- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.881
Elifsucan anda tesbitte iyidir ama sonuç çıkmaz dediği olmazkızlar ani bi kararla elifsucana baktırdım bayyaa iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elifsucan anda tesbitte iyidir ama sonuç çıkmaz dediği olmazkızlar ani bi kararla elifsucana baktırdım bayyaa iyiydi
vade verdi bekleyip görmek gerek ama sonuç çıkmasa da olur hatta daha iyi olur olumsuzdu çünküElifsucan anda tesbitte iyidir ama sonuç çıkmaz dediği olmaz
Hala beklemede görünüyor 7 saat olmuş falı gönderelisanmıyorum ya burada görmedim çok kabul etmediğini. kaçıncı sıradasınız? beni de haberdar edin mutlaka merak içindeyim![]()
ben de öyle olmuştum :) boşverin öylesi daha iyi enerjisini tazelemiş olur 3-4 kişiden sonra size gelmiş olmaz daha verimli bir bakımı olur bence. ben de yesilcingeneyi düşünüyorum icimdeki elifsucan ukdesini geçirdim sıra cingenede beni de aforoz etmezse tabiHala beklemede görünüyor 7 saat olmuş falı göndereliBakalım ne zaman dönecek bana
1. Sırada görünüyorum şuan kalakala ben kalmışım ama henüz bir bakım yok
Seve seve veririm haber elbette![]()
İnşallah sana da aynısını yazmaz enerjimiz uyuşmadı falan diye aforozlamaz daha yolun başında dediğin gibiben de öyle olmuştum :) boşverin öylesi daha iyi enerjisini tazelemiş olur 3-4 kişiden sonra size gelmiş olmaz daha verimli bir bakımı olur bence. ben de yesilcingeneyi düşünüyorum icimdeki elifsucan ukdesini geçirdim sıra cingenede beni de aforoz etmezse tabi![]()
elifsucanı merakla bekliyorum ya.. fal sepetinde ben de bi dönem baktırdım Efsun Zengin'i beğenmiştim aklımda kalanlardan ama çok pahalı olduğu için kullanamıyorum bir süredir. tellweden daha kaliteli olduğu bir gerçek ben de yorumcuyum kaç kere başvurdum o kadar niteliğim olmasına dönmediler hiçİnşallah sana da aynısını yazmaz enerjimiz uyuşmadı falan diye aforozlamaz daha yolun başında dediğin gibi
Bu arada 24 saat olacak Elifsucan asla daha bakmadı benim falao esnada kredim kaldı diye, sultanfalci diye bir yorumcuya su,ayna yorumu atayım dedm ama şimdiye dek falsepetindeki yorumcuların hepsinin dediklerinin tam tersi bir yorum yapmış olumsuz ötesi bir yorum. Baktıran ve doğru söylüyor ve genelde öyle çıkıyor o yorumcunun falları diyen varsa bir ses edin lütfen
![]()
Oooww o zaman senden de bir yorum rica ediyorum cancağızımelifsucanı merakla bekliyorum ya.. fal sepetinde ben de bi dönem baktırdım Efsun Zengin'i beğenmiştim aklımda kalanlardan ama çok pahalı olduğu için kullanamıyorum bir süredir. tellweden daha kaliteli olduğu bir gerçek ben de yorumcuyum kaç kere başvurdum o kadar niteliğim olmasına dönmediler hiçreferans istiyor herhalde
O zaman takılmayın dediğim gibi bana söyledikleri iki kez çıkmadı olumsuzda çıkmaz herhaldevade verdi bekleyip görmek gerek ama sonuç çıkmasa da olur hatta daha iyi olur olumsuzdu çünkü
valla bilmiyorum hala bi yerlere gelememiş olmam saçmalık zatenOooww o zaman senden de bir yorum rica ediyorum cancağızım
Akın kurt’un fix giriş ve gelişme ifadesi ‘cancağızım’
Referans olarakta kendi müşterilerini gösterirsinÇok mantıklı bence
![]()
Zeus nasıl peki? Aktif oluyor mu sık? Ve önerebilceğin en iyisi bu bence diyebileceğin bir yorumcu var mı? Madem düştük bu fal krizlerine, çukuruna , layıkıyla seçim yapalım bari doğru adrese nokta atışıvalla bilmiyorum hala bi yerlere gelememiş olmam saçmalık zatenakın kurt Instagram hesabından da canlı yorumlar yapıyor ritüel falan anlatıyordu biri önermişti bana ama burda yorumlardan kimi de beğenmedim çok genelgeçer konuştu gibi bir şeyler söylemiş orda bıraktım akını diğer övülen falcılara zeusa falan baktırdım
Kıymetini bildir o zaman vazgeçme başvurmaya devam et bir kaç sitede başla en kötü, sonra yürür gidersin öngörülerine de sağlıksavalla bilmiyorum hala bi yerlere gelememiş olmam saçmalık zatenakın kurt Instagram hesabından da canlı yorumlar yapıyor ritüel falan anlatıyordu biri önermişti bana ama burda yorumlardan kimi de beğenmedim çok genelgeçer konuştu gibi bir şeyler söylemiş orda bıraktım akını diğer övülen falcılara zeusa falan baktırdım
Zeus burda çok pohpohlanan falcılardandı ben o kadar iyi bulmadım analizler iyi ama abartıldığı kadar yok bence. en iyisi şu diyebileceğim biri olsa inan ben de hep onun kapısını çalıcam ama devri alem yapıyoruz doğru falcıyı bulmak ruh eşini bulmak kadar zor benceZeus nasıl peki? Aktif oluyor mu sık? Ve önerebilceğin en iyisi bu bence diyebileceğin bir yorumcu var mı? Madem düştük bu fal krizlerine, çukuruna , layıkıyla seçim yapalım bari doğru adrese nokta atışıkendi kendimize terapi yöntemi çünkü cidden
Boşver canım yesilcingene bana da aynısını yaptı ilk falimdi hiç birşey hissetmiyorum enerjimiz uymadı deyip iade etmiş sonra elifsucana attım öylelikle yollarımız kesişti kendisinleHatta ondan red yiyince , elifsucan ı denemek istedim şuan ama insan bir sinir de oluyor hani yine aynı şey olur mu diye! Enerji uyuşmaması ne demek ya, daha ilk kez atmışım kendisine ve o sitede yeniyim ilk falım ondan olacaktı olumlu olumsuz hiç bir görüm yok sizin için hayde başka kapıya demiş resmen ben çok şaşırdım uslubü niye bu kadar sert! Buradan okuyup anladıklarım doğrultusunda, üslubunun sert olduğunu da kabul etmiyormuş, gerçekleri söyleyince evet normalde olmaz ama sana kabalık etmemiş saygı duymuş birine de bunu demezsin ya çüş
Sevindim çok hissli birisikızlar ani bi kararla elifsucana baktırdım bayyaa iyiydi
Yalnız olmamamız güzel buradaBoşver canım yesilcingene bana da aynısını yaptı ilk falimdi hiç birşey hissetmiyorum enerjimiz uymadı deyip iade etmiş sonra elifsucana attım öylelikle yollarımız kesişti kendisinle
öyle görünüyor güzel bir bakımdı benimkiSevindim çok hissli birisi