- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #37.861
Başarılıydı, kendinden emin ve net konuşmuş.3.kişinin varlığı olduğunu söyledi ama doğru mu bilmiyorum, olumsuz da olsa söylüyorÇok net derken anlık bilmiş mi yani başarılı mı buldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılıydı, kendinden emin ve net konuşmuş.3.kişinin varlığı olduğunu söyledi ama doğru mu bilmiyorum, olumsuz da olsa söylüyorÇok net derken anlık bilmiş mi yani başarılı mı buldunuz?
ne açıdan beğendiniz acaba? gelecek kısmı olfu mu? henüz yeni baktırıp bildiği detayları mı beğendiniz yoksa?Bana bir arkadaşım Firdevs diye bir falcı önerdi telefondan bakıyor. Duyan oldu mu hiç? Ben bayağa beğendim.
Canım ben ulaşamıyorum yıllar sonra bile dediklerini yaşadım ama bir türlü mailden ulaşamadık olduğunu düşündük hatta sen nasıl ulaştın ben çok severdim onu mükemmel bur insandı.Merhaba kızlar. Eski üyelerden kimler kaldı hiç bilmiyorum ama eskiden olan olaylar yüzünden online fal baktırmayı bırakmıştım. Benim gibi Selena’yi merak edenler olmuş. Kendisine çok ulaşmaya çalıştım zamanında. Bir şekilde stalklayarak kızına ulaştım ( Selena abla bir konuşmamızda kızının ismini söylemişti, mesleğini vs ) Facebook beğenilerinden bulmuştum o zaman. Yanlış olduğunu biliyorum ama yaptım. Öldüğünü düşünüyordum çünkü. Kızı bana yaşadığını, fakat diğer falcilarin kendisiyle uğraştıkları için bıraktığını, hastalandığını söyledi. Eskiler olan olayları hatırlarlar. Hasta olduğu için bırakmış. İşleri de yoğunmuş, hepsini bir arada goturemeyecegi için bırakmış. Eski Mail adresini de kaybetmiş, o yüzden kimseye cevap veremiyormuş. Geri döner mi diye sormuştum, kendini iyi hissederse geri dönebilir demişti. Yani ölmemiş, eğer bilmek isteyen olursa diye yazmak istedim.
Benim o dönem çok baktırdığım biri vardı bna sen ona sırtını döneceksin demis başka biri olacak aynı dediği gibi oldu.arkadasimin atandığı ilçeye kadar bildi.dedikleri cikti.kizibdsn rica etsek bize tel no vermezmiBen de çok severdim ve baktirdigim fallarin hepsi çıktı. Çıkmayan kısımları da oldu ama önemli dönüm noktalarımı hep bildi. Kendisiyle konuşma fırsatım olmadı benimde. Kızı cevap vermişti. Bir daha ulaşmaya çalıştım ama sonra cevap alamadım. Bekliyorum öyleGerçekten mükemmel bir insandı.
Durum tespitleri doğruydu bir de söylediği küçük bir şey çıktı. Büyük olanların vadesi eylül ekim falanne açıdan beğendiniz acaba? gelecek kısmı olfu mu? henüz yeni baktırıp bildiği detayları mı beğendiniz yoksa?
en cok sardunyayı begendimRoman, sardunya, fallawyu deneyen oldu mu
Sardunya ben de çıkmadı fallawyunun da vadesi patlamak üzereRoman, sardunya, fallawyu deneyen oldu mu
Sardunya olumlu konuşmuştu olmadıRoman, sardunya, fallawyu deneyen oldu mu
Maalesef bana olumsuz ne dediyse hep çıktıbynbyn çıkıyor mu? Baktiran yorumlarını iletebilir mi