- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.601
Bende baktırdım gelecek öngörüsü yapmış daha çokLunara bana bilemedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende baktırdım gelecek öngörüsü yapmış daha çokLunara bana bilemedi
Kötü bencekızlar gelecektekimedyum nasıl baktıran var mı?
Bana durrin olumsuzdu. Gidisati hic bilemedi ztn. Ona kalsa karsi tarafla hic iletisimimiz olmicakti ve hala var.Kızlar Falsepetinde birkaç kişiye baktırdım hepsi sonuç için olumlu konuştu. Tellwe’de de Durrin Arbele atmıştım sabah, olumsuz gördü. Durrin’e baktırıp sonuç için çıktı çıkmadı yorumu yapabilecek var mı?
Bana da çıkmaz inşallah ama anı ve geçmişi çok iyi bilmiş, hiç detay vermemiştim korktum o yüzden gelecek için de söyledikleri çıkacak diyeBana durrin olumsuzdu. Gidisati hic bilemedi ztn. Ona kalsa karsi tarafla hic iletisimimiz olmicakti ve hala var.
Hic korkma derim. Onlarca fal baktirmis biri olarak gecmisi, kisilik, iliski analizlerinde cok iyi olanlar var ama gelecegi bende bitane bile tutturan olmadiBana da çıkmaz inşallah ama anı ve geçmişi çok iyi bilmiş, hiç detay vermemiştim korktum o yüzden gelecek için de söyledikleri çıkacak diye
Durrin bana çıkmadıKızlar Falsepetinde birkaç kişiye baktırdım hepsi sonuç için olumlu konuştu. Tellwe’de de Durrin Arbele atmıştım sabah, olumsuz gördü. Durrin’e baktırıp sonuç için çıktı çıkmadı yorumu yapabilecek var mı?
Olumsuz muydu size deDurrin bana çıkmadı
Çok olumsuz değildiOlumsuz muydu size de
Durrinin bana olumsuz dediği şey çok da olumlu sonuçlandı. O genelde herkese olumsuz konuşmayı tercih ediyor.Kızlar Falsepetinde birkaç kişiye baktırdım hepsi sonuç için olumlu konuştu. Tellwe’de de Durrin Arbele atmıştım sabah, olumsuz gördü. Durrin’e baktırıp sonuç için çıktı çıkmadı yorumu yapabilecek var mı?
Ay içime ferahlık verdiniz Allah razı olsunDurrinin bana olumsuz dediği şey çok da olumlu sonuçlandı. O genelde herkese olumsuz konuşmayı tercih ediyor.
Bana da cok olumlu bakti diyemem ama olumlu sonuclandiKızlar Falsepetinde birkaç kişiye baktırdım hepsi sonuç için olumlu konuştu. Tellwe’de de Durrin Arbele atmıştım sabah, olumsuz gördü. Durrin’e baktırıp sonuç için çıktı çıkmadı yorumu yapabilecek var mı?
cogu 2nci falda tutturamiyoLunaranin ikinci fali iyi degildi bilemedi yani
Maviyakamoz bana da cok olumsuz bakti tam tersi oldu ama manolya da cok pemceci vadesi baya gecmisti ama olumlu olduManolyaya baktırdım olumlu demiş bir ay vadesi var, Maviyakamoza attım o olumsuz görmüş
Maviyakamoz biliyordum zaten olumsuz diyeceğini hep öyle okudum burda, evet Manolya ses atmış tamam olumlu olsa keşke ama çok iyimser yaklaşmışMaviyakamoz bana da cok olumsuz bakti tam tersi oldu ama manolya da cok pemceci vadesi baya gecmisti ama olumlu oldu