tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet ozanmış galiba adı. Fotoğrafa dikkatli baktım erkekmiş ben de şaşırdım :)))
Ama enerjimiz uyuşmadı bakmadı bana üzüldüm. Merak etmiştim.
Evet yaa öyle bir durumu var onun
Enerji alamadığı falları yolluyor
Bide 1 kez baktırdıysan alıyor yine
En az 1 kere baktırmak lazım işte

Niye yeşilçingeneye bu kadar taktınız? Diğer falcılar baktırılınca dolandırılmıyoruz ama yeşilçingenede dolandırılıyoruz, öyle mi?
Uzaktan aşırı şüphe uyandırıyorsunuz ya neyse 😏
Sizin adınıza çok üzüldüm okuduğunuzu anlama probleminiz varrrrrr ben sadece yeşil çingeneye kötü demedimmmmmm !!!!!!!! Kötü olduğunu düşündüğüm falları çıkmayan ve çıkan falcıları sıraladım ve en sonda dedimki aslında fal işi boş kendimizi avutmak İÇİN baktırıyoruz dedim !!!!!!!!! Yazık valla değişiksin !!!!!!!!!’ Bence sen çok şüphe uyandırıyorsun belliki yeşilçingenenin bu sitedeki hesaplarından birisin herkes saf olabilir ama ben değilim !!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar bu sitede yeşilçingenenin ve BAZI falcıların çoklu hesapları var sürekli kendilerini övüyorlar !!!!!!!!! Kötü yorum yapana muhalefet oluyorlar belkide buradan sizin bilgilerinizi alıyorlar saf olmayın

Arkadaşlar bu sitede yeşilçingenenin ve BAZI falcıların çoklu hesapları var sürekli kendilerini övüyorlar !!!!!!!!! Kötü yorum yapana muhalefet oluyorlar belkide buradan sizin bilgilerinizi alıyorlar saf olmayın
Bütün falcılar burayı takip ediyor
Yeşilçingenenin buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorum zaten çoğu falı iade ediyor enerji alamadım diyor
Arkadasıma bakmadı mesela
Para derdinde olsa bunu yapmaz
Neden bu kadar öfkelisin anlamadık
Yeşilçingene burda hep favori falcılardan
He çıkar çıkmaz o ayrı konu
Kimin falı tamamen çıkıyor zaten
Fallara göre hayatınızı yönlendirmeyin
Fal bir terapi
Olumsuz deyince olumsuz çıkıcak diye birşey yok ama genelde olumsuz bakıyor
Ne görüyorsa söylüyor

Yeşilçingenenin buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorum zaten çoğu falı iade ediyor enerji alamadım diyor
Fal bir terapi
Ne görüyorsa söylüyor
Heee anladım sende yeşilçingenenin hesabısın . Benim özel bir tepkim yoktu sadece genel olarak falcılara paralarınızı kaptırmayın dedim yeşilçingenenin de hiç bir falı çıkmadı evleneceksin dediği kişiyle yıllarca zamanım boşa gitti öfke duyuyorsam da paralarım boşa gittiği için ve çıkmadığı içindir ama özel bir öfkem yok genel olarak tellwe falcıları çok iyi değil . Seni ne ilgilendiriyor benim yorumummm?????? Ben herkesi uyarmak istedim yaaa sağol kardeş aklımızda bulunsun diyeceğine babanın oğlu mu savunuyorsun bir kere yüz yüze görmediğin bir falcıyı ????? Belki tv karşısında mısırını yerken yada ayaklarını uzatmış dalga geçerek bakıyor hiç düşündünmü nerden bileceksin ki bu kadar savunuyorsun

Babanızın oğlu olsa bu kadar savunmazsınızzzzzzzzz!!!!!!!!! Burda gelip kendini ısrarla öven falcılara bile bu kadar tepki göstermediniz . Beyniniz uçmuş sizin koyun taktiği :) yeşilçingeneden başka eski falcı kalmadı sitede evet o yüzden böyle peşine takılmışsınız gidiyorsunuz yazık bu kadar savunmayın

Fal bir terapi
Ne görüyorsa söylüyor
[/QUO
Mercimek tanesi kadar galiba :))) ya bakmadığına niye bakmıyor çünkü uyduracak birşey bulamıyor sorusu açık değildir senaryo üretemez siz falcıları ne sanıyorsunuz ????

