- 18 Şubat 2018
- 13.421
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.834
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.701
İyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şeyİyi geceleeerr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şeyİyi geceleeerr![]()
Daha fazla bölme valla bende çıkıyorum göz kapaklarım daha fazla dayanamayacakİyi geceler canım,bir aslan insanı olarak uyku bizim içinn çok önemli,hatta en önemli şey.
FBI'da yarın gel başla yiğidimFacial recognition (yüz tanımlama) robotu %75 aynı kişi diyor![]()
ahahaahahah ayy bayılıcam gülmektennnFacial recognition (yüz tanımlama) robotu %75 aynı kişi diyor![]()
Ahahahaahha bende çok severim vallaHer bir fotoğrafın photoshop analizini de ayrı yaptım da o işin teferruatı diye atmadım buraya. Saç ve suratta bir sürü photoshop var![]()
tamam kabul ediyorum birazcık üşütüğüm ama böyle ajanlık şeylerini oldum olası severim![]()
Bilgisayarı kapattıktan sonra aynı anda uyudumKızlar uyuyacaktı gene duramamışlar![]()
Matrix falcısı da gelmiş sonunda.
Aynen ya,kadının tipi baya ürkütücü olmuş amaOyuna yeni karakterler katılıyor. Yakında o da patlar.
ona da bir photoshop analizi ister misinAynen ya,kadının tipi baya ürkütücü olmuş ama.
Buyrunİstemem mi![]()
FBI,CIA,KGB kapında köle olsun seninBuyrunAI (yapayzeka) ile üretilen suratlardan biriymiş zaten, bu da üstüne gözlük ve dudak stickerı eklemiş.
Artık beni FBI alır mı dersinrüştümü ispatladım
Bu arada bence bu hesabın sahibi de o ucube suratlılar çetesinden. Benzer photoshop tekniği kullanılmış çünkü.FBI,CIA,KGB kapında köle olsun senin.
Bende anlaşmalı falan olabilirler diye düşünüyorum.Çete bunlar.Bu arada bence bu hesabın sahibi de o ucube suratlılar çetesinden. Benzer photoshop tekniği kullanılmış çünkü.
Sıradan bir falcı insan böyle photoshop programları kullanamaz. Bunlar ciddi organizeler. Hatta biraz daha ileri giderek tellwe platformunun kendisi bile yapıyor olabilir diyeceğim.