları bugunku olaya bantlamışsın....Onları okuyan ne anlar? İsteyen ısteyenı anlasın he ekıbız anam-kk yonetımıyle de bolusuyoruz avantamızı kı bıze yıllardır göz yumuyorlar.....Al ıste bu yaptgın da ucu nerelere gıden baska bır en yumusak halıyle "asılsız ıddıa" olmuyor mu?
Bak sana iftira atılmamısken bıle nasıl sınırlenıp nerelere gıdıp,arastırma yapmıssın.......Bu lafı 2. kez yazıyorum....Ve vıcdanı olana soruyorum: soz konusu ayse-fatma her ne hal ıse.....sıze bırı asılsız bır ıddıada bulundu ve ıspatlayamadı....Sız olsanız o kısının ıddıalarını curutmek ıcın elınızdekı kanıtı sunmazmısınz? Aramazmısınz?
Nasıl anladı,bıeılerı bılgı verıyor....Benım ılk kopurdgm olaydakı bır uye Nakta benım kım oldugumu nasıl anladı da yıldıznameye fal gonderdgmde bana ters cvp verdı vs. dıyınce ben de costum....Sonra bı dank ettı,uyenın eskı mesajlarına baktım....Kabak gıbı ortada...Konu baslıgı bıle acmıs özel durumlarıyla ılgılı,aynı bılgılerle fal da gonderdyse....Donup bakın eskı sayfalara lutfen,atmıyorm,hepsı orada...
Gecenlerde Geysuyu savundum...Sanırım senelr once Sezgıyı...naktayı savundugumu dusunmuyorum....iftıra atıp durmayın-ispatlayın da dıyorum sadece.....Daha önce kımbılır kımlere saldırıp-kımlerı savundum....Lıste yapın lutfen, ona gore o falcılara gıdıp,ekran goruntulerıyle para dılenecegım....Salak reklam ajansınısa,avukatınıza ucret verme zamanınız gelmedı mı dıye?
Ha bu arada donatsaygodbye NAKTA'NIN CINLERIYLE TEHDIT ETTGI EKRAN GORUNTUSUNU GONDER,ONUNDE EGILIP OZUR DILEMEYEN SEREFSIZ.....