- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #33.361
Ben aslında moduma biraz da yorumcuyu biliyorsam ona göre soruyorum ama ben de genelde fazla detay vermem.Kızlar aslında herkese sormuş olayım fal atarken konuyu tam olarak nasıl ifade ediyorsunuz? Özetliyor musunuz? Ya da sadece ayrıldım şu kadar zaman oldu vs. mi diyorsunuz? Doğum tarihlerini veriyor musunuz? Bazen burçtan yürüyorlar öyle yapınca çünkü.
Ben ayrıldım erkek arkadaşımdan ama yeni de tanıştığım biri var. Normal bir arkadaşlık içinde olsak da ben kendisini biraz yakından tanımak istiyorum o da bana ilgili farkındayım. Şimdi ben hem erkek arkadaşımla, ruh haliyle ilgili birşeyler söylesin, yorumlasın istiyorum hem de yeni kişiyle ilgili. Sizce bunu nasıl sormalıyım? Benden aldığı bilgilerle sakız gibi falı uzatıp bana göndermesinler istiyorum.
Olayı genel hatlarıyla anlatıyorum, şu kadar zamanlık bir ilişkiydi, çok da iyi anlaşamıyorduk sonra da bi yerde patlak verdi ayrıldık diyorum mesela. Ayrılık sebebini direkt söylemiyorum, bazen yorumcu bunu kendisi biliyor veya bilemiyor tabii ona göre de bir şeyler çıkıyor ortaya. Onu da söylersem sanki tüm ilişki boyunca aynı sebepten sorun yaşamışız gibi senaryolar geliyor.
Doğum tarihi vermiyorum genelde, baktırdığım kişinin adını ve anne adını yazıyorum.