tellwe.com'da bakılan fallar!

uzun süredir ben düzenli telwe de taracaya fal gönderiyorum.
kısa ve genel bakım yapar ama bir çok öngörüsünü de yaşamışımdır.
bazıları tabi olmamıştır.
yorum alan öngörüsünüyaşayan var mı benim dışımda .
insanlık halidir fakrlı yorumculardan bir kaç öngörü aldım .istediğim yönde belki de taraca hanım farklı bir öngörüde bulundu .
allak bullak oldum.
fikrinizi paylaşır mısınız?
ARES LEVİ VE ZÜMRA HANIM dan yorum almıştımda

uzun süredir ben düzenli telwe de taracaya fal gönderiyorum.
kısa ve genel bakım yapar ama bir çok öngörüsünü de yaşamışımdır.
bazıları tabi olmamıştır.
yorum alan öngörüsünüyaşayan var mı benim dışımda .
insanlık halidir fakrlı yorumculardan bir kaç öngörü aldım .istediğim yönde belki de taraca hanım farklı bir öngörüde bulundu .
allak bullak oldum.
fikrinizi paylaşır mısınız?
ARES LEVİ VE ZÜMRA HANIM dan yorum almıştımda
Taracaya ben atmıştım. Ben de çıkmadı falı.

Bana kasım demişti. Iletişim olarak . Kasim bitmek üzere ama durumumuzu cok güzel anlatmıştı

Ya ilk okudugumda çok saçmaydı cümleler devrik vs ama şuan geriye dönüp baktıgımda iki tarih vermiş iki tarihte tutuyor gibi ama asıl beklediğim olayda hem sordugun soru için durgunluk var hem de devamında sanki o olaya yorum yaparmış gibi kasım sonu iletişiminiz artıcak va de demiş

Ya ilk okudugumda çok saçmaydı cümleler devrik vs ama şuan geriye dönüp baktıgımda iki tarih vermiş iki tarihte tutuyor gibi ama asıl beklediğim olayda hem sordugun soru için durgunluk var hem de devamında sanki o olaya yorum yaparmış gibi kasım sonu iletişiminiz artıcak va de demiş
Anlamadim. Vade tuttu mu tutmadi mi

Berhetiyyetin ; (tarot ) durum tespitleri iyidi. aslında denenebilir. bana hayatın boyunca evlenemeyeceksin gibi cesurca birşey söyledi. en azında boş vaad vermedi ve şimdlik dediği de bence olabilecek gibi gözüküyor :)

Merhaba bu şahsın falı hala geçerli mi, yoksa evlendiniz mi?

Yeni yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Yulee’ye iki defa fal attım bu zamana kadar bu ara değişik, anlamlandıramadığım gelişmeler olduğu için üçüncüyü atmak istedim. Her ne kadar vadeleri tutmasada özenli bakım yaptığı için ve naif bir tavrı olduğu için onu seçmek istedim. Keşke seçmeseymişim.
Yaklaşık iki saat sonra iade ile falıma kırıcı ve bana göre ağır bir yorum aldım. Kendisine üslubu yakıştırdım mı hayır. Duvarınada yazdım bugün fakat silmiş doğal olarak.
Yulee’yi sevdiğimi birkaç defa paylaşmıştım burada bu yüzden bunu yazmayı borçlu bildim sizlere. Bir daha fal atar mıyım kendisine asla!

Back
X