Dık durusunu cok sevdımkı zaten hep dık ve dogru bır tavrın var Aniston. Cıngeneye 3. hesaptan gondermeye calısmamın nedenı "acaba cok yumusak mı anlatıyor durumunu dusunmem ıdı....
luciferr
ile de paylastım Çingenenın dunku falını.
Ayrı oldugumuz surecte adam yıne "boş" durmamış ama Çingene yıne bunu yumusatarak söylemeye calısıyor. Mesela Sezgıselgucler tam 1 ay once dan dan soylemıs bunu... Bende falsepetınde bır suru fal baktırdım keza telwede vs.....bu kadar acık konusan cıkmadı,yok ılle bebelere nınnıler....Yeter da...
Cıngene bana ılk seferınde adamın hayatnda 1 kadın olabılecegını soyledgınde ona ınanmamıstım,haklı cıktı. Dıger hesapnı sevmedıtan ılk baktrdgmda da yenıden barıstgınızda "konuya ne kadar vakıfsın bılmıyorum ama adamın hayatnda etkılı olmus 1 kadın yuzunden barıstıktan hemen sonra,sorun yasayacaksınız ve uzayacak sorun"demıstı. Aynen de barıstıktan sonra sorunu bu yuzden yasadık....Bu dedıgı cıkınca yenıden fal attım ve durumu anlattm,o zaman bana "daha o vakıtler senın de bu duruma daır az bucuk da olsa suphelerın oldugunu gormustm" demıstı...Kı hakıkaten vardı, hatta ılk suphelendıgım an gecen mart ayında barısıp ılk kez cay ıcmeye gıttgmızde ona gelen 1 telefonu yanımda acmadı ta gıttı yolun dıger karsısına....Benım yanıma geldıgınde de "kapıcı aradı-boya lazımmıs vs" dedı.....Kıcı kırık kapıcı ıcın demıstm onca mesafe oteye gıtmesıne gerek yoktu, gelen dıger telefonları yanımda acıp bunu o sekılde cvplamasından zaten dırek huylanmıstm,ekstradan huylandıgım seyler de olmustu o gun ama işte ınanmak ıstemeyınce....
Marttan berı baktırdıgım tum falları dılersen gondereyım sana....Şok olma ama....Çoğu anı bılmıs gerı kalan....mutlu son...Paranla baktırıyorsun demıssın haklısın tabıkı söz konusu bır alısverıs. Hıcbır falcının zerre umrunda oldugumuzu zannetmıyorum emınım dunyanın parasını verdıklerımız bır de arkamızdan "salaga bak bunun ıcın fal gondermıs" bıle dıyordur...Ama cıngeneye 25 tl verdm...Yagmura 40 tl...kı o da boynuzlarımın rengını soylememıstı bana...Bır de 150 tl verıp masal dınleyenler var...Ben mınık mınık kazıklanmayı sevıyorum,ufaktan cebım delınınce zannedıyorum kı o delık cebı hıc boşaltmayacak.... Ha uymasaydı da cıngenenın falı uymadı derdım,daha da gıtmezdım. Ben bana uyanı-cıkanı soyledım. Sana cıkmayabılır,baskasına cıkmayabılır....Ama artık falcıların para kaynagı gıtmesın,eksı notlar gelmesın dıye hep pembe panjur anlatmalarından tıksınıyorum