tellwe.com'da bakılan fallar!

ya ben nedense nakta ve yesilcingeneyi asiri olmsuz yorumlarlar enerjim mahvolur diye yanasmiyorum hadi durum olmsuz olablr ama ne bilm :D

şakaaa yapıyosun yagmur nasıl vade tutturdu ya ben de istiyorum:KK70: ben yine yagmur ablaya attım ya onun sesi çok güzel ya duyunca mutlu oluyorum.şey yapıyor bana bak bi gün gelcen ben çok mutluyum dicen lütfen üzülme falan :KK70::KK70: yerim seni ya :KK70:

şaka maka en sevdiğim falcı yaagmurdur nazar değmesin süreçte ben de hiç yanılmadı çok sevinirim enerjiniz tutarsa bence fal aleminde nadir samimi insanlardan biri
Ay bu yagmur hangsydi canm bide ne atyoz

Bende ilk kez baktırdım ve bugüne kadar denemediğim için kızdım kendime.Falım az önce geldi ve çok spesifik konulara değinmiş sıfır bilgiyle. Hala şoktayım :)
hıııı ben de öyle şoklardayım okurken sadece isimleri verip bakar mısınız yazmıştım sonucu çıkarsa benden mutlusu olmaz

kızlar sevgi dermandan (falsepeti) yorum alan birileri yokmu kadının 2.dediği de çıktı ben de bu sefer para konusuydu ,

hıııı ben de öyle şoklardayım okurken sadece isimleri verip bakar mısınız yazmıştım sonucu çıkarsa benden mutlusu olmaz

kızlar sevgi dermandan (falsepeti) yorum alan birileri yokmu kadının 2.dediği de çıktı ben de bu sefer para konusuydu ,
ben ona baktirdim vade bekliyorum ama pespembe bir fal benim hayatım o kadar olumlu değil anlık tespitler doğru değildi

ya ben nedense nakta ve yesilcingeneyi asiri olmsuz yorumlarlar enerjim mahvolur diye yanasmiyorum hadi durum olmsuz olablr ama ne bilm :KK70:

:)) yeşilçingene ye gönderdim iade etti falımı , nakta dan ilk yorum alacağım zaman muhtemelen 7-8 ay karar verip yorum almamıştım :D tereddüt etmiştim lakin beklediğimden daha ılıman bir ses ve yorum aldım yaklaşımı nezatekli ve ilgiliydi..
tabi birde enerji uyuşması meselesi var senin içinden kim geçiyorsa kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yorum alman en güzeli..

merhaba kızlar ben geysu'yu test ettim biraz :D
ben geysu'nun geleceğe dair öngörülerinin çıkmayacağını düşünüyorum. bence duymak istediğimiz şeyleri söylüyor. burada da çok fazla çıksın lütfen diye bekleyen var. e ümidimizi fallara bıraktıysak hep birlikte eğri oturup doğru konuşalım en olmayacak dualara amin diyoruz. ben de çok seviyorum ama objektif olayım tekrar bir araya gelmemiz im-kan-sız! ama geysu iki aya tekrar görüşmeye başlayacağımızı ve daha nice güzel şeyleri söylüyor. ilk geysu'dan fal aldığımda kaç gün mutlu gezdim hatırlamıyorum. %90 olumsuz konuşacak diye bekliyordum ama tam tersine çoook olumlu konuşmuştu. neyse zamanla aklım bunun çok saçma olduğuna ikna oldu ve önüme bakmaya başladım.
hayatımda olan yeni olaylarla alakalı fal attım geysu'ya. ve söylüyorum :D kişilik analizleri muazzam. olaylardaki kişilerin karakterlerini çok doğru bildi. hatta spesifik bildiği noktalar da oldu, ben sormadığım halde. şaşırdım açıkçası. yine başta bahsettiğim kişi için söylediği aşırı olumlu şeyleri tekrarlamış. fakat biri ile alakalı doğru olduğuna çok emin olduğum bir şeyin tersini söylemiş. üstüne soru hakkımı bir de buna harcayıp "emin misin?" diye sordum kesinlikle emin olduğunu aksini duyarsam asla inanmamamı söylemiş :D

yani evet, iyi bir falcı ama söylediği her şey doğru değil. hangisinin doğru, hangisinin yanlış olduğundan emin olabilir miyiz? olamayız. xaten gelecek için söylediklerinin doğru olmadığını neden düşündüğümü başta yazmıştım. o yüzden sadece geysu için söylemiyorum ama bu fallara güvenmemek lazım. tabii önce kendimi ikna etmem lazım ya bu konuda, neyse.

