- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.901
Ben Cetin'e baktırdım ama dediği çıkmadı, ilişki yönünde. Yesilcingene'yi yarın tekrar fal gönderceğimBen de medyum çetini soracaktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Cetin'e baktırdım ama dediği çıkmadı, ilişki yönünde. Yesilcingene'yi yarın tekrar fal gönderceğimBen de medyum çetini soracaktım
Canım sözün banaysa cidden komik çünkü ben Selena80’im,hesabımı kapatmıştım,aratıp bakabilirsin kaç yıllık üyeyim,kaç bin mesajım beğenim var...yesilcingene buralarda geziyor gibi bir hissiyata kapıldım :)
Ee neden tekrar soruyorsun onu anlamadımBen Cetin'e baktırdım ama dediği çıkmadı, ilişki yönünde. Yesilcingene'yi yarın tekrar fal gönderceğim
Medyum cetin bana bakmiyorEe neden tekrar soruyorsun onu anlamadım![]()
Yesilcingene ile arasında kıyas yapmak adınaEe neden tekrar soruyorsun onu anlamadım![]()
Canım sana değildi yanlış anlaşıldım sanırımCanım sözün banaysa cidden komik çünkü ben Selena80’im,hesabımı kapatmıştım,aratıp bakabilirsin kaç yıllık üyeyim,kaç bin mesajım beğenim var...
O da mı iade ediyo yaMedyum cetin bana bakmiyor![]()
Fal sepetindeki önerilerin kimler??
Shayla baktırdım vadesine var söyledikleri an için tutarlı geldi genelde gelecek için söylemiş yazılı bakıyor, daha önce de söylemiştim aytence baktırabilirsiniz sesli bakıyor o daha detaylı an ve gelecek için yorumluyor medyumçetin baktırmadımkızlar hala baktıramadım kimseye kredim kaldı elimde.. 35tl kim var baktırabileceğim? Medyumçetin önerir misiniz? Shayla nasıl?
Talia öngörüleri oldu muCanım günaydın. Falsepetinde alex, buğra ve Talia’ya baktırdım ve en beğendiğim Talia. Kadın çok özel detaylara kadar bildi. Alex’de iyi ama Buğra patladı bende.
aytence ye baktırayım o zmaan teşekkürler :)Shayla baktırdım vadesine var söyledikleri an için tutarlı geldi genelde gelecek için söylemiş yazılı bakıyor, daha önce de söylemiştim aytence baktırabilirsiniz sesli bakıyor o daha detaylı an ve gelecek için yorumluyor medyumçetin baktırmadım
bana talianın öngörüleri çıkmadı hiç verdiği tarihler de geçti ama çıkanlar da olmuşTalia öngörüleri oldu mu
Baktırırsanız yorumlar mısınız merak ediyorum forumda çok yorum bulamadım çünkü onunla ilgiliaytence ye baktırayım o zmaan teşekkürler :)
baktırdım ama eh işte 35 tl etmez :) Lafı uzatmışta uzatmış spesifik bir şey söylemedi :) böyle falcıları sevmiyorum benBaktırırsanız yorumlar mısınız merak ediyorum forumda çok yorum bulamadım çünkü onunla ilgili
Aaa üzgünümbaktırdım ama eh işte 35 tl etmez :) Lafı uzatmışta uzatmış spesifik bir şey söylemedi :) böyle falcıları sevmiyorum ben
Talia öngörüleri oldu mu
Ben Çetin'e baktırdım ilişkim ile ilgili dediği çıkmadı.kızlar hala baktıramadım kimseye kredim kaldı elimde.. 35tl kim var baktırabileceğim? Medyumçetin önerir misiniz? Shayla nasıl?
Buğra vadesi mi patladı an mı patladı nedir tam olarak acabaCanım günaydın. Falsepetinde alex, buğra ve Talia’ya baktırdım ve en beğendiğim Talia. Kadın çok özel detaylara kadar bildi. Alex’de iyi ama Buğra patladı bende.