Merhaba kızlar; ben de tellwe ve binnaz ablada baktırdığım falları sizinle paylaşmak istedim.
Medyume 1 ; uzun sayılabilecek olumlu bir faldı.Nöbet faldı o yüzden beklemedim fazla da.Biraz pembe geldi ama uslübu çok güzeldi,nazik biri. Karşı tarafla ilgili karakter analizi tutarlıydı. 2 aylık vade vermişti süre dolmadı.
41 bakla; uzun ve detaylı bir faldı.emek verdiği belliydi. Genel olarak olumsuzdu. Kasım ayında gelişme olacağını söylemişti. Bunu bildi, dediği oldu. İhtimal zayıf olduğundan şaşırmıştım.karşı tarafı iyi analiz etmişti. Esas soruma 3lü vakit verdi süre dolmadı.Ayrıca karşı tarafla aramızda mesafe olduğunu da tek bilen oydu.
yulee;aldığım en detaylı en emekli faldı.Karakter analizi mükemmeldi. uslübu yaklaşımı dostçaydı,kibar ve ilgili biriydi.sorularıma 3lü vakit verdi.süre dolmadı.
artemis world; çok düşük bir ücretle bakıyor, özenli ve nazik biri, kahve falındaki sembolleri hisleri ile yorumladı.olumlu bir faldı, sorularımı cevapladı ama vade vermedi.
medyumece; orta uzunlukta olumlu bir faldı,vade vermedi,sorularımı cevapladı, kibar ve ilgili biriydi. o da faldaki sembolleri tek tek belirleyip sorularla yorumladı.alınan ücrete göre fazlasıyla emek vermişti.
taraca;orta uzunlukta çok olumlu bir faldı. 1,5 ay vade verdi.süre dolmadı.nazik ve kibar biri.durum analizi iyiydi.
geysu; enerjisinin düşük olduğunu söyledi,iade etti,daha sonra yeniden denmemi istedi,uslübu çok dostçaydı.Kibar ve düzgün biri.
yeşil çingene;enerjimiz uyuşmadığı için iade etti,yorum almayı isterdim.
Medyum Hestia; promosyon fal baktı bana, kartları yorumladı,bilgili biri,soru soramadığımdan genel yorum aldım. Promosyon fal için çok detaylı ve uzundu.Hisli biri olduğunu düşünüyorum.
Sentines; nisan ayına vade verdi,ora uzunlukta bir faldı. küçük bir konuyu bilmişti.
Aysun Kırdeniz;ilgili ve kibar biri net tarih verdi 6 ocak. kartları sorulara göre yorumladı.bilgili biri, uzun bir fal göndermişti.
Seval öztürkoğlu; 8 aralıkta bir görüşme gördü,genel olarak olumlu bir faldı. Uslubu çok yumuşak ve ilgili biri.
Bu isimlerin hepsinin gerçekten bakıp yorum yaptığını düşündüm,hepsi ismimle hitap etti. Yiramir ve geysu dan yorum almayı düşünüyorum.