- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.481
Fama nerde?
zeyder eskiden iyiydi sonra bozdu
famanin fali birine daha cikmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yolun var’daFama nerde?
Tesekkür ederim.Bir yolun var’da
Hangi uygulamadan kime baktırıyorsunuz çıkıyor muTesekkür ederim.
Kizlar sizi haftada kac fal baktiriyosunuz? Benimki iyice bagimlilik oldu. Suan kendimi tutuyorum haftada bi iki kere baktiriyorum. Ondan önce günde iki fal gönderiyodum. Nasil düzelcek bilmiyorum
Rica ederim.Tesekkür ederim.
Kizlar sizi haftada kac fal baktiriyosunuz? Benimki iyice bagimlilik oldu. Suan kendimi tutuyorum haftada bi iki kere baktiriyorum. Ondan önce günde iki fal gönderiyodum. Nasil düzelcek bilmiyorum
Daha cok falsepetinden baktirdim. Simdiye kadar vadesi patlayan oldu. Vadesi dolmayanlari bekliyorumHangi uygulamadan kime baktırıyorsunuz çıkıyor mu
Hicmi tutan olmadi? Olumsuz konusan? Bende biri bile olumsuz demiyor. Ben tandigim bi iki kisiye baktirdim burda arkadasimin tanidigi. Hatta fasulye fali bakiyo. Oda olumlu konustu. Artik param kalmadi kendimi öyle tutuyorum.Rica ederim.
Soruna gelecek olursam, bende gunde en az 2-3 fal baktiriyordum. Aylarca boyle devam etti.. ne verilen vadeler cikti, nede gidisat soyledikleri gibi ilerledi. Zamanla cikmadigini gordukce otomatik kendiliginden soguyosun zaten![]()
Olumsuzdan daha cok olumlu konusan oldu. Ama gidisati hic kimse dogru bilemedi. Ufak tefek cikan seyler oldu ama onlarca faldan buda tesaduf deyip geciyorum. Bi onceki fallariyla celisen cook oldu. Nabza gore serbet misaliHicmi tutan olmadi? Olumsuz konusan? Bende biri bile olumsuz demiyor. Ben tandigim bi iki kisiye baktirdim burda arkadasimin tanidigi. Hatta fasulye fali bakiyo. Oda olumlu konustu. Artik param kalmadi kendimi öyle tutuyorum.
AnladimOlumsuzdan daha cok olumlu konusan oldu. Ama gidisati hic kimse dogru bilemedi. Ufak tefek cikan seyler oldu ama onlarca faldan buda tesaduf deyip geciyorum. Bi onceki fallariyla celisen cook oldu. Nabza gore serbet misali
Bana bakmadı 1 gün falım bekledi ben de iptal ettim artıklunara'ya baktıran var mı?
Bana bakmadı 1 gün falım bekledi ben de iptal ettim artık
Ben de dün gece atmıştım onlinedı ama bakmadıbizden kim baktirdiysa gece dondu galiba gun icinde donmuyo
Fama nın bana 15 marta kadar olacağını söylediği şey dün oldu. Analizleri de iyiydi bence.Fama ve Serkan Tek bence ayni kisi ama bilemem tabiiki. Bi tek onlar cok yanlis bir yorum yapmisti zaten tam tersi oluyor su an
Yulee yi ben beğenmiştim sorduğum soru onun verdiği vadeden daha erken oldu. Bir iki söylediği için vade var ancak öyle anlayabilirim. Serüvene üst üste atmazsan iyi bence yıllardır bende sonucu bilir. Biraz kısa bakar ama.Kızlar Yule yi önerir msnz ? Yule mi serüven mi sizce?