• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar aslında herkese sormuş olayım fal atarken konuyu tam olarak nasıl ifade ediyorsunuz? Özetliyor musunuz? Ya da sadece ayrıldım şu kadar zaman oldu vs. mi diyorsunuz? Doğum tarihlerini veriyor musunuz? Bazen burçtan yürüyorlar öyle yapınca çünkü.

Ben ayrıldım erkek arkadaşımdan ama yeni de tanıştığım biri var. Normal bir arkadaşlık içinde olsak da ben kendisini biraz yakından tanımak istiyorum o da bana ilgili farkındayım. Şimdi ben hem erkek arkadaşımla, ruh haliyle ilgili birşeyler söylesin, yorumlasın istiyorum hem de yeni kişiyle ilgili. Sizce bunu nasıl sormalıyım? Benden aldığı bilgilerle sakız gibi falı uzatıp bana göndermesinler istiyorum.
Ben aslında moduma biraz da yorumcuyu biliyorsam ona göre soruyorum ama ben de genelde fazla detay vermem.
Olayı genel hatlarıyla anlatıyorum, şu kadar zamanlık bir ilişkiydi, çok da iyi anlaşamıyorduk sonra da bi yerde patlak verdi ayrıldık diyorum mesela. Ayrılık sebebini direkt söylemiyorum, bazen yorumcu bunu kendisi biliyor veya bilemiyor tabii ona göre de bir şeyler çıkıyor ortaya. Onu da söylersem sanki tüm ilişki boyunca aynı sebepten sorun yaşamışız gibi senaryolar geliyor.
Doğum tarihi vermiyorum genelde, baktırdığım kişinin adını ve anne adını yazıyorum.

Tellwede sürekli baktırdığım tek falcı. Enerjimiz mi uyuştu bilmiyorum, dediklerini yaşıyorum genelde. En çok sevdiğim yanı olumsuzsa direkt olumsuz diyor, boşa ümit vermiyor. Nadir de olsa enerjilerin değiştiği oluyor tabi ki. Ancak genel olarak sürekli gidip danışırım, hislerine güvendiğim biri. Bazen çok geç bakabiliyor ama beklemeniz gerekebilir.
Soruyu sorduğumda başka bir üye tavsiye etmemişti o sırada gönderdiğim falı iptal etmiştim çok da bekleyince ama geçen gün dayanamayıp yeniden gönderdim.
Olumsuzu direkt söylüyor demişsiniz, bana yorumu çok çok olumluydu. Umarım gerçekleşir diyeyim o zaman.
Teşekkür ediyorum :KK200:

Ay artık başka mecraya girmek istemiyorum sürekli kim o iyi derse ona gidiyorum normalde. Diğer konuda telefonda bakılan falcılar vardı onlara bakıp deniyordum sonra bu konuya geldim bıradakıler deniyorum

Ay artık başka mecraya girmek istemiyorum sürekli kim o iyi derse ona gidiyorum normalde. Diğer konuda telefonda bakılan falcılar vardı onlara bakıp deniyordum sonra bu konuya geldim bıradakıler deniyorum
Bende gecen sene 2. aydan 12. aya kadar fali birakmistim simdi tam gaz devam 12. aydan beri😂😂

Bir yolun vardaki almira nasıl acaba? Baktırmayı düşünüyorum da
Almira'ya 2 kere baktırmış biri olarak şöyle söyleyeyim; ilk baktırdığım falın ilk yarısını olay örgüsü, konuşmalar vs vadesiyle birlikte yaşadım (olumsuz kısmını). Sonrası için şubat ayına vade vermişti (bu kısım olumlu olacak eğer gerçekleşirse).
Ben ilk dediğini yaşayınca tekrar baktırdım ama söylediğiniz şey gerçekleşti demeden ilk defa baktırıyormuş gibi sadece böyle böyle oldu dedim. Bu sefer ilk falında olacak dediğine olmayacak dedi :(

Almira'ya 2 kere baktırmış biri olarak şöyle söyleyeyim; ilk baktırdığım falın ilk yarısını olay örgüsü, konuşmalar vs vadesiyle birlikte yaşadım (olumsuz kısmını). Sonrası için şubat ayına vade vermişti (bu kısım olumlu olacak eğer gerçekleşirse).
Ben ilk dediğini yaşayınca tekrar baktırdım ama söylediğiniz şey gerçekleşti demeden ilk defa baktırıyormuş gibi sadece böyle böyle oldu dedim. Bu sefer ilk falında olacak dediğine olmayacak dedi :KK43:
Zaten sanırım bi falcıya birden çok gidilmemesi gerekiyor ilk falı çıkan bile sonradan saçmalayabiliyor tşk ederim 🙏

Zaten sanırım bi falcıya birden çok gidilmemesi gerekiyor ilk falı çıkan bile sonradan saçmalayabiliyor tşk ederim 🙏
Rica ederim. Evet katılıyorum birçok falcıda yaşadım aslında benzer durumu ama Almira nın söylediği şey direkt çıkınca dönüşü daha keskin oldu sanki. Birden fazla gidilecekse bile aynı konu için gidilmemeli sanırım.

Rica ederim. Evet katılıyorum birçok falcıda yaşadım aslında benzer durumu ama Almira nın söylediği şey direkt çıkınca dönüşü daha keskin oldu sanki. Birden fazla gidilecekse bile aynı konu için gidilmemeli sanırım.
Kesinlikle gönderdim bakalım ne diyecek, aynı şeyi 3 yıl önce falcı semada yaşamıştım falı komple çıkmıştı

Back
X