- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.401
Doğru diyosun bacım kimse allah değil bende eski üyeyim burda ilk hesabımı hakaretten kapatmislardi amaki bilen bilir beni... ben fala inanmayan inançlı bi insanım bi gün dar günümde burası sayesinde telveyi buldum orda bana yesilcingene ve sultanabaci bakım yaptı ve her dediği olmasa bile dedikleri çıktı ikisininde....kocama büyü yapdı annesi ona rağmen yesilcingene bana dönecek sana dedi döndü adam... geçen yaz küçük kızım telefonla taciz edildi burda konusunu açtım insanları uyarmak için kimsenin başına gelmesin diye... hatta bi senedir toparlanmadık evimi damımı satıp mahalleden taşınmak zorunda bile kaldık evladım perişan oldu... taciz olduğunda sultan ceza alacak adam dedi yesilcingene bana adam ceza falan almicak çocuğuna bak sen o çocuk çok içine kapanık kendini öldürmeyi düşünüyor dedi... bende dedimki saçma saçma konuşma fal bakmak için laf söyleme çocuğum asla öyle bişe yapmaz allah inancı olan bi çocuk dedim.. bana sne bilirsin çocuk senin istersen kurtar istersen bırak dedi bi gün evladımı ağlarken buldum kendimi intihar edicem diye itirafda bulundu.. evladımı ogünden sonra pisikolojisi bozuldu diye doktora götürdüm halen daha tedavi görüyor... adam gene haklı çıktı boşuna kalbini kırdım kul hakkına girdim artık bana bakmıyor fal ama iyide oldu bakmaması fal günahtır.... demem oki kimse herşeyi bilemez bazısı denk gelir bazısı gelmez allah iman ve güç versin başkada bişeye gerek yok allah yeter...Valla fal bu çıkar çıkmaz aksine kanalize olduğum durum yok
Bende çıktı dedikleri
Olumsuz konuştuğu için sevilmiyor dedim
Olumsuza hazır değilseniz baktırmazsınız yeşilçingene ye
Kimse Allah değil her dediği çıkmaz ama sırf olumsuz diye kötü falcı demek bana doğru gelmiyor
Ayrıca bu kadar önemsemiyorsanız niye fal baktırıyorsunuz demek ki önemsediniz bir konuyu
Oda olumsuz konuştu
Zaten kimse hayatında olumsuz şeyler yaşamasın dilerim
Benim karekterim hakkında yorum yapmak haddinize değil
Olayı kişiselleştirmeyin
Ben vade olayında yapılabiliyorlar dedim sadece
Ayrıca çıkmıyor dediğiniz falcıya niye bir daha fal attınız komik yani
Çıkmıyorsa bidaha atmazsın o kadar