tellwe.com'da bakılan fallar!

Selamlar ;

yeşilçingeneye fal baktıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum aşk uyumunuza bakıp uyumlu değilsiniz yada şöyle bir yorumu var mı sizlere ? islami açıdan yapılan bir yorumdan bahsediliyor bilgisi olan varsa sevinirim.
İslami açıdan demesi beni ürkütmüştü . Bana da buna benzer şeyler söyledi ilk okuduğumda çok üzülmüştüm takılmayın.

Kızlar karar sizin tabiide benden tavsiye lannese fal falan atmayın burdan görüp bakayım dedim fotoğrafına bakınca tanıdım anında kendisiyle lise’de aynı okuldaydık.kahve tarot vs alakası yok görünce şok oldum :D siteyi de ben göstermiştim ona o zamanlar ahahaha
önüne gelen falcıyım diye dolaşıyo işte
Gercek ismi de hasan böyle şeylerle alakası bile yok.. iyi geceler

Kızlar karar sizin tabiide benden tavsiye lannese fal falan atmayın burdan görüp bakayım dedim fotoğrafına bakınca tanıdım anında kendisiyle lise’de aynı okuldaydık.kahve tarot vs alakası yok görünce şok oldum :KK70: siteyi de ben göstermiştim ona o zamanlar ahahaha
önüne gelen falcıyım diye dolaşıyo işte
Gercek ismi de hasan böyle şeylerle alakası bile yok.. iyi geceler

Üçüncü gözü açılmıştır belki sen görmeyeli :KK53:

sana özelden kimdir nedir diye yazacagım. Fal bakmayı bırakmıs öyle dedi , ama çok gençti ve ürkütücü biriydi haberin olsun:)
Bu adami hatirliyorum gözleri cok urkütücüydu rengini mi degisiyomus bisiler yaziyodu profilinde sonra kayboldu fal baktirmadim baya da iddialiydi sanki baska sitede devam ediyodur heralde

Bu adami hatirliyorum gözleri cok urkütücüydu rengini mi degisiyomus bisiler yaziyodu profilinde sonra kayboldu fal baktirmadim baya da iddialiydi sanki baska sitede devam ediyodur heralde

Devam etmiyor, yani en son konuştuğumda " sadece kendimi geliştirmek için bunu yaptım o işleri bıraktım " dedi. Nerededir bilmem artık. Ama Yen'i gözü gizlimabet parapsikoloji sitesinde gördüm oraya da en don 2016 yılında giriş yapmış. Hafiyeliğim burada son buluyor :)

Devam etmiyor, yani en son konuştuğumda " sadece kendimi geliştirmek için bunu yaptım o işleri bıraktım " dedi. Nerededir bilmem artık. Ama Yen'i gözü gizlimabet parapsikoloji sitesinde gördüm oraya da en don 2016 yılında giriş yapmış. Hafiyeliğim burada son buluyor :)
Bırakmiş demekki :)) cok olumsuz konusabilecek bi tip gibi duruyor moralini bozar iyiki baktirmamişsin

Vallahi ben baktırdım, boynuzlarını parlat dedi " boynuzum yok ki " dedim, bir sene sonra öğrendim ki, görkemli boynuzlarım varmış :KK70::KK70:
Ov çıkti yani sivri dilliymiş baya :))
Şu anki falcilar toz pembe insan böyle duyunca baktirsaydim.diyor ama ne bilim cok uzak vade gelecegi kimsenin bilecegini dusunemiyorum

Ov çıkti yani sivri dilliymiş baya :))
Şu anki falcilar toz pembe insan böyle duyunca baktirsaydim.diyor ama ne bilim cok uzak vade gelecegi kimsenin bilecegini dusunemiyorum

Birebir öyle söylemedi tabi, ben hafif geyik şeklinde söyledim. "Ciddi evlilik olacak bir ilişkinin kıyısından dönmüşsün, ama ilahi adalet işlemeyecek yaptığın hatalar yüzünden , bu kişi nişanlı ya da nısanlanacak hayatında biri var , iki yıl sonra pişman olacak ama düşündüğün şekilde değil" buna benzer seyler söyledi. Aynısını Eskişehir'den kıymet diye biri de söyledi. O zaman "hadi len " demiştim ama söylediklerinin gerçek olduğunu bir sene sonra tesadüfen öğrendim ama öncesinde rüyamda da gördüm. İç sesim artık önüne bak, o yokunu çizdi dedi . Ondan sonra tekrar evlenecehını gördüm vs.
Böyle de ilginç bir deneyimdir . Ha dediği herşey oldu mu hayır zaten iki saattir yapıyordu ama yıldızım patlayacaktı , parlamadı :)))

Birebir öyle söylemedi tabi, ben hafif geyik şeklinde söyledim. "Ciddi evlilik olacak bir ilişkinin kıyısından dönmüşsün, ama ilahi adalet işlemeyecek yaptığın hatalar yüzünden , bu kişi nişanlı ya da nısanlanacak hayatında biri var , iki yıl sonra pişman olacak ama düşündüğün şekilde değil" buna benzer seyler söyledi. Aynısını Eskişehir'den kıymet diye biri de söyledi. O zaman "hadi len " demiştim ama söylediklerinin gerçek olduğunu bir sene sonra tesadüfen öğrendim ama öncesinde rüyamda da gördüm. İç sesim artık önüne bak, o yokunu çizdi dedi . Ondan sonra tekrar evlenecehını gördüm vs.
Böyle de ilginç bir deneyimdir . Ha dediği herşey oldu mu hayır zaten iki saattir yapıyordu ama yıldızım patlayacaktı , parlamadı :)))
Yani netteki falcilara oranla daha tutarli en azindan çıkan bisiyler varmiş kıymet duruyor mu peki?
Bu arada pek fal baktirmaya değer birilerinin kaldigini dusunmuyorum nette seriye baglayip fal atsak bile her birinden bambaska seyler cıkar biraz sogudum sanirim fal durumlarina