Peki bunu bilenler oldu mu. Başka birine baktirmis mıydın. Hayırlısı olsun bu arada

Öncesinde naktaya baktırmıştım. Onunla olmayacak ama 3 hafta içinde spesifik bi konu için sana ulaşacak demişti. Sonuç kısmı olumsuz oldu dediği gibi ama süreçte ne nakta ne geysu bildi

merhaba kızlar ben geysu'yu test ettim biraz :KK70:
ben geysu'nun geleceğe dair öngörülerinin çıkmayacağını düşünüyorum. bence duymak istediğimiz şeyleri söylüyor. burada da çok fazla çıksın lütfen diye bekleyen var. e ümidimizi fallara bıraktıysak hep birlikte eğri oturup doğru konuşalım en olmayacak dualara amin diyoruz. ben de çok seviyorum ama objektif olayım tekrar bir araya gelmemiz im-kan-sız! ama geysu iki aya tekrar görüşmeye başlayacağımızı ve daha nice güzel şeyleri söylüyor. ilk geysu'dan fal aldığımda kaç gün mutlu gezdim hatırlamıyorum. %90 olumsuz konuşacak diye bekliyordum ama tam tersine çoook olumlu konuşmuştu. neyse zamanla aklım bunun çok saçma olduğuna ikna oldu ve önüme bakmaya başladım.
hayatımda olan yeni olaylarla alakalı fal attım geysu'ya. ve söylüyorum :KK70: kişilik analizleri muazzam. olaylardaki kişilerin karakterlerini çok doğru bildi. hatta spesifik bildiği noktalar da oldu, ben sormadığım halde. şaşırdım açıkçası. yine başta bahsettiğim kişi için söylediği aşırı olumlu şeyleri tekrarlamış. fakat biri ile alakalı doğru olduğuna çok emin olduğum bir şeyin tersini söylemiş. üstüne soru hakkımı bir de buna harcayıp "emin misin?" diye sordum kesinlikle emin olduğunu aksini duyarsam asla inanmamamı söylemiş :KK70:

yani evet, iyi bir falcı ama söylediği her şey doğru değil. hangisinin doğru, hangisinin yanlış olduğundan emin olabilir miyiz? olamayız. xaten gelecek için söylediklerinin doğru olmadığını neden düşündüğümü başta yazmıştım. o yüzden sadece geysu için söylemiyorum ama bu fallara güvenmemek lazım. tabii önce kendimi ikna etmem lazım ya bu konuda, neyse.

Geysu'yu çok beğenirim ama bende zihin okuduğunu düşünenlerdenim. Ne istiyorsak onu veriyor gibi.

Ama bir şey demek isterim "imkansız diye bir şey yok"
Evet samimi olayım bu topikteki çoğu kişinin durumu olumsuz, sarpa sarmış eğri büğrü doğru yanlış ilişkiler...Bunlardan biri benimdi yanlış kişiydi ve "imkansızdı" hiç bir görüşme olmadan 1 buçuk yıl sonra barıştıysam ve karşımda bambaşka birini bulduysam "imkansız diye bir şey yok" :)

Geysu'yu çok beğenirim ama bende zihin okuduğunu düşünenlerdenim. Ne istiyorsak onu veriyor gibi.

Ama bir şey demek isterim "imkansız diye bir şey yok"
Evet samimi olayım bu topikteki çoğu kişinin durumu olumsuz, sarpa sarmış eğri büğrü doğru yanlış ilişkiler...Bunlardan biri benimdi yanlış kişiydi ve "imkansızdı" hiç bir görüşme olmadan 1 buçuk yıl sonra barıştıysam ve karşımda bambaşka birini bulduysam "imkansız diye bir şey yok" :)
:) Çok sevindim İnanılmaz:)

