tellwe.com'da bakılan fallar!

merhaba medyum cetine ben de baktırdım ve gercekten full olumsuz konuştu dedikleri çıktı mı yoksa sallamış mı
Bende geçen sene baktırdım banada toz pembe konuştu herşeyde.

İş olacak dedi olmadı

Eski sevgili geri dönecek dedi ağustos ayında beni nişanladı yada evlendirdi, olmadığı gibi arkadaş başka birisi ile birlikteymiş. Ayrıca sonradan öğrendim ki büyük bir yalancıymış. Cetin'e göre beni çok seviyordu :)

Klasik her falcı gibi bir şehre yolladı ki o bile olmadı.

Birde çok zengin yaptı beni tabiki oda olmadı.

Canınızı sıkmayın kesinlike biliyorum içiniz içinizi yiyor şimdi. Ayrıca tellwede şüphelendiğim falcılardan biri özellikle yorumlar ile ilgili. Çünkü fal baktıran hep oradaki yorumlara aldanıp baktırıyor.

Tellwe'de falcılara dikkat edin derim kızlar. Benim bazı falcılarda şüphelendiğim şey doğru gibi. Bana birisi şu resmi izah edebilir mi?

tellwe.webp
tellwe2.webp
tellwe3.webp

canı öyle istemiş..anlamsız yani bende başka account aÇtım dedim tertemiz yeni kişi bikaç kişiyede baktırdım hatta olumsuz bir durum yok onu bile geri çevirmiş enerjim uyuşmadı diye..yani açıkcası canı istersee gibi bir durum..

Hoşgeldin 15 Mart tarihli bir mesajlı üye.
merhaba benim 50 kredim var önerebileceginiz biri var mı yesilcingene reddediyor

kızlar düşük kredili falcılardan önerebileceğiniz var mı ilişki konusunda kafam karışık yine fallara sardım :(

Ben elifsucandan memnunum tellwede. Her dediği olmasa da çoğu dediğini yaşıyorum. Falalemde de Rezzan abladan memnunum. Dün zeydere de baktırdım çok isabetli yorumlar yaptı. Vadesi ağustos. Gerçekleşip gerçekleşmediğini yazarım. Tellwede bi de psisikhatun ve sezgiselguclere baktırdım. Ben beğenmedim ama baktıran varsa yorumlarını yazabilir mi rica etsem.

Back
X