tellwe.com'da bakılan fallar!

inan aynı durumdayım biliyo musun bana da herkes farklı vade veriyo senaryolar ayrılıyo bi kısmı hayatına birileri girecek sonra kimsede seni bulamayıp dönecek diyo diğer kısım 1-2 aylık kısa süreçler veriyor pişmanlıkla dönüş yapacak diye.. kime güvensem şaştım hepsi hislerine güvendiğim defalarca gittiğim çok detay vererek aklımda soru işareti bırakmadan yorum yapan yorumcular anlamadım valla nasıl çıkıcaz bu işin içinden
Zaten vadeler pek cıkmıyor ona takılmıyorum ama saydıkların iyi yani elifsucan da bana ilk zaman tutarlıydı ilk falı kısmen çıktı sonradan o da çelişti ama saydıkların diğerlerinden farklı bir de bir kız vardı bak onda da birşeyler çıktı bende sadecederen diye falı çıkan nadir oluyor helin1981 o da tutuyor çoğu insan beğenmiyor çünkü kısa ve canı ne isterse onu söylüyor 😀ona da sık sık atıyorum

Zaten vadeler pek cıkmıyor ona takılmıyorum ama saydıkların iyi yani elifsucan da bana ilk zaman tutarlıydı ilk falı kısmen çıktı sonradan o da çelişti ama saydıkların diğerlerinden farklı bir de bir kız vardı bak onda da birşeyler çıktı bende sadecederen diye falı çıkan nadir oluyor helin1981 o da tutuyor çoğu insan beğenmiyor çünkü kısa ve canı ne isterse onu söylüyor 😀ona da sık sık atıyorum
sadecedereni baktırılcaklar listesine ekledim :) kısa olması önemli değil helin tutturuyo mu ondan memnunsanız ona da göz atacağım

sadecedereni baktırılcaklar listesine ekledim :) kısa olması önemli değil helin tutturuyo mu ondan memnunsanız ona da göz atacağım
Bazen soruna değil ailenle ilgili bile bir şey söylüyor söyledikleri çıkıyor onun eski sevgilimle ilgili 4 sene önce baktırmışım fotorafını da atmışım öyle bir falı vardı o zaman olmayacağını devam edeceğini ve onun planlarını isteklerini hepsini söylemiş ve üstüne 2 sene daha sevgili olmuşuz sonuç dediği gibi oldu

Bazen soruna değil ailenle ilgili bile bir şey söylüyor söyledikleri çıkıyor onun eski sevgilimle ilgili 4 sene önce baktırmışım fotorafını da atmışım öyle bir falı vardı o zaman olmayacağını devam edeceğini ve onun planlarını isteklerini hepsini söylemiş ve üstüne 2 sene daha sevgili olmuşuz sonuç dediği gibi oldu
helini de düşünücem o zaman teşekkürler

Canım bir de yeniruhlardukkanı bin adı ne tellwe de aratinca cikmiyor
ben de arattım geçen çıkmayınca şaşırdım ama bakılan fallarımda görebiliyorum profiline de girebiliyorum. sanırım profil fotoğrafı değiştirdi, falcılar pp değiştirdiğinde onaylanma sürecinde falcı listesinde görünmüyorlar. bir iki gün daha bekleyin eğer hala görünmezse desteğe sorun isterseniz

Ayy kızlar tüm bu son söylediklerinize baktırmak istiyorum şuan😃 Bir de fal sepetinde ilk kez hediye falımı havuzdan alan ve tecrübeli sıfatlı biri baktı Selin Ay, daha önce baktıran ve yorumları hakkında bir bilgisi olan var mı? Kısa bir yorum yapmış ama nokta atışları vardı sanki gelecek tahmini biraz anlaşılması güç olmuş her 2 yönede çıkar gibi yani çok gerçeki gelmedi o yüzden ama selin ay dan daha önce yorum alan varsa nasl biridir normal sahip olduğumuz krediyle de baktırılmaya değer mi?

Back
X