- 7 Temmuz 2018
- 70
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.941
falsepeti yağmur nasil kizlar baktiran var mi ismi sadece yagmur olan sothisli olan degil digeri?,oylum genc nasil bir de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
u: iki kere baktırdım anı değil de cok yakın g
Ellynora'a 6 aydan fazla zaman once baktirmistim cok nokta atisi olmasa da anlik durumu ve karsi tarafi iyi anlatmisti dedigi sekilde oldu bir daha baktiracak kadar etkilenmedim ama bence tutarliydi fali.Kızlar ellynore baktıran var mı? Şu an uzakta görünüyor ama atasım var
Tellwe'de Okaliptus49 ilk fali oldukca dogrudu ikinci fali olmadi, bir de Ecem23 iki fali da tutarliydi anlik iyi bildi gelecek 2-3 aylik bir surec var ama bunlar disinda onerebilecegim kic kimse yok tellwe'de benim.kızlar yeşil çingene tarafından reddedildim. bana telvede önerisi olan var mı
merhaba lizya ecemin vadesi cıktı mı sana?Tellwe'de Okaliptus49 ilk fali oldukca dogrudu ikinci fali olmadi, bir de Ecem23 iki fali da tutarliydi anlik iyi bildi gelecek 2-3 aylik bir surec var ama bunlar disinda onerebilecegim kic kimse yok tellwe'de benim.
Anlık çok iyiydi, Ecem ben tarzınında seviyorum ve yakın zaman soylediği şey bence olmaz demiştim ve oldu. Uzak vade kış ayları için dediği bir şey var Zümra Elfin ve Ares’le paralel konussa da durum şu an belirsiz bakalım 3-4 aylık bir surec var kesin çıktı diyebilmem için.merhaba lizya ecemin vadesi cıktı mı sana?
Yiramir’e baktırmadım ama uyumsuzz bana genel anlamda bilmişti. Yalnız çok kısa bakıyor.yiramir veya uyumsuz dan kimi önerirsiniz
Bana uyumsuzun ilk falı çıkmıştı. Yiramir de gayet özenliyiramir veya uyumsuz dan kimi önerirsiniz
Bana uyumsuzun ilk falı çıkmıştı. Yiramir de gayet özenli
Anlık iyi ama sonuç olumlu konuşmuştu. Olmadı . uyumsuz gelgitli olacak dedi aynen öyle oldu. Sonra da benim için bitti zatenyiramirin çıktığı veya bildiği oldu mu? anlık da nasıl
Kızlar bende ilk kez baktıracağımkime baktirmaliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
Kızlar genel olarak hepinize soruyorum. Geysu anlık çok iyi diyorsunuz ama teyit ediyomusunuz gerçekten dediği gibi mi anlık durum. Yoksa güzel şeyler söyleyip aslında duymak istediklerimizi mi söylüyo anlık durumda hiç olumsuz konuştuğu bu adam seni sevmiyo başkasıyla birlikte falan dediği oldumu?Geysu diyorum :)
Kızlar genel olarak hepinize soruyorum. Geysu anlık çok iyi diyorsunuz ama teyit ediyomusunuz gerçekten dediği gibi mi anlık durum. Yoksa güzel şeyler söyleyip aslında duymak istediklerimizi mi söylüyo anlık durumda hiç olumsuz konuştuğu bu adam seni sevmiyo başkasıyla birlikte falan dediği oldumu?
Benim ilk falı dedigi gibi ilerledi süreci dogru tahmin etti . Sonuç olarak da senin için yıpratıcı olur demişti . Olumlu da konuşmadı yani. Pembe tablo çiziyor diye düşünüyorsanKızlar genel olarak hepinize soruyorum. Geysu anlık çok iyi diyorsunuz ama teyit ediyomusunuz gerçekten dediği gibi mi anlık durum. Yoksa güzel şeyler söyleyip aslında duymak istediklerimizi mi söylüyo anlık durumda hiç olumsuz konuştuğu bu adam seni sevmiyo başkasıyla birlikte falan dediği oldumu?
Simdiye kadar o kadar fal attım ki. Sevmiyor diyenler de oldu inan. Ama bir umut işte bekliyoruzD dreamgardenelif1310 sağolun kızlar. Anlık iyi gelecek çıkmıyor yorumları var hep. O yüzden düşündüm pembe tablomu çiziyor diye. Malum bizde adam seni seviyor diyince sevinip bildi sanıyoruz. Gerçi seni sevmiyor diyene rastlamadım daha :)