tellwe.com'da bakılan fallar!

Neyse beyni olan arkadaşlar beni anlayacaktır zaten onlara kucak dolusu sevgiler 🥰 beyni olmayan anlamasa da olur
Offf yeter be
Git eski sevgilini unut
Evlenmemiş adam senle işte
İnanmasaydun falcılara
Burda insanlar öylesine baktırıyor
Bu ne öfke ya
Fallara inanıp umutlanmak da ayrı bir olay

Bubastis den haberi olan var mı bıraktı mı acaba uzun zamandır girmiyor :KK43: yine dediği bişeyi yaşadım çok baktırmak istiyorum.
Bende eski ex için baktırmıştım
3 sene önceki erkek arkadaşım için
Adamın tipini falan herseyi söylemişti
Boş bir falcı değil kesinlikle
Beğenmiştim nerde yok dimi şimdi

Sizin adınıza çok üzüldüm okuduğunuzu anlama probleminiz varrrrrr ben sadece yeşil çingeneye kötü demedimmmmmm !!!!!!!! Kötü olduğunu düşündüğüm falları çıkmayan ve çıkan falcıları sıraladım ve en sonda dedimki aslında fal işi boş kendimizi avutmak İÇİN baktırıyoruz dedim !!!!!!!!! Yazık valla değişiksin !!!!!!!!!’ Bence sen çok şüphe uyandırıyorsun belliki yeşilçingenenin bu sitedeki hesaplarından birisin herkes saf olabilir ama ben değilim !!!!!!!!!!!!
Üslubunuz doğuştan mı böyle ?

Düzgün konuş !!!!!!! Aklım niye eski sevgilimde olsun evli bir kadına nasıl konuşuyorsun ! Haddini bil . Onun yüzünden yıllarım Gitti diyorum . Bana çıkmadı size de çıkmaz diyorum . Siz benim üstüme geldiğiniz için bu kadar öfkeliyim. Tanımadığınız bir insanı ısrarla savunduğunuz için

Öfkeniz insanı geriyor. Dilerim banlanırsınız.

Maalesef Yesilcingeneyi ben hiç sevmedim ... Yani olumsuzu çok sert bil şekilde acımasız yumuşatmadan yazıyor... Bence bu yanlış... Tamam olumsuz olabilir ama biraz ne bileyim uygun bir dilde söylenmeli . Bana mesela seni sevmiyor, beğenmiyor , hiç hayır yok demişti. Tamam ok . Ama sonra başkasını seviyor ve kızı tarif etmeye başladı . Bence bu gereksizdi zaten insan yıkılıyor . Çıkıp çıkmadığı henüz belli değil ama şu an durumlar olumlu gözüküyor Çingene yazdığı gibi aşırı olumsuz değil.

Kızlar bubastis dönmüş şuan falda gözüküyor sanki aranizda soranlar vardı haber vermek istedim😊
Bir bana mı bilemedi acaba. Geçen Eylül ayında baktırmıştım 2 aya kadar toprak grubu başka bir kadınla birlikte olacak kendisinden bir kaç yaş büyük sen de bunun haberini alacaksın falan demişti mesela hiç alakası da olmadı. Sadece ve sadece imparatoriçe çıktığı için kartlarda böyle bir yorum yapmıştı üstelik. Sırayla kartları saydı sırayla kartları yorumladı ve bitti fal 5 dakika 20 saniye falan bakmış şimdi süresine de baktım. Hatta kendisi 3 ay hiç iletişim olmayacak demiş ama bana 5 dakika sonra mesaj atmış 😂 ben de soru kısmında bunu yazınca falımı iade etmiş.

Bir bana mı bilemedi acaba. Geçen Eylül ayında baktırmıştım 2 aya kadar toprak grubu başka bir kadınla birlikte olacak kendisinden bir kaç yaş büyük sen de bunun haberini alacaksın falan demişti mesela hiç alakası da olmadı. Sadece ve sadece imparatoriçe çıktığı için kartlarda böyle bir yorum yapmıştı üstelik. Sırayla kartları saydı sırayla kartları yorumladı ve bitti fal 5 dakika 20 saniye falan bakmış şimdi süresine de baktım. Hatta kendisi 3 ay hiç iletişim olmayacak demiş ama bana 5 dakika sonra mesaj atmış 😂 ben de soru kısmında bunu yazınca falımı iade etmiş.
Bana da cıkmamıştı ya ama begeneni de çok 🤷🏻‍♀️

Vadeler şaşabilir bence
Ben falda vadeye takılmıyorum

size söylenen olumsuz olan cıktı uzuldunuz diye herkese aynı olmak zorunda degil. ben ona gelecege yonelik bir sey de sormadım ki vade versin de şaşsın bilmem ne. bana yesilcingenenin onceden de baktıgı falları cıkmamıstı. bence siz de kendinizi bu kadar kanalize etmeyin fala. size neden olumsuzların gerceklestigi belli yani cıkmayan falı bile vadesi şaşar gelir belki olur diye bekliyorsanız üzücü

size söylenen olumsuz olan cıktı uzuldunuz diye herkese aynı olmak zorunda degil. ben ona gelecege yonelik bir sey de sormadım ki vade versin de şaşsın bilmem ne. bana yesilcingenenin onceden de baktıgı falları cıkmamıstı. bence siz de kendinizi bu kadar kanalize etmeyin fala. size neden olumsuzların gerceklestigi belli yani cıkmayan falı bile vadesi şaşar gelir belki olur diye bekliyorsanız üzücü
Valla fal bu çıkar çıkmaz aksine kanalize olduğum durum yok
Bende çıktı dedikleri
Olumsuz konuştuğu için sevilmiyor dedim
Olumsuza hazır değilseniz baktırmazsınız yeşilçingene ye
Kimse Allah değil her dediği çıkmaz ama sırf olumsuz diye kötü falcı demek bana doğru gelmiyor
Ayrıca bu kadar önemsemiyorsanız niye fal baktırıyorsunuz demek ki önemsediniz bir konuyu
Oda olumsuz konuştu
Zaten kimse hayatında olumsuz şeyler yaşamasın dilerim
Benim karekterim hakkında yorum yapmak haddinize değil
Olayı kişiselleştirmeyin
Ben vade olayında yapılabiliyorlar dedim sadece
Ayrıca çıkmıyor dediğiniz falcıya niye bir daha fal attınız komik yani
Çıkmıyorsa bidaha atmazsın o kadar

Erkeklerin sağı solu belli olmuyor
Asla seni aramaz dememeli bir falcı 🤣🤣

Aynen hele ki bizim ilişki dinamiğimizde asla😂 çünkü biz bile bi daha asla aramam gözüyle baktığımız zamanlarda bile aniden saçma sapan bir şeyden mesaj atabiliyor ya da arayabiliyoruz😂
Seni üzüyorsa boşver salla
Ararsa da açma valla
Böyle dengesiz adamlara böyle yapmak lazım!!

Merhaba kızlarr, ben de uzun zaman sonra fal batağına yeniden düştüm. Tellwe de mysterygreen e kahve falı baktırdım uygun fiyatlı diye. Yani çok genel bir faldı, herkese uyabilirdi pek beğenmedim. Daha sonra demiravo ya kahve falı baktırdım. Kişilik analizleri iyiyidi, karşı tarafı güzel tarif etti ama biraz soru odaklı bakıyor ve çok uzun değildi falı. Eski sevgilimle barışmayacağımızı söyledi ama biz barıştık. Şu an ayrı olsak da. Size sorum, bana hangi falı önerebilirsiniz benim için önemli olan gelecek, geçmişi zaten biliyorum:110:

Back
X