tellwe.com'da bakılan fallar!

Sorun beklemek değil de bakıp bakamayacaginin belirsizliği. Hem şartlı kabul ediyor hem zaman aşımı yaşatıyor. 48 saat bekliyorsun kadın bakacak mı bakmayacak mı belli değil.

Mesela bi falcı var falları kapatıyor sadece yorumlayacağı zaman açıyor ve aynı gün aldığı falları yorumlayıp gidiyor. Bakmayacaksa peralina da bu şekilde yapabilir.

Ben fallawyu ve Demet8888 seviyorum. Geçen kredi bitsin diye Lucky01 attım çok şaşırttı her şeyi bildi 😄
Yok valla iade oldu sinir oldum 😁ayy bende lucky ye şimdi attım ve birde medyumhestia diye birini gördüm sesli falan diyo ona attım bakalım nasıl daha önce atmıs mıydın sen canım bekliyorum ilk sırada :D bıde bazı uygun kişilere attım yapay zeka ile bakıyorlar aman dikkat dur isim vereyim monatina astroturkan medyumseçkin direkkk yapay zeka yazdım iade etti biri diğerleri duruyo :D sitede cıdden baktırmadıgım tek tük kişi kaldı şuan bekliyorum:D

Yok valla iade oldu sinir oldum 😁ayy bende lucky ye şimdi attım ve birde medyumhestia diye birini gördüm sesli falan diyo ona attım bakalım nasıl daha önce atmıs mıydın sen canım bekliyorum ilk sırada :D bıde bazı uygun kişilere attım yapay zeka ile bakıyorlar aman dikkat dur isim vereyim monatina astroturkan medyumseçkin direkkk yapay zeka yazdım iade etti biri diğerleri duruyo :D sitede cıdden baktırmadıgım tek tük kişi kaldı şuan bekliyorum:D
Senin de mi bakamadı ya bu peralina değişik biri cidden 😂 Lucky01 nasıldı? Ben çok seciciyim ya fal atmadan önce detaylı inceliyorum, bir kaç hafta baktığı falları ve yorumları takip ediyorum.

Bak bı falcı car Oliviateller mi ne, ona hep aynı kişi atıyor ve yorum yapıyor bu yüzden puanı hep 100 şimdi bua başarılı deyip nasıl fal atayım?

Kalan krediyi fallawyu ya attım ben dün akşam sohbetini seviyorum, bir daha da baktırmak istemiyorum kimseye. Arada fiyatı uygun ve sonuçtan da memnun kaldığım için Lucky01 denerim belki.

Senin de mi bakamadı ya bu peralina değişik biri cidden 😂 Lucky01 nasıldı? Ben çok seciciyim ya fal atmadan önce detaylı inceliyorum, bir kaç hafta baktığı falları ve yorumları takip ediyorum.

Bak bı falcı car Oliviateller mi ne, ona hep aynı kişi atıyor ve yorum yapıyor bu yüzden puanı hep 100 şimdi bua başarılı deyip nasıl fal atayım?

Kalan krediyi fallawyu ya attım ben dün akşam sohbetini seviyorum, bir daha da baktırmak istemiyorum kimseye. Arada fiyatı uygun ve sonuçtan da memnun kaldığım için Lucky01 denerim belki.

Olivia benim de dikkatimi cekmisti ama yorumlar dedigin gibi ve cok detayli yorumlar. bana reklam gibi gelmisti. baska hesaptan kendi mi yaziyo dedim baktirmadim😂

Olabilir canım bende bakıyorum bakma artık elimde kaldıgı ıcın para oylesıne de attıklarım oldu çöp yani cogu oliviateller ona da baktırmıstım zamanında yok oda pembeci:D lucky01 3 küsür dk ses atmıştı fena degıl şuan tutan bi şey oda diğerlerini bilemem bi agnora var şu peralınaya bi daha atıcam ama sınır oluyorum barı bişi yaz dımı bekleticem falan dıye:D

Durrin ve daver öyle felaket tellalı ikiside. Durrin vadesi patladı, daver zaten tutturamadı, kredimi geri aldım 😄

Astro bilmiyorum baktirmadim. Demet8888, fallawyu, edaasa iyi bence, diğerleri çömez gibi bir şey. Demet ve eda olumsuzdu ama çok nokta atışlı ve mantikliydi.

Durrin ve daver öyle felaket tellalı ikiside. Durrin vadesi patladı, daver zaten tutturamadı, kredimi geri aldım 😄

Astro bilmiyorum baktirmadim. Demet8888, fallawyu, edaasa iyi bence, diğerleri çömez gibi bir şey. Demet ve eda olumsuzdu ama çok nokta atışlı ve mantikliydi.
Edaasa yapak zeka ile bakiyor

Ayy sakın Astro ya atmayın yapay zeka oda hemen iade etti bıde yazdım yoruma diye:D durrin bana da olumsuzdu hemde vade de patladı demet baya uzun ve pozitif tutanı var mı verdiği vade daha gelmedi bilemedim

Back
X