tellwe.com'da bakılan fallar!

nasıl birşey çıktı ve vade olarak da tuttu mu
Bu ay bitmeden arada sorun olacağını söyledi dün gece yaşadık bazı durumları da onunla ilgili gayet güzel bilmişti kadın bana söyledi iyi giderken herşey sun gece bitme noktasına geldi belki de bitti bilmiyorum gerçi sonra seni kaybetmek istemediği için sonrası güzel olacak dedi ama bilmiyorum ben bitti gözüyle bakıyorum artık

Bu ay bitmeden arada sorun olacağını söyledi dün gece yaşadık bazı durumları da onunla ilgili gayet güzel bilmişti kadın bana söyledi iyi giderken herşey sun gece bitme noktasına geldi belki de bitti bilmiyorum gerçi sonra seni kaybetmek istemediği için sonrası güzel olacak dedi ama bilmiyorum ben bitti gözüyle bakıyorum artık
bana da buna yakın bir şey söylemişti her şey güzel giderken planlar yapılırken birden uzaklaşacak sessizlik olacak falan diye ama sanki ben bunu geçmişte yaşadım onu mu diyo acaba diye emin olamadım :s

bana da buna yakın bir şey söylemişti her şey güzel giderken planlar yapılırken birden uzaklaşacak sessizlik olacak falan diye ama sanki ben bunu geçmişte yaşadım onu mu diyo acaba diye emin olamadım :s
geçmişte de yaşadım git geller de bana bu ay bitmeden olacak dedi oldu da

fal sepeti yorumcu zeus nasıl kızlar onu bekliyorum?

Ben de onu ve Ayışığın'ı ilk kez denedim. Daha çok yeni, o yüzden gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum. Zaten artık belli bir konuyu düşünerek baktırmıyorum falları, sadece eskiden olduğu gibi güleyim eğleneyim kafasıyla arada tek tük. Zeus'un tatlı bir üslubu var. Geçmişi ve anlık durumu anlatımını beğendim, doğru noktalara değinmiş. Gelecek içinse fazlasıyla net ve iddialı konuştu. Hayırlısı diyeyim :))

Elifsucan’a yaklaşık 2 hafta arayla 2 kez baktırdım. İlk falıyla biraz çelişti açıkçası. Geçmişte olan bir şeyi gelecekte olacakmış gibi söyledi. Baktırdıktan sonra hayatımda çok değişik bir gelişme oldu ve onunla ilgili hiçbir şey söylemedi. Gerçekten iyi bir falcı onu görebilmeliydi diye düşünüyorum.

Elifsucan’a yaklaşık 2 hafta arayla 2 kez baktırdım. İlk falıyla biraz çelişti açıkçası. Geçmişte olan bir şeyi gelecekte olacakmış gibi söyledi. Baktırdıktan sonra hayatımda çok değişik bir gelişme oldu ve onunla ilgili hiçbir şey söylemedi. Gerçekten iyi bir falcı onu görebilmeliydi diye düşünüyorum.
size de bilememiş işte fal olayı da böyle garip bende buradan okuyarak baktirdim bana tuttu dedikleri okudum ilk falını araya ayrılıkta girecek ayrılık da yaşayacaksınız yazmış şimdi dediği durumu yaşıyorum

size de bilememiş işte fal olayı da böyle garip bende buradan okuyarak baktirdim bana tuttu dedikleri okudum ilk falını araya ayrılıkta girecek ayrılık da yaşayacaksınız yazmış şimdi dediği durumu yaşıyorum
Evet, bilemedi doğrusu. Mesela sevdiğim bir falcı var, yaşadığım o olaydan sonra ona gidip baktırınca direkt o meseleyi söyledi. Yabana atılacak bir konu da değildi. Online falcılar beni tatmin etmiyor sanırım :)

Evet, bilemedi doğrusu. Mesela sevdiğim bir falcı var, yaşadığım o olaydan sonra ona gidip baktırınca direkt o meseleyi söyledi. Yabana atılacak bir konu da değildi. Online falcılar beni tatmin etmiyor sanırım :)
ay kim o bende baktirayim ona istanbul da ise ayda telefonda bakıyorsa iyiyse öyle

ay kim o bende baktirayim ona istanbul da ise ayda telefonda bakıyorsa iyiyse öyle
Symbol beşiktaş’taki Nihal. Ama tavsiye etmiyorum, o şekilde anlamayın :) çünkü bana çok iyi olan bir başkasına aşırı saçmalayabiliyor ya da tam tersi :) Nihal de anda iyi aslında, gelecek olarak söylediği şey biraz pembe geldi mesela. Şu an öyle bir şey imkansız ötesi.

belki 2 hafta ara kısa gelmiştir ondan. Hiç mi birşey bilemedi

bana bütün falcılar farklı konuştu ya hepsi farklı ihtimaller verdi illaki birisinin dediği tutacak zaten :D uyumsuz ve banuyılmaz aynı konuştu cümleleri bile nerdeyse aynıydı. Elifsucan ve ellynore aynı şeyler söyledi hemen hemen. Falcıcananay,kahinfevzi,elffseker, şirin2017 ve geysu hep olumlu pembeci konuştu. Nakta çok farklı konuştu. Şimdi ben hangine inanayım? Dediğim gibi illa birileri tutturmuş olacak ama bu onun marifeti sayılmaycak

belki 2 hafta ara kısa gelmiştir ondan. Hiç mi birşey bilemedi
İlk falda verdiğim bir detayı hiç dikkate almadan yorum yapmıştı. İkinci falda o detayı verince yorum tamamen değişti. :)
İkinci faldan hemen sonra farklı bir şey yaşadım ve bu olay öyle sıradan bir olay değildi.
Özellikle nihale gittiğimde direkt konuyu söyleyince anladım ki gerçekten o detayın bilinmesi gerekiyormuş :)

Bu arada yanlış sormuş olabilirim hesapta gözükeni değil de falcılara tıkladığımızda görünen kredileri diyorum. 35 kredi yazanlarda 35 tllik kredi gidiyor Ya. 35.00 kaç oluyor bilemedim :) teşekkür ederim :)
O şekilde hiç baktırmadım ama bence o da 35 tl’dir :) rica ederim :)

_20190623_185108.webp

Bu paylaşımı görünce sizinle de paylaşmak istedim :KK70:

Back
X