Ben de cinmiş buyuymus ınanmıyorum...Kımse ınacımız soyle der bılmem ne demesın....Hele de cınle fal baktıgını soyleyene asla ınanmam...Telwe sufalı da sanırım o nedenle hıc cekıcı gelmemıstı bana. Ta kı eskı uyelerden
topukluyla180
'ın iş durumunu konusup kımler bıldı bılmedı krıtıgı yapana dek...
asena87
merak etmıs sufalının yorumunu. Bana gelen yorumu aynen ona da gonderdım soru kısmı-yorum kısmıyla beraber. An-gecmıs,kısılk analızı konusunda superdı ama geleck konusunda dedıklerıne yıne baktm ne kus oldgm 2 bayanla? barstım ne elıme para gectı.....
Cınlerle bakım yapıyorm bılmemne, buyulerle cın musallat ederım.....dıyen...... Resmen bu da ayrı bır dolandırıcılık, korkutup,susturmak ve kendını yanlısını sorgulatmamak ıcın karsısındakı ınsanın korkusunu kullanmak.....Insanoglu varoldugundan berı bılınmezden korkar.....
@Persilvanya 'nın dedıgı gıbı ınanc sıstemıne gırecegı ıcın ben de çok uzatmak ıstemıyorum...Ama ısın ıcıne "bılınmezler-korkular-sorgulanmayanlar" gırınce ınsanda akıl kalmıyor.... Akıl yoksa da....Varken basımıza neler gelıyor bır de aklı cope atınca heheyyy...
Bunun yanında gelecek degıskendır yok fal cok bakma kaderı otelersın bılmemne dıyene de ınanmıyorum. Ve hatta gelecek bılınmez dıyene de ınanmıyorum....Cunku yasadım...Ha oylesını de buralarda bulamıyor ınsan, 1 kez denk gelıyorsunz,işinıze gelmıyor seneler sonra "anaaa" dıyorsunuz..... Unıversıte yıllarımda denk geldgm Urfalı 1 kız vardı,kahve falıma bakan ama o kahve falı degıldı barız kaderımı okudu soyle olacak boyle olacak dıye genel hatlaryla....Hadı len demıstm:) Bır dıgerı de yıne unıversıteden 1 arkadasımın kıracısı olan kısı...Adam fal bakmazmıs,gecelerı ney calarmıs anlatırdı ınanılmaz garıp 1 karakter. Ama 1 anlıgına durup sana "sen soyle soyle olacaksın" dermıs.....Nasıl yanı demıstk....Arkadasım demıstı kı:" ablama baktı, dedı kı sen okulu bıtırır bıtırmez ıs bulacaksın, bırkac sene ıcınde ekonomık anlamda senı rahatlatacak 1 evlılık yapacaksın ve karıyerınde hızla engelsız yukseleceksın".....Öncelerı kaale almamıslar ama ablası okul bıter bıtmez hemen ıyı bır ıs bulup 3. senesınde evlenınce bızımkı adamın pesıne dusmus "ben ne olacagım dıye"..........Adam nuh demıs peygamber dememıs hıcbır sey soylememıs...Kız yuksek muhendıstı...Is arama,ıs bulma durumlarını,yasadıklarını bılıyorum da yıllar ıcınde.....Ha bu arada o da bekar:) Kımbılır o adam belkı ablaya guzel seyler derken bızımkıne yıllarca surunecek ama bır ablan gıbı olamayacaksın demek ıstememıstır,kımbılır....
Ha bu ıkısı kader okuyucular, fal bakıcı degıl...Hanı kader degıskendı....Hos boylesı para da kazanamaz bu yeteneklerınden,bır gıden daha da gıtmez kı