tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar aranızdan taracaya fal baktıranınız oldu mu? Ya da önerebileceğiniz başka biri yeşilcingeneye attım ama iade etmiş onun dısında olursa sevirim :)
Taraca telwede düzgün falcılardan biri bence. Ama tabi ki ben sorumluluk almak istemem. Telwe üzerinde ama dürüst davrandığını düşündüğüm falcılardan biri. Yeşilcingene de öyle mesela kendine has bir tarzı var mesela bende dediği ilişki durumu çıkmamıştı ama yinede düzgün biri.

Kızlar yeşilçingeneye fal atacaktım ama yine enerji uyumsuzluğundan reddedildim ailemi de reddediyor asla uyusamadık gittii neyse kredim kalınca baskasına atayım dediim ama yorumlara bakarsak kimseden memnun kalan da yok gibi bayadır uzaktım bu işlere ama yeşilcingenenin aklıma girmesiyle yine bulastım kimi önerirsiniz ya?

Kızlar yeşilçingeneye fal atacaktım ama yine enerji uyumsuzluğundan reddedildim ailemi de reddediyor asla uyusamadık gittii neyse kredim kalınca baskasına atayım dediim ama yorumlara bakarsak kimseden memnun kalan da yok gibi bayadır uzaktım bu işlere ama yeşilcingenenin aklıma girmesiyle yine bulastım kimi önerirsiniz ya?
Tellwe'deki hesabınızda çok mu karalisteye alındınız? Falınız olumsuz ise bakmayı tercih etmiyor sanırım. Aslında şartlı da bakabilir ama bende anlamıyorum onu niye öyle yapıyor.

Tellwe'deki hesabınızda çok mu karalisteye alındınız? Falınız olumsuz ise bakmayı tercih etmiyor sanırım. Aslında şartlı da bakabilir ama bende anlamıyorum onu niye öyle yapıyor.
Yok ya hic falcıyla kötü ayrıldığım olmadı karalistede değilimdir yeni hesap acıp denedim onu da reddetti hatta kandıramadım :) aslında arkadasımın falına da olmayacak tarzı olumsuz konusmus ama olumsuza da razıyım zaten enerjimiz uyusamıyormus bir şey hissedemiyormus maalesef :(

ben son 3 sefer sırk kendisine baktırbilmek için tellweye para atıım ama malesef herseferınde enerjimiz uyuşmadı diye cevap aldım acıkcası anlayamadım:/ cunkü kendisine 2 kere baktırmışliğim var geçmişte buna ne diyeceksiniz harikabirisi harikabirisi

ben son 3 sefer sırk kendisine baktırbilmek için tellweye para atıım ama malesef herseferınde enerjimiz uyuşmadı diye cevap aldım acıkcası anlayamadım:/ cunkü kendisine 2 kere baktırmışliğim var geçmişte buna ne diyeceksiniz harikabirisi harikabirisi
ben de resmen her kredi yüklememi bu sitede yesilcingene icin yaptım ya acaba sitenin bize kredi tuzağı mıdır bu :) ama sasırdım buna baya alla alla demek enerji meselesi de değil.hayır olumsuz dicek olsa aynı zamanda attık arkadasımla ilk falıydı onun da ona epey olumsuz konustu bu sebeple reddedilmiyoruzdur bence. acaba neden geri cevriliyoruz :/

canı öyle istemiş..anlamsız yani bende başka account aÇtım dedim tertemiz yeni kişi bikaç kişiyede baktırdım hatta olumsuz bir durum yok onu bile geri çevirmiş enerjim uyuşmadı diye..yani açıkcası canı istersee gibi bir durum..

Aynen tellwede geysu vardı mesela. Oha oha diyerek okumuştum özellikle ilk falını kadın benim bırak sınava gireceğimi hangi sınava gireceğimi bile bilmişti o da yok :/ byv de ilkay favorimdir, o kadın bana millet pembe yorumlar yaparken (o zamanlar deli gibi aşık olduğum bir dengesiz vardı) kadın çatır çatır doğrularıyla anlatmıştı hiçbir falı da bir öncekinden tutarsız değildi. Aradan 5 sene geçti kadın resmen 5 sene sonrasını söylemiş. Ama ilkay da girmiyor artık. Biraz da enerji meselesi işte klasik, ilkay bana feci tutturmuşken selenayı beğenmemiştim mesela.
Seni hatırlıyorum canım ikimizde ilkaycıydık o zamanlar. Ben de bir çok dediğini yaşadım zamnında artık girmiyor girse 35 kişi sırada olduğu için maalesef ilkaya baktırılmaz artık.

Back
X