Fal bir terapi
Olumsuz deyince
Heee anladım sende yeşilçingenenin hesabısın . Benim özel bir tepkim yoktu sadece genel olarak falcılara paralarınızı kaptırmayın dedim yeşilçingenenin de hiç bir falı çıkmadı evleneceksin dediği kişiyle yıllarca zamanım boşa gitti öfke duyuyorsam da paralarım boşa gittiği için ve çıkmadığı içindir ama özel bir öfkem yok genel olarak tellwe falcıları çok iyi değil . Seni ne ilgilendiriyor benim yorumummm?????? Ben herkesi uyarmak istedim yaaa sağol kardeş aklımızda bulunsun diyeceğine babanın oğlu mu savunuyorsun bir kere yüz yüze görmediğin bir falcıyı ????? Belki tv karşısında mısırını yerken yada ayaklarını uzatmış dalga geçerek bakıyor hiç düşündünmü nerden bileceksin ki bu kadar savunuyorsun
Ben yeşilçingenenin hesabı falan değilim
Gel ispatlayayım sana
Özelden nomu yazarım
İnsanlara iftira atma lütfen
Burda bir sürü konum var bakabilirsin
Tamam çıkmamış olabilir falı
Direk onla evleneceksin diye bir fal bakmadı bana hiç
Aksine hep yuvarlak ve olumsuz konuştu bana
Yani yeşilçingene sen bunla evlenicen falan demez ki tarzı bu değil
Yolunuz açık der yada böyle böyle yaparsan bu adam gider der yada hayatında biri var falan der bu tarz bakar
Sen fazla umutlanmışsın
Ayrıca bir fala göre hayatını şekillendirme sana tavsiye
Yeşilçingeneyi bırak kimse bunun garantisini veremez sana
Falcılar anlık olayları biliyor bence
Hisleri kuvvetli biri
Bu kadar atara gerek yok sakin ol

Yazıklar olsun !!!! Yüz yüze bir kere görmediğin insanı nasıl da savunuyorsun ! İnsan 40 yıllık kocasını tanıyamıyor yeri geliyor aklınızı peynir ekmekle mi yediniz , paranızı kaptırmayın arkadaşım fallardan hayır yok !!!!!!!!₺!!!! DEĞİL tellwe hiç bir siteden hiç bir falcıdan umut bağlayıp yıllarınızı çöpe atmayın . Yazık günah onun yerine fakir fukara sevindirin psikolojiniz bozuksa doktora gidin .

Yeşilçingenenin falını bulup sana atacam !!!!!!
Ayrıca başkasıyla evliymişsin
Yuvanı kurmuşsun ne güzel
Neden bu kadar öfke?
Bilemediyse bilemedi yani
Zaten başkasıyla evlisin
Aklın eski sevgilinde mi nasıl birşey bu ya
Öfkeliymiş falcıya

Yeşilçingenenin çıkmayan falı . ADam beni o sırada aldatıyormuş meğersem ve sonumuzda aldatarak bitti

Eklentiler

• B6D44D76-D822-4CCD-9C64-0C71874E3EB3.webp
    B6D44D76-D822-4CCD-9C64-0C71874E3EB3.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 154
Ayrıca başkasıyla evliymişsin
Yuvanı kurmuşsun ne güzel
Neden bu kadar öfke?
Bilemediyse bilemedi yani
Zaten başkasıyla evlisin
Aklın eski sevgilinde mi nasıl birşey bu ya
Öfkeliymiş falcıya
Düzgün konuş !!!!!!! Aklım niye eski sevgilimde olsun evli bir kadına nasıl konuşuyorsun ! Haddini bil . Onun yüzünden yıllarım Gitti diyorum . Bana çıkmadı size de çıkmaz diyorum . Siz benim üstüme geldiğiniz için bu kadar öfkeliyim. Tanımadığınız bir insanı ısrarla savunduğunuz için

Yeşilçingenenin çıkmayan falı . ADam beni o sırada aldatıyormuş meğersem ve sonumuzda aldatarak bitti
Tamam sakin ol
Çıkmamış
Sende başkasıyla evlisin
Geçmişi deşme normal bir piskolojide değilsin sanırım Allah yardımcın olsun

Tamam sakin ol
Çıkmamış
Sende başkasıyla evlisin
Geçmişi deşme normal bir piskolojide değilsin sanırım Allah yardımcın olsun
Hhhhahahahahahahaah ya ben sana sinirliyim ve senin gibi olanlara ısrarla yalancı falcıları savunduğunuz İÇİN sinirlendim . Tanımadığınız insanlara bu kadar kefil olmayın güle güle

Düzgün konuş !!!!!!! Aklım niye eski sevgilimde olsun evli bir kadına nasıl konuşuyorsun ! Haddini bil . Onun yüzünden yıllarım Gitti diyorum . Bana çıkmadı size de çıkmaz diyorum . Siz benim üstüme geldiğiniz için bu kadar öfkeliyim. Tanımadığınız bir insanı ısrarla savunduğunuz için
Valla evli bir kadın olarak sen nasıl konuşuyorsun
Konuya daldın resmen
Baktırırız baktırmayız sanane
Fikrini yaz çık
Darbelisin anladık
Sana yumuşak konuşuyorum tepem atıcak şimdi hadi işine
Evlendiysen fal konularında işin ne hala

Hhhhahahahahahahaah ya ben sana sinirliyim ve senin gibi olanlara ısrarla yalancı falcıları savunduğunuz İÇİN sinirlendim . Tanımadığınız insanlara bu kadar kefil olmayın güle güle
Kefil olmadım
Çıkmayabilir fal bu dedim
Sen ısrarla çıkmıyor çıkmıyor diyorsun
Telweden birisin belli
Bide bize iftira atıyorsun
Hadi be işine

Back
X