tellwe.com'da bakılan fallar!

geysuya anlık sorularımla ilgili fal atmıştım eski yorumundan da başarılı bir yorum yapmış gelecek kısmını bilemiyorum şuan zaman olarak kaçtı ama geçmişte ikimizin arasında olan ve benim yorumlayamadığım bir durum vardı onu benim düşüncelerimde bire bir anlatmış karşı tarafın teytlediğim düşünceleri var yani anlıkta gerçekten çok iyi .Gelecekte beklemedeyim ben çıkıcak gözüyle bakıyorum çünkü benim kafamı kağıda dökmüş , bir de bu sefer kahve atmıştım.1 tık daha fazla beğendim kahveyi

Kızlar merhaba geysuya bende fal baktırmak istiyorum online olduğu zamanları nasıl yakalıyorsunuz bir yerde yazıyor mu fal alımını açıcağı zamanı ?

Kızlar merhaba geysuya bende fal baktırmak istiyorum online olduğu zamanları nasıl yakalıyorsunuz bir yerde yazıyor mu fal alımını açıcağı zamanı ?
yakalama yok sanırım tellwe de istediğin zaman atıyosun sıraya giriyor ben 8.sıradaydım 4 gün bekledim soru içinde 2 gündür bekliyorum şimdi atsan ancak hafta sonuna doğru alırsın yorumunu

yakalama yok sanırım tellwe de istediğin zaman atıyosun sıraya giriyor ben 8.sıradaydım 4 gün bekledim soru içinde 2 gündür bekliyorum şimdi atsan ancak hafta sonuna doğru alırsın yorumunu
Böyle olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim o zaman göndereyim.4 sene önceki fallarımı buldum tellwede okuyim hepsini çıkanlar olmuşsa yazarım foruma .

Bu arada Zumra'yi sormustunuz o bilmis oldu mu bu durumu merak ettim?
Zumra hanım çok naif bir yorum yapmış soruma da cevap verdi ama olumlu konuşuyor anladığım kadarı ile bizleri kırmamak adına neredeyse imkansız bir ilişkiye vade vermiş 3 vade içinde bir ilişki görüyorum yüzde bin beş yüz demiş .adam dan cit yok.sanmam

Zumra hanım çok naif bir yorum yapmış soruma da cevap verdi ama olumlu konuşuyor anladığım kadarı ile bizleri kırmamak adına neredeyse imkansız bir ilişkiye vade vermiş 3 vade içinde bir ilişki görüyorum yüzde bin beş yüz demiş .adam dan cit yok.sanmam
Ilginc bir kisiden daha duydum bugun Zumra ona da olumlu yorum yapmis pek umudu yokmus hayret cunku olumlu yorum yapmaz pek genelde oyle pembeci bir falci degil.

Valla zumra banaa hep olumlu bakti her falinda. ilk fali da soledigi vadede cikmisti sonra gelcek geri dedi hala da son falinda gelio dedi ama gelen giden yok daha

Ilginc bir kisiden daha duydum bugun Zumra ona da olumlu yorum yapmis pek umudu yokmus hayret cunku olumlu yorum yapmaz pek genelde oyle pembeci bir falci degil.
ilk kez baktırdığım için bende şaşırdım bu kadar olumlu konışmasına çok pembe dğnyalar bulutların üzerinde hisettim .bir umut işte bir kaç söylenen söz .
genel de pembeci değil diyorsunuz yani

ne kadar zaman aralığında fal gönderiyorsunuz

Back
X