- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.321
Girdim ama çıktım canım eylül ayındaSen işe girmemiş miydin cnm? Hayırlısı olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girdim ama çıktım canım eylül ayındaSen işe girmemiş miydin cnm? Hayırlısı olsun.
Evet kahve falı yolladım siz de mi baktırdınız özelden yazarsanız yollayabilirmkahve falımı baktırmıştınız ?
Evet kahve falı yolladım siz de mi baktırdınız özelden yazarsanız yollayabilirm
Betül nasıldı sende? Denenebilir mi sence?bi kaç gün bekleme kararı aldım fal için önümüzdeki günlerde bi kahve içip bende atayım o zaman :) ben yorum alınca size atarım öyle karşılaştırırz daha sağlıklı olur olur mu?
Ay korkulur bundan
Betül nasıldı sende? Denenebilir mi sence?
Olur karşılaştıralım bir arkadasım da atmıştı onunla karşılaştırdım ona sanki daha ayrıntılı gibibi kaç gün bekleme kararı aldım fal için önümüzdeki günlerde bi kahve içip bende atayım o zaman :) ben yorum alınca size atarım öyle karşılaştırırz daha sağlıklı olur olur mu?
İkiside fal sepetindedodude hale yıldırım binnazda mı, telwede mi? zeus tan hiç yorum almadım.
3 ay önce denemiştim.Anda durumu bilmişti.Detaylı bir faldı.Ama yakın vadede söylediği şeyler çıkmadı.Hatta tam tersi oldu diyebilirim.Bir daha baktırmayı düşünmüyorumYorumcu Zeus’u deneyen oldu mu?
Hale kaldı o zaman. Online yakalarsam bir deneyeyim bari3 ay önce denemiştim.Anda durumu bilmişti.Detaylı bir faldı.Ama yakın vadede söylediği şeyler çıkmadı.Hatta tam tersi oldu diyebilirim.Bir daha baktırmayı düşünmüyorum
Hale kaldı o zaman. Online yakalarsam bir deneyeyim bari
Hiç bilmiyorum ki bir bakayım bende. Fal sepetinde ilgimi çekti, birde geçen sayfada alıntıladığım mesajda bir üyede bahsedince yazdımo binnazda bakmışmıydı hiç canım ya bana tanıdık geliyor ama öyle gibi hatırlıyorum belkide sadece benzetiyorumdur, forumda arama butonundan bi baksan mı diye düşündüm..
Hiç bilmiyorum ki bir bakayım bende. Fal sepetinde ilgimi çekti, birde geçen sayfada alıntıladığım mesajda bir üyede bahsedince yazdım