Merhaba kızlar; ben de tellwe ve binnaz ablada baktırdığım falları sizinle paylaşmak istedim.
Medyume 1 ; uzun sayılabilecek olumlu bir faldı.Nöbet faldı o yüzden beklemedim fazla da.Biraz pembe geldi ama uslübu çok güzeldi,nazik biri. Karşı tarafla ilgili karakter analizi tutarlıydı. 2 aylık vade vermişti süre dolmadı.
41 bakla; uzun ve detaylı bir faldı.emek verdiği belliydi. Genel olarak olumsuzdu. Kasım ayında gelişme olacağını söylemişti. Bunu bildi, dediği oldu. İhtimal zayıf olduğundan şaşırmıştım.karşı tarafı iyi analiz etmişti. Esas soruma 3lü vakit verdi süre dolmadı.Ayrıca karşı tarafla aramızda mesafe olduğunu da tek bilen oydu.
yulee;aldığım en detaylı en emekli faldı.Karakter analizi mükemmeldi. uslübu yaklaşımı dostçaydı,kibar ve ilgili biriydi.sorularıma 3lü vakit verdi.süre dolmadı.
artemis world; çok düşük bir ücretle bakıyor, özenli ve nazik biri, kahve falındaki sembolleri hisleri ile yorumladı.olumlu bir faldı, sorularımı cevapladı ama vade vermedi.
medyumece; orta uzunlukta olumlu bir faldı,vade vermedi,sorularımı cevapladı, kibar ve ilgili biriydi. o da faldaki sembolleri tek tek belirleyip sorularla yorumladı.alınan ücrete göre fazlasıyla emek vermişti.
taraca;orta uzunlukta çok olumlu bir faldı. 1,5 ay vade verdi.süre dolmadı.nazik ve kibar biri.durum analizi iyiydi.
geysu; enerjisinin düşük olduğunu söyledi,iade etti,daha sonra yeniden denmemi istedi,uslübu çok dostçaydı.Kibar ve düzgün biri.
yeşil çingene;enerjimiz uyuşmadığı için iade etti,yorum almayı isterdim.
Medyum Hestia; promosyon fal baktı bana, kartları yorumladı,bilgili biri,soru soramadığımdan genel yorum aldım. Promosyon fal için çok detaylı ve uzundu.Hisli biri olduğunu düşünüyorum.
Sentines; nisan ayına vade verdi,ora uzunlukta bir faldı. küçük bir konuyu bilmişti.
Aysun Kırdeniz;ilgili ve kibar biri net tarih verdi 6 ocak. kartları sorulara göre yorumladı.bilgili biri, uzun bir fal göndermişti.
Seval öztürkoğlu; 8 aralıkta bir görüşme gördü,genel olarak olumlu bir faldı. Uslubu çok yumuşak ve ilgili biri.

Bu isimlerin hepsinin gerçekten bakıp yorum yaptığını düşündüm,hepsi ismimle hitap etti. Yiramir ve geysu dan yorum almayı düşünüyorum.

Selamlar öncelikle güzel bir hafta diliyorum hepimize :-)

K _Katina_ yeşil çingene çoğu kişiye iade ediyor denildi , bende ona bir kez fal yolladım ve falı yollarken lütfen iade etmeyin olumsuzda olsa duymaya açığım dedim .. oda benim işim fal bakmak neden iade edeyim sen olumsuza açıksan kendini biliyorsan neden red edeyim dedi ve falıma baktı aklınızda olsun :-)

asıl habere geliyorum bence geysu tekrar tutturdu ))) S sunshine91 luciferr luciferr zaten anlık durum müthişti ve teyit etme şansım oldu birebir dediklerinin hepsi doğruydu ortalama bir vade vermişti ve o vadede dediği olayı yaşadım şuan her şey dediği gibi ilerliyor ...

Unutmadan imkansız diye bir şey yok milenart milenart sana aynen katılıyorum , fallar sadece araç anlık rahatlama , kimseye soramayacağımız bir şeyi o an birine sorup öğrenme isteği ama kaderimiz elimizde isteyelim yeter güzel şeyler bizleri bulsun , tüm fallar çıksın sevgiler .

Selamlar öncelikle güzel bir hafta diliyorum hepimize :-)

K _Katina_ yeşil çingene çoğu kişiye iade ediyor denildi , bende ona bir kez fal yolladım ve falı yollarken lütfen iade etmeyin olumsuzda olsa duymaya açığım dedim .. oda benim işim fal bakmak neden iade edeyim sen olumsuza açıksan kendini biliyorsan neden red edeyim dedi ve falıma baktı aklınızda olsun :-)

asıl habere geliyorum bence geysu tekrar tutturdu ))) S sunshine91 luciferr luciferr zaten anlık durum müthişti ve teyit etme şansım oldu birebir dediklerinin hepsi doğruydu ortalama bir vade vermişti ve o vadede dediği olayı yaşadım şuan her şey dediği gibi ilerliyor ...

Unutmadan imkansız diye bir şey yok milenart milenart sana aynen katılıyorum , fallar sadece araç anlık rahatlama , kimseye soramayacağımız bir şeyi o an birine sorup öğrenme isteği ama kaderimiz elimizde isteyelim yeter güzel şeyler bizleri bulsun , tüm fallar çıksın sevgiler .
şu mesajı okumalara doymadım motive olmaya ihtiyacım var haber gelicek diye kodlamam lazım kendimi ama geysu patladı mesajlarını gördükça ağlamaklı oluyodum şuan tekrar bir toparlanma enerjisine girdim

Back
X