Yani netteki falcilara oranla daha tutarli en azindan çıkan bisiyler varmiş kıymet duruyor mu peki?
Bu arada pek fal baktirmaya değer birilerinin kaldigini dusunmuyorum nette seriye baglayip fal atsak bile her birinden bambaska seyler cıkar biraz sogudum sanirim fal durumlarina
Serçe sende yok mu bir şeyler? Gelişmeler vs.. gördüğüm sevindim seni bu arada :)

Kıymet sanırım bakıyor ama emin değilim yerini izini bilen yok. Efsane gıbı dolasan çocuğunu ölümünü gormesı hıkayesi var, düşün Eskişehir'le arkadasım görmeye gıtmeye korkup ama söyledıgı seylerın çıkmadığı çok oldu

Serçe sende yok mu bir şeyler? Gelişmeler vs.. gördüğüm sevindim seni bu arada :)
Bende sizleri görünce seviniyorum forumdayim hala bdv takiliyorum genelde :))) fal baktirmayinca sadece okuyucu oldum binnaz topicine
Özel hayatimda son bir haftadir gelisme var canim fakat fal attigim kisi ile ilgili bisiy yok olacagini da sanmiyorum bende kökten kapattim o defteri gec bile kaldim hatta ben 2 kisi icin fal atiyodum bi dönem ikisi de olmaz diyenler olmustu ama emin degilim sallamista olabilirler gibi geliyor nedense olumsuza baglamis olmak icin soyleyen de var. Şu açidan nakta cıkti diyebilirim 2 kisi ile olumsuz sonuclanacagini ama ona da tekrar merak edipte fal atmam
Hayatina biri girecek diyen bir suru falci var tabi her falin sonu öyle süslu laflarla bitiriyorlardi ama onlarin dedigi yollarla karşıma çıkmış biri olmadi

philly philly hmm belki de bu şekilde ünü yayılmıştir pr calişması gibi . Bakim yapiyorsa bi yerlerden çıkar bence

Yeni yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. Yulee’ye iki defa fal attım bu zamana kadar bu ara değişik, anlamlandıramadığım gelişmeler olduğu için üçüncüyü atmak istedim. Her ne kadar vadeleri tutmasada özenli bakım yaptığı için ve naif bir tavrı olduğu için onu seçmek istedim. Keşke seçmeseymişim.
Yaklaşık iki saat sonra iade ile falıma kırıcı ve bana göre ağır bir yorum aldım. Kendisine üslubu yakıştırdım mı hayır. Duvarınada yazdım bugün fakat silmiş doğal olarak.
Yulee’yi sevdiğimi birkaç defa paylaşmıştım burada bu yüzden bunu yazmayı borçlu bildim sizlere. Bir daha fal atar mıyım kendisine asla!
Yule bır ara cok konusulmustu vaktıyle ben de begendıgımı yazmıstım...Ama antonie antonie 'nın Yulee falını okudum özelden kısa ve özensizdi..Yulee'nın bana dedıklerı de olmadı zaten...Falcının lafı cıkar veya cıkmaz ama sana tavrı hıc hoş degıl..Duvarını sılmıs olabılır ama kesin burayı okuyordur o da,baskaları da.......

Bende sizleri görünce seviniyorum forumdayim hala bdv takiliyorum genelde :))) fal baktirmayinca sadece okuyucu oldum binnaz topicine
Özel hayatimda son bir haftadir gelisme var canim fakat fal attigim kisi ile ilgili bisiy yok olacagini da sanmiyorum bende kökten kapattim o defteri gec bile kaldim hatta ben 2 kisi icin fal atiyodum bi dönem ikisi de olmaz diyenler olmustu ama emin degilim sallamista olabilirler gibi geliyor nedense olumsuza baglamis olmak icin soyleyen de var. Şu açidan nakta cıkti diyebilirim 2 kisi ile olumsuz sonuclanacagini ama ona da tekrar merak edipte fal atmam
Hayatina biri girecek diyen bir suru falci var tabi her falin sonu öyle süslu laflarla bitiriyorlardi ama onlarin dedigi yollarla karşıma çıkmış biri olmadi

philly philly hmm belki de bu şekilde ünü yayılmıştir pr calişması gibi . Bakim yapiyorsa bi yerlerden çıkar bence

Zannetmiyorum bak dedim ben bakmadı :))) değişik biri tam bir ergendi o zaman, sadece şöyle diyeyim. Benim danışman hocamı tarif etti tipi yüzde yüz doğru, ve ben bir süre yanımda soğuk bir şey hissediyordum ( özelden de tanıştığım biri). Yani mesela sağ tarafımdan bir esinti olduğunu düşün , sok bir esinti ve ben bunu hissediyorum düşün. Herhalde kuruntu yapıyorum dedim ta ki başka biri de yaaa philly şuradan bir soğuk hava geliyor sanki diyene kadar. Şahsına sordum hatta yanımda soğukluk hissediyorum diye , o da korkma onlar benim müvekkillerim senin yanınd durmaları laxım bır sure ıki güne gıdecekler, negatıf enerjiler var yanında vs dedi.

Neyse değişik bir insandı, geceleri belli bir saatte düzenli uyanıyordum bunu direkt ilk fal baktığında söyledi. Ama benim majisyen olarak doğdugumu da söyledi. İlginç yani

Back
X