tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar selam ;

fal sepetinde baktırdığım fallar vardı geçen yıla ait şimdi tek tek hepsini dinliyorum o zaman yaşadığım karmakarışık durumumla ilgili herkese fal atmışım :-)ve 1,5 yıl sonra net bir kafayla yorumluyorum ;

* YENER - Hiç bir şey bilememiş pespembe bir fal olmuş

*Emre Dinç - Bir çok kez baktırdım ısrarla bekle demiş onu dinleseydim kesin hala bekliyordum

*Ayışığın - O zaman ki anlık durumu bilmişti ve gelecekte dediği gibi olmuş bu ilişki bitti bekleme bir karşılaşma dahi yok demiş aynen de öyle oldu

*Yağmur Sothis - OLumlu yorumlamış ama onun dediği gibi de olmadı

*Oylum Genç - anlamadığım bir fal komşu teyze falı gibi tabi oda çıkmadı

Kızlar selam ;

fal sepetinde baktırdığım fallar vardı geçen yıla ait şimdi tek tek hepsini dinliyorum o zaman yaşadığım karmakarışık durumumla ilgili herkese fal atmışım :-)ve 1,5 yıl sonra net bir kafayla yorumluyorum ;

* YENER - Hiç bir şey bilememiş pespembe bir fal olmuş

*Emre Dinç - Bir çok kez baktırdım ısrarla bekle demiş onu dinleseydim kesin hala bekliyordum

*Ayışığın - O zaman ki anlık durumu bilmişti ve gelecekte dediği gibi olmuş bu ilişki bitti bekleme bir karşılaşma dahi yok demiş aynen de öyle oldu

*Yağmur Sothis - OLumlu yorumlamış ama onun dediği gibi de olmadı

*Oylum Genç - anlamadığım bir fal komşu teyze falı gibi tabi oda çıkmadı
yağmur sothis asla bir falcı değil gözümde ve aldığı her falda olumlama yapıp gönderiyor kendi kafasında iyi birşey yaptığını düşünüyor sanırım kendiside eminim bakamadığının hiç hissinin olmadığının farkındadır ama böyle yaparak en azından kimseyi üzmüyorum diye düşünüyor.Daha sortisin çıkan bir falınıı göremedim,2014 de attığım kendi falımda dahil

Bana da hafta ortalarinda kendini daha iyi hissedeceksin dedi. Bu cikti :)
Vallahi seviniyorum ya bana sadece esas oglanla ilgili acilim yaptigi icin onla ses olmazsa cikmamis oluyor bu arada zaman bende de 2.kere kacti ertelenen tarihten ertelendi yani yine o vakitte bitti. Hangi mesajdi hatirlamiyorum ama bir arkadasimiz 1.5 yildan sonra geysunun falinin ciktigini soylemisti.zamana takilmayalim mi ne dersiniz

Vallahi seviniyorum ya bana sadece esas oglanla ilgili acilim yaptigi icin onla ses olmazsa cikmamis oluyor bu arada zaman bende de 2.kere kacti ertelenen tarihten ertelendi yani yine o vakitte bitti. Hangi mesajdi hatirlamiyorum ama bir arkadasimiz 1.5 yildan sonra geysunun falinin ciktigini soylemisti.zamana takilmayalim mi ne dersiniz

Katiliyorum. Zamanlama onemli degilde surec ve olaylarin seyri daha etkin gibi :) zaten esas konuda degilde suan benimle alakali konu cikmis oldu :) digerleri beklemede bakalim

Kızlar anı bilecek bir yorumcuya ihtiyacım var durum biraz acil.. Önerilere açığım.. Birde bende Geysu tutmadı ne yazık ki:KK43:
Ben kahve atıyorum bu arada..

Şu an öyle bir karar aşamasındayımki.. Tüm fallar da adım at sonucu olumlu olacak diyor.. ufak bi gelişme oldu..gelişme denir mi o da ayrı konu :KK43:an çok önemli bu yüzden..
enerji meselesi bu.. bazen falı ilk dinlediğimizde tamam bu deriz sonra çıkmaz bazende çok saçma fal derim ilerleyen zamanda aaa söyledi tuttu derim

Şu an öyle bir karar aşamasındayımki.. Tüm fallar da adım at sonucu olumlu olacak diyor.. ufak bi gelişme oldu..gelişme denir mi o da ayrı konu :KK43:an çok önemli bu yüzden..
Bence hic fal atma gercekten atma kalbinden geceni yap

Back
X